Jump to content

Bu sözler gerçek mi?


Recommended Posts

Yılanın kökünü dışarıda değil içeride arayacaksın, Henze, Fuller kavramları hedef şaşırtmadan başka bir şey olamaz. Yabancı bir devlet sana operasyon çekiyorsa bu senin devletinin zayıflığı, hainlerin çokluğu nedeniyledir. Hainleri bulabilmek için Menderes ve sonrasına bakman yeter.

Link to post
Sitelerde Paylaş

tayyib seçimi kazanırsam şeriatı getiricem, demiş bu konuda ne düşünüyorsunuz, yoksa ülkenin sonu gerçekten geldimi? yoksa

 tanrının ışığı gelicekmi? akp kaybedicek ve teker teker yargılanıcaklar erken seçim ile, sizce kim güçlü? akpmi? yoksa tanrımı? 

bunu seçimden sonra çok net! görücez..

Link to post
Sitelerde Paylaş

bravo tebrik ediyorum, akp aynı zamanda atatürk düşmanı bir partidir, asıl amacıda  vatansever türklerin oyunu alarak ,sonsuza dek kemalizmi yok etmektir. 

bunun ilk adımıda 1980 yıllarda kurulan fetö okullarıdır. 

türkiye çok hızlı bir şekilde iç savaşa gidiyor,akpnin tehlikeli amaçları oldukça fazladır, şeriatı getirmek,türkiye adını tarihten silmek

arabistan imparatorlugu kurmak yahudi siyonızmıne kuçak açarak ülkeyi satmak,

ve sonundada atatürkçüleri ve vatanseverleri bu ülkeden kovmak ve ülkeyi işgal ederek parçalamaktır. 

hedef 2023 parçalanmış türkiye.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

youtube da islam karşıtı videolar yapanların bazılarının ardındada bu güçlerin olduğundan şüpheleniyorum.bu düşüncemi desdekleyen şeylerle karşılaştım. amaç hem ılımlı islamı savunup hemde islamı yok etmek olmalı.demekki her ikiside amaçlarına hizmet ediyor.tabi konuyu açanın paylaştığı iddialar doğruysa.

tarihinde fezadabirtürk tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İki şeyi karıştırıyorsunuz.

 

Sebepleri sonuç, sonuçları sebep sanıyorsunuz. 

 

Bu adamın söylediği, Türkiye'nin gittiği yol. CIA, istihbarat birimidir, strateji belirlemez. Görevi, sadece ve sadece, ne oluyor, ne bitiyor bunları görmek, anlamaya çalışmaktır. Sanıldığı gibi, bir yerlerde darbe yapmaya, yaptırmaya, bir şeyleri kurcalamaya falan ça-lış-maz. Bunları yapan başka kurumlar vardır, çoğunun adı bile yoktur, ne işe yaradığı bile bilinmez. Atıyorum "gizli servis" işte. Neyin gizlisi, nedir işi, kimse bilmez. Ha, eğer bir yerlerde bu kurumların faaliyetlerine dair bir tantana olursa, bunu CIA üstlenir, ona hedef gösterilir ki, o kurumlar ve ajanları hedef dışında kalsın. 

 

Bu adam bunları diyorsa, Türkiye'den edindiği istihbarat, Türkiye'nin bu yolda gittiğini anlatır. Bu yolda gitmesi gerektiğini değil. 

 

Hah, ABD bunu 40 sene önceden görür, 40 sene sonra bu yeni düzeni nasıl işine yarar şekilde kullanacağının hesabını yapar. Ama genelde olan, evdeki hesabın çarşıya uymadığının teyidi olur, çuvallar, hiç bir işe yaramaz. 

