Jump to content

AKP TÜRKiYESi CÖKÜYÜR,HALiYLE AKP DINGILI FICCiK OLUYOR


Recommended Posts

iste böyleee,

Amarikada Maliye bakani ortalama 400 is adamina TÜRKiYENIN cöküsden kurtuluyor oldugunu bir Saat boyunca anlatti ama kimseyi inandiramadi.

                    Eeeeeeeeeeeee,Istanbul belediye baskanligini kazanana hala görev kagidi verilmeyse,1987 yapilan Menderes hava alanini biz yaptik deyenlere gavur Amarikalilar inanirmi böylelerrine .Inanmazlar,gökte ucan kusu agizlariyla tutsalarda.

Buyurun CENEZE  namazina:Reklam Seçimleri

BBC Türkçe

Reuters: Berat Albayrak, Washington'daki sunumunda ABD'li yatırımcıları ikna edemedi.

 
 
BBVJRHb.img?h=100&w=100&m=6&q=60&u=t&o=t 

Reuters haber ajansı, ABD'de yüzlerce yatırımcıya bir sunum yapan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın reform paketinin ikna edici bulunmadığını yazdı.


© AFP

Reuters, haberinde, "Bakanın Türkiye'nin resesyondan hızla çıkacağı yönündeki beklentileri, toplantıya katılanlar arasında fazla karşılık bulmadı" ifadelerini kullandı.

Türkiye ekonomisi 2018'in son iki çeyreğinde daralarak resesyona girmişti.

© BBC World Service Trading Limited tarafından sağlanmıştır Ekonomi üst üste iki çeyrek daralarak resesyona girdi. (Çeyrek bazında GSYH gelişimi, %). .

Reuters'a konuşan bir yatırımcı, Albayrak'ın son aylarda enflasyonun Ekim ayındaki zirve noktasından gerilemeye başladığını ve cari açıkta iyileşme olduğunu vurguladığını anlattı ve "Kimseyi ikna edebildiğini sanmıyorum" dedi.

Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya ile birlikte Washington'a giden Albayrak, burada 400'den fazla yatırımcının ve banka temsilcisinin katıldığı toplantıda yaklaşık bir saat boyunca Türkiye'de hükümetin uygulamaya koymayı hedeflediği reformları anlattı. 

tarihinde administrator tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...