Jump to content

FETÖ meselesi ve şerefsiz dinciler


Recommended Posts

Tarihi adeta tersine çevirmeye çalışıyorlar. Akit başta olmak üzere yandaş yayınlara bakıyorum mesela. Hiç utanmadan ve sıkılmadan Turgut Özal ve Muhsin Yazıcıoğlu gibi Fethullahçı köpeklerden FETÖ mağduru yaratmaya çalışıyorlar. FETÖ'yü ise Kenan Evren'e, Ecevit'e ya da 28 Şubatçılara yamamaya kalkıyorlar. Ecevit'i savunmuyor ve sevmiyorum. Elbette ki FETÖ meselesinde hiç de masum değildir Ecevit ama Özal ve AKP kadar da suçlu değildir elbette ki.

 

Hiç utanmadan, sıkılmadan 28 Şubat'ın arkasında FETÖ olduğu gibi bir deli saçması yalanı savunabiliyorlar mesela. Kendileri Fethullah'a sakso çekerken 28 Şubatçılar FETÖ ile mücadele ediyordu. Genelkurmay o dönemde FETÖ hakkında sayfalarca rapor hazırlamış ve Demirel'e brifing vermişlerdi. FETÖ hakkında ilk iddianameyi hazırlayan ve daha sonraları da kaset mağduru olan kişi de 28 Şubatçılardan birisi olan Nuh Mete Yüksel'di.

 

Hiç utanmadan FETÖ tarafından öldürüldü dedikleri Özal iti ise asıl FETÖ'yü palazlandıran kişiydi. Şimdi adamı FETÖ düşmanı yaptılar. 

 

Ha bir de Erbakan'ı efsaneleştirme projesi var. Evet doğrudur Erbakan Fethullahçıları sevmezdi ama 70'li yıllarda onun da Fethullahçılarla temasları ve işbirliği olmuştur. 

 

Kısacası İslamcı olup Feto'ya sakso çekmemiş hiç kimse yok ama sorsan kendileri FETÖ mağduru. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Gulenciler de şimdi AKP yi suçluyorlar. Örneğin 2007 yılında çekilmiş bir video vardı hiç unutmam " ananida al git"" konulu bir videoyu..

 

O yıllarda bugünlerin altyapısı hazırlanırken STV medyası hiçbir surette bu videoyu tartışıp eleştirmedi.

 

Şimdi ise ülkede tarımın bitmesi ve "otu bile ithal ediyoruz" diyerek eleştirilerde bulunmaları inandırıcı gelmiyor.

 

Ve bu sadece bir örnek. Bunun gibi onlarcası var. Bu davranış şekli gulenciler masum göstermiyor. Ülkede o zamanda adalet yoktu şimdide yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...