Jump to content

Kuantum Kütleçekim Teorisi!


Recommended Posts

Bununla ilgili deneyler yapılmış mi paylaşır mısın?

 

Moleküllerin yada atomların belli bir oranda ve belli bir dizilime olmasıyla süper iletken alaşımlar elde ediliyor. Bunlarin bazıları yerçekiminin zıddına hareket ediyorlar.  Bu durumda çekim kuvvetinin maddenin elektronların dizilimini göre oluştuğu da düşünülebilir. Böylece kütlesel yada manyetik cekim olarak ayrım yapmadan sadece çekim kuvvetinden bahsedilebilir. 

 

Evrende hareket eden başka bir akiskanin var olduğu tahmin ediliyor sadece. Bu akiskanin yönüne yada frekansına göre çekme itme meydana geliyor olabilir. Ama bunlar için deney yapıp sonuç elde etmek lazım öncelikle. Yoksa daha fazlası hayal etmekten başka birşey ifade etmez.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
43 dakika önce, haci yazdı:

Henüz böyle bir teori yok.

 

Doğru buna teori diyemeyiz. Çünkü çok iyi açıklamalar yapan deneysel olarak kantlanmamış olsa bile buna kuram diyoruz. Buna Kuantum kütle çekimi kuramı denir. Okumayan anlamaz. Boşuna yorum yazmayın. Sizin işkembenizden salladıklarınızdan bıktım usandım. Roger Pensore spin network olarak isimlendirdiği bir yapı ile direkt olarak uzayzamanın kuantum seviyesini belirtir.

 

https://tr.wikipedia.org/wiki/Kuantum_kütle_çekimi

tarihinde John_Ahmet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...