Jump to content

REiSiCUMHURUN OGLU EHLiYETSiZ YASLI KADINI EZDI 1 GÜN BiLE HAPiS YATMADII


Recommended Posts

iste böyleee,

                MÜSLÜMANLARIN  hasinin ADALETiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iste böyleeee.

14 hrs ·
 
 

 

tarihinde tolonbey tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

O zaman irtica diye refah partisi ve Erdoğan'a bok atanlar ve Atatürk ün laik ulkesiyiz diye ültimatom verenler de devlette görev başındaydı. Hatta geçmişte koyu tayyipci ve şimdiki Tayyip düşmanları olan cemaatciler de medyada ve sosyal çevrede çok etkindi..Ama hepsi bu suçun üstünü örttü desene .

 

Sence bu durum herşeyi açıklamıyor mu?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yerine kim gelse degismeyecek. Ayni tas ayni tamam sizlanip duracaksiniz. Bina saglam temellere sahip degil, gecekonduya benziyor. Hala yamuk yumuk ve cok eksik. Her gelen birseyler söküp gidiyor. Sonradan görmeler gibiler. Fakat bir cok ülkede de benzer durumlar yasaniyor. Uzaya gidemiyor olmak degil ilk sorun, önce kendine yetebilmek. Huzuru .birligi saglamak ve daha zeki, anlayisli ,caliskan insanlar yetistirmek ve onlari elinde tutmak.

Bir alt sokak ile bir üst sokak sanki ayri dünyalar gibi oralarda. Kuzeyliler güneylilere sövüyor, dogu batiya. Cok karisiksiniz. Birbirinize sanki cok düskünsünüz cok seviyorsunuz ama ayni zamanda birbirinizi bir kasik suda bogacakmis gibisiniz.Cok acayip insanlarsiniz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
 
AKP genel başkanının endişesi,kendisi gittiğinde endişesi ülke adına değil,kendi adına.İktidarı kaybettiğinde,onun,ailesinin ve onunla birlikte ülkeyi talan eden kitlenin mahvolacağını biliyor.Ama o koltuktan bir gün gelecek kalkacak,yapabileceği tek şey var,o da kaçmak.Eğer kalırsa,çok kötü şeyler yaşayacak,yargılanacak,çok büyük anayasal suçlar işledi,yüzlerce hakkında açılacak dava var ve bu suçların büyük bir çoğunluğu da vatan hainliği kapsamında.Bu ülkeyi partisiyle ,onunla siyaset yapanlarla ve rantçılarıyla birlikte mahvettiler .Ülkeyi bir baş soğana muhtaç ettiler,ekonomiyi,tarımı,besiciliği,eğitim sistemini,yargı sistemini,basını perişan ettiler,ülke varlıklarını yok pahasına elden çıkardılar,yandaşlarına peşkeş çektiler,devlet bütçesinden cemaatlere,tarikatara,vakıflara ulufe dağıttılar,insanları birbirilerine düşman ettiler,kendilerinden olmayanları terörist ilan ettiler,yurt dışında ülkenin saygınlığını,prestizini yok ettiler,her gün,her konuda yalanlar söyledi,iftiralar attı,insanları tehdit etti,şantaj yaptı.Halkın % 80 i yokluk içinde,yaşam mücadelesi verirken,o devlet hazinesini kendi ihtirasları ve zevkleri için har vurup,harman savurdu.Senelerce insanların uyarılarına kulak vermeden,Fetö örgütüyle birlikte ülkenin bütün kurumlarını çökerttiler,örgütü devletin bütün kurumlarına,TSK da dahil olmak üzere yerleştirdi.Bütün bunları yapan birinin,ileride tereyağdan kıl çeker gibi kendini temize çıkarması mümkün değildir.
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...