Jump to content

Hıyar kuyruğu zenginliktir


Recommended Posts

Hıyar kuyruğu sanıldığı gibi yoksulluktan değil, zenginliktendir.

Tayyip ay'a beş şeritli yol yapacak, Satürn'e füze yollayacak, uçan arabalar üretecek, bu uçan arabalar için trafik yolları hazırlayacak.

Ee, bunları yapması için devlet kasasında birikim yapması gerek, bu yüzden halkın kemer sıkma fedakarlığı yapması gerek ki, bunlar ve daha fazlası gerçekleşsin.

Aslında tayyibin seçime gitmesi bile delilik, bu kadar projeyi ondan başka kimse uygulayamaz, yoksa alimallah hepsi çöpe gider.

Bir de o hıyar kuyruğundakileri takdir etmek lazım, düşünün bu kuyruktakilerin hepsi zengin ama tayyibin bu yüce projeleri için bu kuyrukta fedakarlık yapıyorlar.

Siz de hangi bölgede olursanız olun İstanbul veya Ankaradaki kuyruğa gidin, o kuyrukta olmak demek sadece fedakarlık değil, aynı zamanda tayyip hazretlerinin onayını alarak cennetin kapısını açmak demektir. O kuyruk herkese nasip olmaz, tayyip celle cellallahuhazretlerinin islam alemine sunduğu büyük bir fırsattır.

Ahan da benden demesi, tayyip sallallahu aleyhi ve sellem hazretlerine oy vermeyi de sakın unutmayın ha.

Link to post
Sitelerde Paylaş

T*yyip doğru söylüyor. Tanzim kuyruğu varlık kuyruğudur. Adam ama ucuz ama pahalı, her markette bulunan şeyleri satıyor. Bu varlık işaretidir. Ucuza satmak için de zararına satıyor bu da zenginlik işaretidir.

 

Mesele şu ki yokluk kuyruğu utanılacak, kötü bir şey değildir. Ama varlık kuyruğu denen şey rezalettir. Gel gör ki bizim vatandaş haftanın 7 günü, günün 15 saati her yerden alabileceği şeyler için neden kuyruk bekliyor olduğunu sorgulamaz. Devletten 2 kilo ucuz hıyar alana kadar da devlete 1 ton hıyar alınacak kadar vergi bayıldığını da anlamaz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ammaann derde bak ya

Ülkede patates ekimini yasaklarım,hastalık oldu diye

Sonra 200 bin tona kadar patates ithalinden gümrük vergisini kaldırırım .

Ben kim miyim ben bu ülkenin tarım bakanı ve aynı zamanda dünyanın sayılı hazır patates satıcısı firmanın Ortadoğu temsilcisiyim.

 

Bu milletin anasını si*icez derken şaka yapmiyorduk . 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...