memjan21 0 Oluşturuldu: Nisan 7, 2019 Raporla Share Oluşturuldu: Nisan 7, 2019 (düzenlendi) Tüm zaman ve mekan içerisinde dünyanın ve canlılığın var olmasi bir mucize değil midir? Nisan 7, 2019 tarihinde memjan21 tarafından düzenlendi Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Nisan 7, 2019 gönderildi Raporla Share Nisan 7, 2019 gönderildi Canlılığı mucize kabul ediyorsan din bölümünde devam edersin. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
memjan21 0 Nisan 7, 2019 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 7, 2019 gönderildi Şimdi, haci yazdı: Canlılığı mucize kabul ediyorsan din bölümünde devam edersin. Bence siz mucizeleri sadece dine mal ediyorsunuz. Benim o bölümle bir problemim yok. Ama hala daha ne kadar uzağa gidilse de bir bok bulunamadı öyle değil mi? Bizler varız ve neler olduğunu falan merak ediyoruz, hepimizin gözü kulağı bilim de falan. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
deadanddark 0 Nisan 7, 2019 gönderildi Raporla Share Nisan 7, 2019 gönderildi Bir saat önce, memjan21 yazdı: Tüm zaman ve mekan içerisinde dünyanın ve canlılığın var olmasi bir mucize değil midir? Daha zor olmali. Venüste asit yagmurlarinda yikanan su aygirlari olmali örnegin. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Düşünen Hayvan 0 Nisan 7, 2019 gönderildi Raporla Share Nisan 7, 2019 gönderildi Canlılık biolojik olarak kimyasal bir tepkimedir. Ama bunun ilk olarak nasıl başlayıp korunduğu ilginctir. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
memjan21 0 Nisan 7, 2019 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 7, 2019 gönderildi 20 dakika önce, deadanddark yazdı: Daha zor olmali. Venüste asit yagmurlarinda yikanan su aygirlari olmali örnegin. Gidilebilinen tum galaksilerde ve onların içinde ki tüm yıldızlarda nasıl oluyur da kıcini yellendirmeni bi mucize olarak görmüyorsun? Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
deadanddark 0 Nisan 7, 2019 gönderildi Raporla Share Nisan 7, 2019 gönderildi Şimdi, memjan21 yazdı: Gidilebilinen tum galaksilerde ve onların içinde ki tüm yıldızlarda nasıl oluyur da kıcini yellendirmeni bi mucize olarak görmüyorsun? Cok konusma , istersen vereyim agzina onu sakiz gibi cigne. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
memjan21 0 Nisan 7, 2019 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 7, 2019 gönderildi Şimdi, deadanddark yazdı: Cok konusma , istersen vereyim agzina onu sakiz gibi cigne. Ben senin gibi sikimi ha bire ağzıma almıyorum. Sana afiyet olsun Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
deadanddark 0 Nisan 7, 2019 gönderildi Raporla Share Nisan 7, 2019 gönderildi Şimdi, memjan21 yazdı: Ben senin gibi sikimi ha bire ağzıma almıyorum. Sana afiyet olsun Köprü kurup kendi kicini yaliyorsun o zaman. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
memjan21 0 Nisan 7, 2019 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 7, 2019 gönderildi 6 dakika önce, Düşünen Hayvan yazdı: Canlılık biolojik olarak kimyasal bir tepkimedir. Ama bunun ilk olarak nasıl başlayıp korunduğu ilginctir. her nasıl olduysa ve oluyorsa ve nasıl devam edeceği pek şeyimde olamasa da bu yaşadığımız şey hemde pek ilginçlesmeye devam ediyor. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
memjan21 0 Nisan 7, 2019 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 7, 2019 gönderildi 2 dakika önce, deadanddark yazdı: Köprü kurup kendi kicini yaliyorsun o zaman. Deneyimlerin senin seçimlerindir mal kafa. Bas git. Boş yapma Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
deadanddark 0 Nisan 7, 2019 gönderildi Raporla Share Nisan 7, 2019 gönderildi Şimdi, memjan21 yazdı: her nasıl olduysa ve oluyorsa ve nasıl devam edeceği pek şeyimde olamasa da bu yaşadığımız şey hemde pek ilginçlesmeye devam ediyor. Dünya gibi bir gezegende insan otlatmak kolay, Venüste sörf yapanlar nerede? jupiterde bolan turu düzenleyenlere ne oldu? Mucize senin gibi donmus beyinlilerin aniden yeryüzünden silinmesi olurdu. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
