Jump to content

CHP'deki kimlik bunalımı


Recommended Posts

1920'li ve 1930'lu yıllardaki CHP'yi sonuna kadar savunan bir yurtsever olarak CHP'de meydana gelen son yıllardaki değişimi büyük bir endişe ile izliyorum. 

 

Abdüllatif Şener, Mahmut Tanal, Mehmet Bekaroğlu gibi Atatürk düşmanı şeriatçılar mı dersin; Canan Kaftancıoğlu ve Sezgin Tanrıkulu gibi Kürtçü liberaller mi dersin vs ipini koparan bizim partide soluğu alıyor.

 

Şerefsiz, haysiyetsiz bir köpek olan Kılıçdaroğlu fahişeler gibi herkese kucak aça aça sonunda partiyi ideolojisiz, kimliksiz bir parti haline getirdi. Ne ararsan var partide Kürtçü, liberal, sosyal demokrat, Fethullahçı, DHKP-C'li... Bir tek Kemalistlere yer yok artık CHP'de.

 

Vekilin birisi Türkçe ezanı savundu diye partiden atılıyor, genel başkan olacak it de açıkça Arapça ezanı savunuyor. Yani artık CHP kendi kurucu değerleriyle hesaplaşıyor. Bundan daha büyük bir rezillik olamaz.

 

Gençlik Kolları artık İbrahim Kaypakkaya gibi bir Atatürk düşmanı teröristi anıyor, Canan Kaftancıoğlu denilen köpek PKK'nın kurucularından birisi olan Sakine Cansız'dan alıntı yapıyor, HDP ile birlikte Seyit Rıza itini anıyorlar.

 

Kimse de çıkıp bu rezilliklere bir dur demiyor. Taban bir türlü tepki göstermiyor. Benim gibi sesini çıkaran CHP'lilere de hemen "CHP düşmanı, AKP'li" yaftasını yapıştırıp susturuyorlar.

 

Taban harekete geçmeli ve bu işgalci ekibi CHP'den bir an önce defetmeli. Bu seçimde her gerçek CHP'linin yapması gereken şey CHP'ye oy vermemektir. Çünkü bu CHP, gerçek CHP değildir. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...