Jump to content

Camiye yönelik terör saldırısı hk. gazete manşetleri


Recommended Posts

Sadece islami kesimin değil, bütün yaygın dinlerin insan hayatını ne kadar önemsiz gördüğünün resmi kanıtlarından. 

 

Gayet iyi biliyoruz ki biri diğerini kamyonla ezdiğinde, sokakta insanlarını taradığında, diğeri de ötekini bombaladığında futbol takımı galip gelmiş, siyasi partisi kazanmış gibi "oh be iyi olmuş" diyorlar içlerinden. 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

                     EZANI 1500 yıldır okuyor müslümanlar,

NAMAZIDA  KILAYUR

Oricida TUTAYUR

Haccada kitup İslam öncesi putperestlerin yaptığınıda yapayuruk,amaaaaaaaa gağurlar EVRENLERDE CİRİT  atarken biz DİKİŞ  İGNESİNİDE,SİKİŞ hapınıda Almanyadan alıyoruz.

 

EZANIN,NAMAZIN,ORUCUN,HACCIN bize verdigi nedir,Alaman ve JAPON gavurları müslümanların yaptıklarının hiçbirini yapmıyor amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,

Dünyayı imal ettikler mallarla bombarduman ediyor SALAK ülkelere mal satıp paracıklarını alıyorlar.

               Söyleyin arkadaşlar ARAP DİNİNİN bize FAYDASI nedir?.

Hırsızlık bizde,tecavüzde dünya birincisi degilsekde ikinciligi kimseye vermiyorz.

-

               Hele şu deyyus Mevlananın DEYYUS SEVGİLİSİ  ŞEMS varya Ne dediydi mevlananın sorusuna.Mevlana derki 15 yaşındaki cariyemi verdim ama cariyem Şems HIYARINI begenmediginden sık sık evden kaçıyormuş.Benim garıların birini de vermiştim ona, gidiyim bakıyım verdiklerim dişiler Şemsin yanındamı?(Bu ikili azdaha yaşasaydı peygamber olacaktı lar bu koyun halkın nazarında.Mevlana,Şemsin kapıyı çalmadan kapıyı açarki şemsin sırtı kapıya dönük birini BECERİYÜR.Eşsız MOĞOL ajanı kapıyı kapar döner eve.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Bir müddet sonra Mevlana tekrer Şemse giderki Şems odada yalnız oturuyor.Mevlana sorar, nerde benim sana verdigim dişiler?Şems dergi dışarılarda aranıyorlar.Peki geldigimde birini beceriyordun o kimdi? ÜNLÜ ve UNLU  Şems ne der biliyormusunuz O becerdigim,senin bana verdigin kızın şekline girmiş ALLAHDI.

 

Gelde şimdi bunlara tapanlara RAHMAT  okuma.

-

Moğol CASUSU ne diyordu biliyormusunuz.Allah bana sık sık mesaj atar ve benlen konuşur.Sade benimlede degil MOĞOL komutanlarada Allah mesazlar göndermektedir deye halka, konyada ,Kayseride şurda burda pıropoganda yapıp Selçuklu halkını kandırıyordu.Abtal selçukluda HARZEM ŞAHI gibi bunların götüne tekmeyi vurmayıp,bu HAİNLERİ besliyürdü.

 

Bunlarda YEDİGİ  TABAĞA  bol bol sıçıyordular.Selçuklunun zayıf taraflarını bu iki ATEŞPERESTTEN öğrenen Moğollar.Selçukluya saldırır ve bu devleti ortadan kaldırır.Veeeee Mevlana AHLAKSIZI Moğol ordu komutanı ÇAÇAYI evlat ve dost edinir.,,,,

-

             Mevlana büyük oğlunu,Nasrettin hocayı,AHİ EVRENİ ve binlerce AHİYİ  Moğollara öldürttürür KIRŞEHİRE baskın düzenlettirip.Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee şuan yaşıyor olsalardı bu iki AHLAKSIZIN GÖTÜNÜ  yalamayacak insan nerdeyse bulunmazdı ülkemizde.

             Arap VEBASI bizi  DOSTLARIMIZA  DÜŞMAN,DÜŞMANLARIMIZA dost  etti .Bu hastalıkta gittikce bizde KOYULAŞIYOR.

 

           İnternetler bu ahlaksızların AHLAKsızlıklarını bol bol yazmaktadırlar,Hatta kendi kitaplarında bile bu insan görünümlüler ne bok olduklarını yazmaktadırlar.Arayıp bulup okumalısınız.Eger beceremiyürseniz bulmayı isteyin biz bulup getirelim .

Link to post
Sitelerde Paylaş

Manifestoyu okudum 

 

Adam hıristiyan mısın ? sorusuna şu cevabı vermiş. 

 

Alıntı

Were/are you a christian?

That is complicated.

When I know, I will tell you.

 

Bu daha göçmen karşıtı bir saldırıydı. 

 

Adam din düşmanı değil, ağır bir ırkçı. 

 

Şöyle eklemesini de yapayım...

 

172474859_Adsz.thumb.png.5d4e1911c5cfd0b6e23b5be4d8933102.png

tarihinde Sütlü Kase tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

                        Müslümanlara TEPKİ neden gittikce artmaktadır.

Kendi dininden olanlarla bile osuruktan nedenlerle birbirlrerini çok rahat boğazlamaktadırlr.Dindaşlarının karılarını becermek,adamlarını öldürmek vel hasıl ülkeyi baştan aşağı yıkıyorlar.Afganistan,Ieak,suriye,Yemen,LİBya apaçık örnektır.

                      Bunları görenler ülkelerinde islami kuruluşlara nasıl müsaade etsinler.Yarın kendi ülkelerininde aynı sona ulaşmayacağı garantisini kim verebilir.

Geçen gün SULTANI  ENBİYA gençlere SAVAŞA  HAZIRMISINIZ gibi bir sürü laf etmiş.Hatta internetlerde bazıları acıklıyor.Ordunun şukadar silahı kayboldu.Noldu bunlar?Kanatlanıp uçmadığına göre birileri bir şey için bunları biriktiriyor.

Miyammarda olanları gördünüz ve halada olmaktadır.Pekiiiiiiii BUDİSTLER başka dinlere hiç karrışmıyorda neden içlerindeki müslümanlara ttepkılıler?Kanımca ilerde LİBYAYA,Yemene,Suriyeye,Iraka ve Afganistana benzemenmek için şimdiden tedbirini alıyor.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------PIROFOSOR hemşerim Yaşar NURİ  ÖZTÜRK ne demişti?Dünya müslümanlarının ileri gelen din adamları top lanmalı KURANDAKI bazı ayatlar kurandan çıkarılmalı.EGER bunlar çıkarılmazsaaaa İslamın ömrü  pek uzun olamaz.Hemşerim doğru söylemişti.İşte Bazı milletler ileride başlarına gelecegini şimdiden gördüglerinden GEREGİNİDE şimdiden yapmaya çalışmaktadırlar.

                 Buna örnek olarak Arap yamyamlarının TÜRKİSTANDA yüzbinlerce Türkü yok edip TÜRKİSTANI suriyeye benzettiklrini göeterebiliriz.

 

                

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...