Jump to content

Ölümsüzlük bulundu diyelim, testi nasıl yapılacak?


Recommended Posts

Başlık açıklıyor. Cevapları alalım, ölümsüzlük bulunsa, testini nasıl yapacaksınız? Açıkçası bence bolca yapılıp herkese dağıtılmalı. Nüfusu az ve orta olan bir ülkeye de dağıtıp sınayabiliriz tabii ki, daha yaratıcı olan fikirleri buraya alalım. 

tarihinde agresifagnostik tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu gibi şeyler, unittest denen yöntemle test edilir.

 

Basitçe, insanı öldüren şeyler bulunur. İşte şu şu olunca, insan ölüyor denir. Mesela, kalp durunca. Sonra buna dair üretilen çözüme bakılır. Diyelim durmayan bir kalp yapıldı. Test, kalbin durup durmadığına bakılarak yapılır. 

 

Tabi bu, çok kaba bir bilgi. Pratikte bu, örneğin, hücrelerin sürekli kendini yenileyebilmesi anlamına gelir. Bu da testi, canlı iken yapılabilecek bir şeydir. 

 

Ölümün sebebi, hücrelerin yeterince hızlı yenilenemiyor oluşu. Hepsi bu. Şöyle düşün, kafana giren kurşun, 1mm ileri gidene kadar, arkada kalan 1mm boş alanda derhal beyin hücrelerin tekrar gelişip yenilenebilirse, kafana sıkılsa da ölmezsin. Bunun testi için seni öldürmeye de gerek yok, basitçe uygun bir ufak biyopsi müdahalesi yeter. 

 

Yani ölümsüzlüğün en basit sırrı, vücudunun bozulma hızından daha hızlı, en azından bozulma hızında kendini yenileyebilmesini sağlamak. Bunun testi içinde, gidip adamı kıyma makinesine atman gerekmez. 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...