Jump to content

BİR İNSANIN AVUÇ İÇİNDE SİYAH NOKTA GÖRÜRSENİZ POLİSİ ÇAĞIRIN


Recommended Posts

Kendisi arasın bizahmet. Baskadi niye arayacakmis

 

Kadınlar erkekleri şiddete meyilli yetiştiriyorlar. " Erkek olucak benim oğlum , tuttuğunu koparacak , vurdu mu sözünü dinletecek, ekmeğini taştan çıkarak, ....."

 

Şiddeti kadınlar ister kadınlar üretirler örneğin " sen de erkekmisin ve, bir de erkek olacaksın, göster erkekliğin, kılıbık, ..." Gibi sözlerle erkekleri şiddete teşvik ederler.

 

Aynı olay kendi başlarına geldiği zaman da  erkeğe suç atarlar. Halbuki erkeğe rol biçen kadının kendisidir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Aklıma gelmişken ekleme yapayım bu tür şeyler ticaridir. Önce masum köylü sıfatlarıyla sosyal medyada nabız yoklarlar eğer rağbet artarsa birde bakarsın 5 tane firma sponsor oluvermişler. Telmaşa a.ş nin kadına destek kampanyası diye okursunuz.

Bu tür şeyler kadına destek diye yazılır , şirkete destek diye okunur.

 

Örnek mi

 

Mavi kapak kampanyası.

Youtubda şarkı söyleyen kız..

Amerika'daki türk doktor kansere çare buldu..( kim olduğunu bilirsiniz herhalde)

 

Sonra bir bakarsin şak diye reklamlaaaar logosu geçer önünden.

 

Şimdi bu konudaki kadın şiddet görüyorsa elini boyayacagina gitsin polisi arasın çok mu zor. Yani polisi ben arayınca kadın kurtulacak ama kendisi ararsa ölecek öyle mi?

 

Bu tür kampanyalara önce kadınların kendisi karşı cikmali

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kadınlar,çocuklarını nasıl yetiştirdiğini sorgulamaya başlamalı.En çok ailede dine empoze eden kadınlar oluyor.Benim annem müthiş bir kadın.Çok seviyorum onu.Uzun bir ömür yaşaması en büyük dileğim.Canım annem bana asla dini empoze etmedi,etmiyor.Eğitimsizliğine rağmen o kadar modern,o kadar zeki ve akıllı ki.Diplomalı cahilleri cebinden çıkarır.Tam bir cumhuriyet kadını.Onun sayesinde dinden kurtuldum ve kendiside nasıl bir yalana inandırıldığını anlamaya başladı.Çok seviyorum onu.Bazen onun da birgün öleceğini düşünüp aglamaya başlıyorum.Sonra hayatın kendisi bu,deyip avutmaya çalışıyorum kendimi.İyi ki onun evladı olarak varoldum.Ona hep şükran duyacağım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Anne sevgisi başka oluyor. İçgüdüsel bir sevgi..

Annenin evlat sevgisi de çok başka aslında.. Anne evlatlarını annelik içgüdüsü ile yetiştiriyor. Bir iki istisnası dışında hemen bütün hayvanlarda annelik içgüdüsü var. Anne çocuklarını o içgüdü ile yetiştiriyor. Benim annem Müslümandı ama benim dini reddetmeme hiç itiraz etmedi ve beni değiştirmeye çalışmadı. Ateist babam bize yakın değildi.

 

https://haci-haci.typepad.com/ozgur_olum/müslüman-anilar-annem/

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...