Jump to content

Milliyetçilik


Recommended Posts

Ben milliyetciligi biraz sacma bulan biriyim ama gecen gun bir sey farkettim. Aslinda bunu yeni farketmedim.

 

Eskiden de cok milliyetci biri degildim ama icimde biraz milliyetcilik vardi ve o neredeyse cok azalmis. Ama ne zaman CHP'nin yogun olarak oy aldigi yerlere gitsem, sanki eski Turkiye'ye gitmis gibi oluyorum.

 

Eskiden milliyetciydik ama AKP hukumetinin politikalari beni bile etkilemis. Buna biraz sasirdim acikcasi. Sanki Ataturkculugu, milliyetciligi filan yavas yavas yok etmisler.

 

Ornegin eskiden edebiyata, egitime, Turkce'ye filan onem verilirdi, ama simdi boyle seylerin onemi kalmamis. Sizce tum dunya mi degisti yoksa bunun %100 suclusu AKP mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş

CHP'lilerin olduğu yerlere gidip nasıl öyle hissedebildin çok şaşırtıcı. Zira CHP'liler milliyetçiliğe ve Kemalizme karşı olur genelde, sosyal demokrat olurlar çoğunlukla.

 

Sadece AKP döneminde değil zaten çok uzun yıllardır milliyetçilik karşıtlığı yapılıyor bu ülkede. 

tarihinde Ulusalcı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
16 dakika önce, Ulusalcı yazdı:

CHP'lilerin olduğu yerlere gidip nasıl öyle hissedebildin çok şaşırtıcı. Zira CHP'liler milliyetçiliğe ve Kemalizme karşı olur genelde, sosyal demokrat olurlar çoğunlukla.

 

Sadece AKP döneminde değil zaten çok uzun yıllardır milliyetçilik karşıtlığı yapılıyor bu ülkede. 

Ne demek CHP'liler Kemalizme karsi? Yani CHP'liler Ataturk'u sevmiyor mu diyorsun?

tarihinde Klonopin tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

                      Milliyetcilik demek, ırkından olan insanları ana ,baba,kardaş gibi SEVMEK demektir.Bunun yanında başka kökten o ülkenin vatandaşı olanlarıda irkdaşlardan ayırmamak gerek.Tabiki YAMUK olmayanlarını.Yamuk olllllllllllllllllllanları hep göz altında tutmak gerek.Tarihde bu tip insanlar hep YEDİGİ  TABAĞA  SIÇMIŞLARDIR.Ülkemizde bunlardan istemediğimiz kadar çoooooooooooooooooooooooooook vardır.Bu nedenle hep gözümüz kulağımız bunlarda olmalı.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Osmanlı yıkılıyorken Osmanlı AJANLARI ŞAMDAKİ Fıransız konsolosluğunun çatısını yarar içeri girerler,bütün evrakları araştırırlarki ne görsünlar Osmanlıdaki ARAP valiler,subaylar,millet vekilleri bir aya kadar Fıransızların dürtüsüyle AYAKLANACAKLAR.Evraklar toplanıp alınır ve gene çatıdan çıkar giderler.Ertesi günü Fıransız konsolosluk adamları gelirlerki,konsolosluk darmadağınık.Konsolosluk Osmanlıda yüksek görevlerde olan araplara durum bildirilir.Her arap Osmanlıdaki görevini bırakıp İsyanı başlatırlar.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Yalnız araplarmı?Hayırrrrr isyanlarda başı çeken KÜRTLERDİR.Tabiki bunları % 100 suçyayamayız amaaaaaaaa oran bakımından KÜRTLER herzaman başı çekmişlerdir.Kürtler 18 dafa İSYAN etmişlerdir.ULAN  kırrolar neden BİZANS  İMPARATORLUĞUNA hiç İSYAN etmedinizde anadoluyu ele geçiren TÜRKLERE isyan ediyorsunuz.PKK da kürt ve ermeni İSYANIDIR.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Şimdiye kadar hiçbir hükümet SİVRİ SİNEKLERDEN  ÜLKEYİ  TEMİZLEMEK  İÇİN  KANDİL  DENEN  ANA  BATAKLIĞI  KURUTMAYA  TEŞEBBÜS etmedi EDEMEDİ.Üstelikte bu hükümet zamanında kuzey ıraktan suriyeye kamyonlarla doğu Anadolu üzerinden çok sayıda kürdün suriyeye geçmesine izin verdi ULU  GEÇDOĞANIMIZ.

Dedeniz

 

tarihinde tolonbey tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Hangi milliyetçilikten bahsediyoruz acaba?


Haaa Anladım;

 

Şu  yerli ürünlerinin üzerinde made in turkey yazan ükenin milliyetçiliği olsa gerek.


Hani varya kendi ülkesinde ürünlerini yabancı dille pazarlamayı huy edinmiş ülkenin milliliğinden bahsediyorsunuz herhalde.


Yanlış anladıysam düzeltin lütfen ama işçisinin haklarnı çalıp lüks arabalara binenlerin ülkesi. Garibanların da  ''Ah bir param olsa ben de yapacam bunu , adama helala olsun bal tutan parmağını yalar ben olsam ben de yaparım yaanii'' '' diyenlerin ülkesi değil mi?


Can Yücelin tabiriyle '' Göte göt demenin ayıp sayıldığı'' ülke


İyice anlaşılsın diye söylüyorum bunları sonra check edersek yanlışımız ortaya çıkmasın sistem eror veriyor yoksa.


Bu gibi komplikasyonlar nedeniyle insanlarım hep borderline da yaşadığı yer.


Akşam TV'de bu milliyetçiliğin hiç bitmemesi için ölen gençlerin kritiğini yapan spikerlerin olduğu ülke değil mi. ..

 

Pardon çoook paaardon Telefonumun bataryası bitiyor ,  daha fazla online kalamayacağım acaba USB şarj aleti olan var mı?

Tam da milli duygularım kabarmıştı olacak iş değil şimdi bu..

 

tarihinde Düşünen Hayvan tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...