Jump to content

ELKAIDE terör örgütünün basi TÜRKIYEDE garilarla atasini söndürüyür


Recommended Posts

3 saat önce, Basri yazdı:

Sen daha İslamdaki cariye hukukundan bir habersin.Özgür hiçkimse geçici olarak cariye olmaz.Cariyenin cariye statüsünde olması için gereken şartlar vardır.Cariye fahişe demek değildir.Az biraz fıkıh öğren.

 

 

İslamdaki kölelikten demek istedin heralde. İslamdaki cariye hukukuymus ??

Mürtedlerin karıları size helal midir fıkıh hocam ? Şimdi bir murtedi katlettikten sonra onun karısını cariye diye alabilirmisin fikiha göre ?

 

tarihinde Salvolimpos tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
21 saat önce, Basri yazdı:
On 11.04.2019 at 12:29, Abdülmalik yazdı:

Bu yaptığı günah değil ki, orosbunun mehrini yani vizite ücretini vermiş, yanındaki abaza da nikahı kıymışsa hiçbir sorun yok. Bir de kadına tebliğ yapıp cariyem ol demişse ekstra sevap kazanır.

İslamda fuhuş yasak değildir.

 

 

 

Yavaş salla.Mümin kişi kendi eşi veya emrinin altındaki cariyesinden başkasıyla ilişki kuramaz.Bu zinadır.Sünni fıkhında salladığın gibi birşey hiçbir zaman olmamıştır.

 

İslam'ın 6. şartı iyi yalancı olmaktır;

Nur 33:
Evlenmeye güçleri yetmeyenler de, Allah kendilerini lütfuyla zengin edinceye kadar iffetlerini korusunlar. Sahip olduğunuz kölelerden "mükatebe" yapmak isteyenlere gelince, eğer onlarda bir hayır görürseniz onlarla mükatebe yapın. Allah'ın size verdiği maldan onlara verin. Dünya hayatının geçici menfaatlerini elde etmek için iffetli olmak isteyen cariyelerinizi fuhşa zorlamayın. Kim onları buna zorlarsa bilinmelidir ki hiç şüphesiz onların zorlanmasından sonra Allah (onları) çok bağışlayıcıdır, çok merhametlidir.

 

Ahzab 52:
Bundan böyle artık, başka kadınlar sana helal olmaz. Bunları başka eşlerle değiştirmek de olmaz; isterse güzellikleri çok hoşuna gitsin. Ancak sahibi bulunduğun cariye başka. Allah, herşeye gözcü bulunmaktadır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee.

 

                      Basri bey,sen su kitabiniz kurani bir iyi oku.

O kitapda bir seye bir yerde KAZ der.Ayniseye baska ayattaysa ÖRDEK der.Bir kadinla anlasarak is yaparsan gunah yookturder.Hatta kadin senden memnun kalirsa parada ödemek zorundada deyilsin.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Reis Türkiyede ZiNAYI suc olmaktan cikarmisti.

Bir kadina bu kadin ZiNA yapti deyebilmen icin 4 dene sahat gerek.4 degilde 3 sahat bulursan 80 deyneyi ZINA yapan kadin degil sen Yersin.Bu ne demektir .ZINA  islamda serbesttir.Kadin cadde ortasindada kendini becertmeyecegine göre 4 sahat istemek ZiNA serbesttir demektir.Zaten osmanlida zinadan dolayi kadini taslayarak öldürmek yoktu.Sürgün vardi.Istanbulda zina yapan bir kadin giresuna sürgüün edilirdi.Istanbulda pasanin biri zina yapan bir kadini arap usulu öldürtünce,padisah cagirir bu pasayi,Sen hic gördünmü,duydunmu bu ülkede zina yapan bir kadinin öldürüldügünü?Evet duymadin ve görmedin.Peki bu boku sen niye yedin der padisah.Tekrarinda boynun gider habarin olsun der padusah.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Selcukluda KERHANALAR haril haril calisiyordu.Mevlana konyada bir kerhananin önünden gecerken,kerhanayi yöneten kadin Mevlanayi kerhanaya buyur eder ve Mevlanada övleden ilkindiye Kadar kerhanada kalir.Hatta ilkindi namazinida kerhanada kildigi söylenir.Hatta Mevlana sarigindan bir parca keser verir Kerhanayi yöneten kadina.Cohmu coh unlu Mevlana kapiya cikinca birde ne görsün tüm gonya halki kapida,halk Mevlanaya YUHHHHHHHHHH demeye baslayxinca UNLU Mevlana söyle der,yanindaki orospu garilari göstererek,bunlara desenki siz nasiniz hepisi derki biz OROSPUYUZ ama size sorsamki siz nesiniz deye siz ne oldugunuzu söyleyemezsiniz.Peki Mevlana sen garilarinin birini,Semse verdinki Sems yanindan ayrilmasin,büyük oglunun sevgilisinide Semse verdin oglunla düsman oldunuz ve oglun sigindi AHiLERE,sen casusluk yaparak ekmegini yedigin selcuklunun sirlarini mogollara sattin.Mogollar gelip selcukluyu yiktilar.Mevlana Mogollara kendi adamlarinida katarak Kirsehire cekilen ahilere baskin yaptirarak hem binlerce AHiYi oldürttü hemide oglunuda.Oglunun cenazesine bile katilmdi.Sebebiyse oglu sevgilisini Aldi deye Semsi adamlarina öldürtmüstü.Nasrettin hocayida öldürten Bu SAPIKTI.Simdi soralim ona,onun halka sordugu gibi Sen kendinin böyle bir sapik oldugunu aciklayabilirmisin.Bu sapik yasamis olsaydi bu devirde icimizde onun götünü YALAMAYAN  insan cok zor bulunurdu.Cahallardan degil aydinlardan bile.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ne diyordTu SAPIKOGLU  SAPIK.Allah benimlede,Semslede,hatta Mogol sultanlariyla konusuyordu.Selcuklu halkina mogol piropogandasi yapiyordu.YEDiGi  TABAGA  SICAN bu SAPIGA gösterdigimiz Sevgi onun bilgisinden degil bizim CAHALATIMIZDANDIR-

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...