Jump to content

Boyunları vurmak..


Recommended Posts

İnkar edenlerle karşılaştığınız zaman boyunlarını vurun. Nihayet onları çökertip etkisiz hâle getirdiğinizde bağı sıkı bağlayın . Artık bundan sonra ya karşılıksız ya da fidye karşılığı salıverin. Savaş sona erinceye kadar hüküm budur. Eğer Allah dileseydi, onlardan öç alırdı. Fakat sizi birbirinizle denemek için böyle yapıyor. Allah yolunda öldürülenlere gelince, Allah onların amellerini asla boşa çıkarmayacaktır.

 

 

Allah imajı bu mu? Arkanda melek, Tanrı gibi ultra güçler varken boyun kesmeye utanmıyormusun?

İnandığın Tanrı’ya hakaret değil mi?

Allah’ın sözü ile insanları ikna edemeyip kafa kesmekle ikna edeceksen inandığın Tanrı’yı bir daha sorgula derim..!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tevbe 111: Şüphesiz Allah, mü’minlerden canlarını ve mallarını, kendilerine vereceği cennet karşılığında satın almıştır. Artık, onlar Allah yolunda savaşırlar, öldürürler ve ölürler. Allah, bunu Tevrat’ta, İncil’de ve Kur’an’da kesin olarak va’detmiştir. Kimdir sözünü Allah’tan daha iyi yerine getiren? O hâlde, yapmış olduğunuz bu alışverişten dolayı sevinin. İşte asıl bu büyük başarıdır.

 

Her şey gücü yeten, her şeyi bilen, hiç bir şeye muhtaç olmayan bir tanrı neden insan yaratır ve kendisi için savaşmalarını, ölmelerini ve öldürmelerini ister? Neden saklanıp sonra da kendinin varlığına inandırmak için bazı insanları bazı insanlara saldırtır? Neden kendi yarattığı insanların arasına kin ve nefret tohumları eker?

 

Canlıların yaşamak için birbirlerini yemek zorunda olduğu, adaletsiz, acı, ızdırap, üzüntü, korku, vahşet dolu bir sistem, böyle bir dünya yaratmaya ne gerek var? Böyle bir sistem yaratmakla bu tanrının eline ne geçecek?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sevdiğim lafların başında gelen "Savaşma, seviş" cümlesindeki verilen mesaj, sözde kutsal kitaplardaki öğütlere, hükümlere ve mesajlara bin basar.

Bu kadar net. 

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...