Jump to content

Hoşgörü dininin paskalya tebriği


Recommended Posts

Müslüm terörü paskalya dinlemez:

 

https://www.ntv.com.tr/dunya/son-dakika-sri-lankada-3-kilise-ve-3-otelde-patlama138-olu%2czYmpH6UAJ02gMc01xRel-A

 

 

Sri Lanka'da üç otel ve üç kilisede patlama meydana geldi. Patlamalar nedeniyle 138 kişi hayatını kaybederken, 400 kişi de yaralandı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu saldırıyı lanetledi.

 

Sri Lanka'da 8. patlama meydana geldi: 185 ölü

 

Güney Asya ülkesi Sri Lanka'da peş peşe patlamalar yaşandı. Üç otel ve üç kilisede eş zamanlı patlamaların gerçekleştiği bildirildi.

Patlamalar nedenilye 138 kişi ölürken 400 kişi de yaralandı. Ölü sayısının artaacağı belirtiliyor. Sri Lanka polisi patlamaların intihar saldırısı olabileceği ihtimalini değerlendiriyor. 

Yerel medya patlamalarn Kochchikade, Katana ve Batticaloa’daki kiliselerde ve de Colombo'daki otellerde meydana geldiğini duyurdu.

Adının açıklanmasını istemeyen bir yetkili, patlamalardan en az ikisinin intihar saldırısı sonucu olduğunun sanıldığını söyledi.

İlk patlamalar kiliselerde oldu ardından otellerde meydana geldi. Kiliselerin ardından Colombo'daki Shangri-La, Cinnamon Grand ve Kingsbury otellerinde peş peşe patlamalar meydana geldi.

Yaralı sayısının fazla olması nedeniyle ülkede kan bağışı çağrısı yapıldı.

Sri Lanka Devlet Başkanı Maithripala Sirisena, patlamalar nedeniyle şoke olduğunu belirterek, sükunet çağrısında bulundu. 

Maliye Bakanı Mangala Samaraweera da Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, patlamaları, "çok sayıda masum insanın ölümüne yol açan, çok iyi koordine edilmiş anarşi ve kargaşa yaratma girişimi" olarak nitelendirdi. 

Sri Lanka basını ölen ve yaralananlar arasında turistlerin olabileceğini yazdı. 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu saldırıya ilişkin, "Kilise ve otellerdeki masum insanları hedef alan terör saldırılarını lanetliyorum" açıklamasını yaptı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

                     Ben Türkoglu Türküm.AMaaaaaaaa ne müslümanim ne sunniyim ne osmanli nede osmanlisipor taraftariyim.Osmanli TÜRKÜM deyenlere düsmandi haliyla bizde onlara dost olacak yanimiz yokya.Amaaaaa Türkiyede müslüman araplarin 70yil sürenTürkistan katliam

Tarih kitaplarinda gecmez.Atlanmistir bu 70 yil.100,000 üstünde TÜRK katledilmistir.

Bakin YALANCILARIN basi diyenet TÜRKLERIN müslüman olusunu söyle YALANLARI siraliyarak anlatiyor.Efendim,Türklerin inanisi müslümanliga cok benzediginden Türkler araplari görünce boyunlarina sarilmis ve DOST olmuslar.

                   Pekiiiiii Hulaguhanin,cengizhanin kurduklar muazzam ordularla arap ülkelerine yildirim savasi neden baslatti.Kacmayan kacamayan hicbir arap sagbirakilmadi.Seehirlerde TAS ÜSTÜNDE TAS , araplarda yakaladiklarinin omuzu üstünde bas koymadilar.Bu nedenledirki araplarda büyük bir TÜRK düsmanligi vardir.Haliyle biz TÜRKLERDEDE  öyleee arap düsmanligi vardir.Amaaaa TÜRKTE KAHPEE  terör yoktur.

Ülkemizde kökü ne olursa olsun herkes ilk önce TÜRKTÜR.Sonraysa kökü neyse odur.Kültürünü yasamakta serbesttir,siniri asmamak kaydiyla.

Dedeniz

tarihinde tolonbey tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Öldürenler inandıkları için iyi insanlardır.

 

Öldürülenler ise inanmadıkları için çok kötü zalim kişilerdir.

 

Din hurafesinin hayata bakışı böyle. Ölüm ile bahse giren insan gibi... Her din mensubu öldükten sonrası için yatırım yapıyor kimi öldürüyor kimi aç bırakıyor kimi eziyet ediyor..

 

Biriyle iddiaya giriyorsunuz ve diyorsunuz ki , ben olmeyecegim , kaybedersem şu kadar borcum olsun..

 

Bu iddiayı kaybetme ihtimali yok zaten. Kazanma ihtimali de yok.

 

Dincilerde aynı mantıkla yola çıkıyorlar , ne zaman sıkışsalar " ölünce görürsün" diyorlar.

 

Böyle bir durumda iddiayı kazanan biri var ama kim dersiniz?

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bölgede mevcut terör örgütlerinden birisi olabilirmi demiştim ama bu pisliğin altından da müslümler çıkmış.

 

Alıntı

Sri Lanka hükümetinden bir bakan, ilk soruşturma sonuçlarına göre Pazar günü ülkede en az 310 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan bombalı saldırıların Yeni Zelanda'daki cami saldırısına karşılık yapıldığını söyledi.

Açıklamada, saldırılardan iki yerel radikal İslamcı örgütün sorumlu olduğunu, bunlardan birinin Ulusal Tevhid Cemaati isimli örgüt olduğu bilgisi paylaşıldı.

https://www.bloomberght.com/sri-lanka-hukumeti-saldirilar-yeni-zelanda-ya-misilleme-olarak-yapildi-2214133

 

Cami saldırısından sonra heryerden taziye ve destek mesajları alan müslümler her zaman olduğu gibi kör ve sağırı oynamaya başlayacaklar.

Tamamen kayıtsız kalacaklar deyip haksızlık etmeyelim şimdi, kimisi sosyal mecralarda iyi olmuş cehennem odunları geberdi tarzı düşüncelerini açıktan belli edecek kimisi de içten içe sevinecektir elbet.

tarihinde Ebu Kafir tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...