deadanddark 0 Nisan 7, 2019 gönderildi Raporla Share Nisan 7, 2019 gönderildi Şimdi, memjan21 yazdı: Deneyimlerin senin seçimlerindir mal kafa. Bas git. Boş yapma Bos yapmiyorum bosluklarini, vucuduna acilan girisleri doldurmak istiyorum. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
memjan21 0 Nisan 7, 2019 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 7, 2019 gönderildi Sen kendinde olanlara bak. Bak Venüs diye biliyor senin boş beynin o boş beynin. Aklinin ve biyolojinde ki evrime bak. Bunlar sana hiçbir şey ifade etmiyor olabilir. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
deadanddark 0 Nisan 7, 2019 gönderildi Raporla Share Nisan 7, 2019 gönderildi (düzenlendi) 39 dakika önce, memjan21 yazdı: Sen kendinde olanlara bak. Bak Venüs diye biliyor senin boş beynin o boş beynin. Aklinin ve biyolojinde ki evrime bak. Bunlar sana hiçbir şey ifade etmiyor olabilir. Ediyor, ifade ediyor. Hersey olmasi gerektigi gibi. Su akar yolunu bulur. Türkiye atasözleri ezberlemekteyim. Suyun cikisindan düz asagi bir kanal yapilmamis. Öyle olsaydi catidan düser gibi düserdik bu gezegene. Nisan 7, 2019 tarihinde deadanddark tarafından düzenlendi Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Nisan 7, 2019 gönderildi Raporla Share Nisan 7, 2019 gönderildi 1 saat önce, memjan21 yazdı: Bence siz mucizeleri sadece dine mal ediyorsunuz. Benim o bölümle bir problemim yok. Ama hala daha ne kadar uzağa gidilse de bir bok bulunamadı öyle değil mi? Bizler varız ve neler olduğunu falan merak ediyoruz, hepimizin gözü kulağı bilim de falan. Sen nerenle bilim yapıyorsun? Mucize bilimsel bir deyim değil. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
deadanddark 0 Nisan 7, 2019 gönderildi Raporla Share Nisan 7, 2019 gönderildi Bunlara hersey mucize. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
memjan21 0 Nisan 7, 2019 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 7, 2019 gönderildi 32 dakika önce, haci yazdı: Sen nerenle bilim yapıyorsun? Mucize bilimsel bir deyim değil. Sadece mucize bilimin konusu değil. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
karamsarhuman 0 Nisan 7, 2019 gönderildi Raporla Share Nisan 7, 2019 gönderildi o zaman insanlarda mucize yaratıyor, led panelin invertörü bir zamanlar hiçlikte varolurken, günümüzde görüntü frekansını ve voltajını dengelemek adına yapılmış bir mücizedir. bu örneklemeyi niye verdim biliyormusunuz? yaratılış yoktan varolan birşey ise; o zaman invertör devresinide insanlar yoktan var etmişlerdir... su hiçken varlık oldu.. toprakta öyle , ve tabikii invertörde.... öyle... Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
memjan21 0 Nisan 7, 2019 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 7, 2019 gönderildi 1 dakika önce, karamsarhuman yazdı: o zaman insanlarda mucize yaratıyor, led panelin invertörü bir zamanlar hiçlikte varolurken, günümüzde görüntü frekansını ve voltajını dengelemek adına yapılmış bir mücizedir. bu örneklemeyi niye verdim biliyormusunuz? yaratılış yoktan varolan birşey ise; o zaman invertör devresinide insanlar yoktan var etmişlerdir... su hiçken varlık oldu.. toprakta öyle , ve tabikii invertörde.... öyle... Evrenimiz Suan ki tanımına uymuyor. Yani evren daha önce var olmuş olmalı. Ama hiçbir şey yoktan var olamaz. Ama kuantum dünyası bunu değiştirmedi.mi? Bir anda yok olup ve var olmak. Konu aslında bu da değil. Her Yok ve var oluşta ki kütle madde atom ya da evren, acaba aynı yasalar ile mi oluyor. Yani başlangıç ve son olmak zorunda değil. Yani hep var olma ihtimalimiz yok mu? Eğer varsa bu da mı.mucize sayılmaz Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Tartışmaya katıl
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.