 

İnönü, Atatürk'ün hiç tasvip etmediği, embesil politikacının biridir. Ama çok iyi siyasetçidir. Hatta, iyide bir askerdir. Ama politikacı olmadığı için, aptlaca bir hata yapmış, ikinci dünya savaşına girmekten kaçınmıştır. Sonuçta, savaşın getirdiği kıtlığın, sefaletin faturası inönü'ye ve CHP kesilmiş, hala  da kesilmeye devam edilmektedir. Bu da, güya memleketi düşünen İnönü'nün, kendi elleriyle memleketi tarumar edecek mihraklara devretmesine yol açmıştır. Köy enstitülerini kapatan da odur, uçak fabrikası falan neyse, onları kapattıran da. Ama gene bilinmez, bunlar da sebep sonuç olarak karıştırılır. Salak İnönü, savaşa girmediği için, savaş teknolojisindeki ilerlemeyi yakalayamıştır. Zaten ekonomi berbat, üstüne bir de savaşın daha ağır eziciliği. Köy enstitülerini finanse edecek kaynak sizlere ömür. Uçak fabrikası mesela... Uçak değil, birinci dünya savaşı öncesi teknoloji pırpır üretir halde kalır. İkinci dünya savaşı teknolojisine yetişmesi imkansız, o teknoloji için yatırım yapacak para yok ortada. 

 

Salak inönü, savaşa girmiş olsa, yenilirdik en fazla, yanlış tarafta girsek. Eee, Japonya ya da Almanya yenildi de ne oldu? Rus zaten tehdit, bizi Ruslara bırakır mıydı İngiliz, ABD falan? Müttefikler tarafında girseydik, İngiltere vs. tarafı, zaten turnayı gözünden vurmuştuk. İşte o zaman, savaş bittiği gün, bizim hazır, uçak fabrikamız da, ama alman Focke-wulf olurdu, ha ingiliz spitfire olurdu, yada amerikan bilmem ne olurdu, ama elimizde hazır uçak teknolojisi olurdu. 

 

Dahası, her durumda, bu eski osmanlıcı, aptal, arap sevdalısı hareket, güzelce cepheye sürülür, temizce kırdırılıp onlardan da kurtulunurdu. 

 

Konu, elbette sadece uçak mevzusu değil, ama bu basit, kolay bir örnek. Savaş, kıtlık oluyor, yokluk, bir sürü dert. Elbet bunun faturası birine kesilecek. Hitler neden savaş çıkardı, o faturayı kestirmemek için. Aptal inönü, bunu göremedi, o fatura zaten sana girecek, bari savaş çıkar, savaşa gir ki, bir şekilde şansın olsun. Sen savaşın kenarındasın, hiç bir şekilde sonuçta seni öyle çarpmayacaktı o savaş. Ki, bize gelmediyse, gelemediği için gelmedi zaten. Gelecek olsa, giritten buraya da sıçrardı elbette, ortada kalırdın öyle cascavlak. Tam bir basiretsizlik, tam bir beceriksizlik idi inönünün tavrı. Eminim, Atatürk olsaydı, giritten o savaş girer, en azından o adaları, kıbrısı falan alır, öyle çıkardı bu işten.

 

Yani, gidip, böyle dış mihrak, yok CIA, yok bilmem ne falan aramayın. Niyetini, dürüstlüğünü, vatan sevgisini asla sorgulamam, tartışılmaz bunlar, ama inönü beceriksiz politikacılığı ve bir hayli ödlekliği yüzünden bugünlerimizi yaratan isim olmuştur. 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ilımlı islam diye bir şey yoktur, gücü ele geçirene kadar takiye yapan müslümler vardır.

Zayıfken, iyilik yap - iyilik bul, fakirlere yardım et vb. söylemlerle kuzu postuna bürünen islam, salt çoğunluğu ele geçirdikten sonra testere filmini vizyona sokar; insanların birer hayvan gibi dövüldüğü, kırbaçlandığı, taşla kafası ezilen, kolu bacağı kesilen, vinçle üçer beşer ipe çekilen, vb. sahneler artık hayatın normallerine dönüşür.

 

İslam reforma kapalı ilkel & vahşi bir dindir ve ilk fırsatını bulduğunda özüne döner.

Batılı ülkeler de tabii ki  bunu bilmeyecek kadar salak değiller sadece üretmeyen, rekabet edemeyen, cahil cühela tüketim toplumları işlerine geliyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...