Jump to content

Narsistik Enerji Vampirleri Hakkındaki Tweetlerim


Recommended Posts

8 saat önce, Emre Karaköse yazdı:
Star Wars serisi putperest/panteist ruhçu öğretiyi içeren bir masal anlatmakta. Evet bu bilim kurgu filmindeki öykü pagan ama içinde uyarı olarak alabileceğimiz önemli işaretler de içermekte.

Özellikle narsistik enerji vampirlerinin karakteristik ve fiziksel özelliklerini "Sith"ler yoluyla sembolize ederek sunmakta.

Bu sahnede Sith Palpatine kendine kurban olarak seçtiği ve dönüştüreceği Anakin'in (dönüşünce Darth Vader olacak) zaaflarını telepatik olarak zaten biliyor ve onu yönlendiriyor:

https://www.youtube.com/watch?v=dATuq8O3920

Şu sahnede Sithlerin yaptığı el harekeretini gerçekte de ileri derecedeki narsist enerji vampirleri yapmakta. Ama tabii ki filmlerdeki tarzında etkisi olmamakla birlikte bu avuç içini size doğru tuttuğu el hareketi uzaktan enerjinizi emebilmesini ve hatta kendi toksik enerjisini ise size aktarmasını sağlamakta maalesef:

https://www.youtube.com/watch?v=T-NvFIK_beQ

Narsistik enerji vampiri özellikle siz arkanızı döndüğünüzde sinsice, göbeğini hoplatarak ve genelde sessiz güler(videodaki 4:05 anındaki sahne):

https://www.youtube.com/watch?v=DSX9Q8-p5Mw

Bu arada Darth Vader'ın öfke ve hüzün anında etrafına enerjisiyle talepatik saldırıyla zarar vermesi de yine ileri derece narsistlerin gerçek hayatta yapabildiği birşeyi abartarak da olsa göstermekte. Ve yine Darth Vader'ın mekanik ve ürkütücü nefes alıp verişi de yine narsist öfkeli ve de hüzünlü solunumu abartarak da olsa bize gösterme hedefinde.

Devam edecek...

 

Yine dibine kadar saçmalıyorsun ve şu nefret ettiğin gavurların filmlerine hayran olduğun nasıl da belli. Umarım taptığın tanrı bu zaafından ötürü sana fırça atmaz.

Artı, NKB´den müzdarip olduğunu her iletinde görmek mümkün. Tahminlere göre nufusun yüzde birinde(1%) bu belirtiler var. Tasalanma; yalnız değilsin yani.  

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 51
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

20 saat önce, Emre Karaköse yazdı:

Narsistik enerji vampiri özellikle siz arkanızı döndüğünüzde sinsice, göbeğini hoplatarak ve genelde sessiz güler(videodaki 4:05 anındaki sahne)

Devam edecek...

 

Emre neye devam etmeyi düşünüyorsun cidden? Nasıl bu hale geldin ki sen? Bu yazdıklarını nerede okuyorsun da gerçek gibi aktarıyorsun?

 

Yok kanca takarmış yok göbeğini hoplatırmış yok sarımsak görünce kaçarmış...Nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsun ki sen? 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
Star Wars öyküsünde sunulan narsistik enerji vampirlerinin deşifresine devam edelim.

Bu arada, George Lucas'ın bu Yıldız Savaşları öyküsünde Türkçe isimler de kullandığı bilinen birşey.
Anakin'in ne anlama geldiğini pek kimse çözemedi ama yine muhtemelen Türkçe bir isim. "Ana" ve "kin" kelimelerinin birleşiminden doğuyor ve "en şiddetli kin", "en büyük kinci" gibi bir anlamı var. Zaten filmleri seyreden bu ismin karakteri iyi şekilde yansıttığını bilecektir.

Şimdi aşağıda linkini vereceğim sahne Anakin'in karanlık tarafa geçişi diye adlandırılan sinir bozucu ve şiddet içeren bir sahne bu yüzden herkese tavsiye etmem. Ben hangi saniyede ne olacağını bildiğimden gerekli noktalarda gözlerimi kapatıyorum mesela...

Palpatine'nin 1:02 anında çıkardığı ses yine narsistik enerji vampirlerinin özellikle evde yalnızken çıkardığı sesin türevidir. Ya da merdiven çıkarken falan zorlandıysa kalabalık ortamda da nadiren bu böğürme ve çığlık karışımı sesi çıkarabilirler.

Narsistik enerji vampirleri sizin merhametinizden yararlanarak sizi avlamaya ve de aynı zamanda korkularınızdan faydalanarak sizi ele geçirme veya imha etme işlemini gerçekleştirmeye çalışırlar demiştim. Burada Anakin'in eşi Padme'yi kaybetme korkusunu kullanıyor Palpatine. Ve aynı zamanda bu sahnenin 3:19 anından itibaren kendini acındıracak konuma sokarak Anakin'in merhamet duygusundan da yararlanıyor ve onun da kendisi gibi cinlenmesini, karanlığa geçişini sağlıyor. Narsist vampirlerin ağlaklığını burada da görüyoruz. Zaten bu anlarda Palpatine'nin fiziksel olarak da gerçek şeytani bakışları ve de ürkütücü yüzü ortaya çıkmıştır. Ve 4:18 anından itibaren işler istediği yönde gelişinde ağlaması yerini birden narsist gülümsemeye bırakmıştır. Ve daha sonra da öfke dolu homurdanmasına ve gerçek ses tonuna...



Tabii burada Anakin Darth Vader'a dönüşürken kendisiyle yüzleşti yine. İçinde zaten hep var olan şey açığa çıktı. Palpetine ise bu işin vesilesi oldu.
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...
On 16.07.2019 at 17:45, Emre Karaköse yazdı:

Star Wars öyküsünde sunulan narsistik enerji vampirlerinin deşifresine devam edelim.


Narsistik enerji vampirleri sizin merhametinizden yararlanarak sizi avlamaya ve de aynı zamanda korkularınızdan faydalanarak sizi ele geçirme veya imha etme işlemini gerçekleştirmeye çalışırlar demiştim. 

 

Emre, sen illaki bir şeye devam etmek istiyorsan bu bence bir uzman desteği olmalıdır.

 

Kim kimi avlıyor da sonrasında imha ediyor? Bu nasıl bir hayal dünyası böyle?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...
Kuran'da bahsedilen kötü insanların narsistik yanlarına bir bakalım:

Narsistler neyin doğru neyin yanlış olduğunun farkındadırlar aslında, ama kendilerini kural dışı görürler.

83:2 Ki onlar, insanlardan ölçerek aldıklarında noksansız alırlar.
83:3 Onlara vermek üzere tartıp ölçtükleri zaman, eksiltmeye giderler.

2:44 Halkı iyilik yapmağa çağırıp dururken kendinizi unutuyor musunuz? Üstelik Kitabı da okuyorsunuz? Aklınızı kullanmaz mısınız?

Kendilerindeki kötülüğü karşısındakilere yansıtırlar, buna karşılık karşısındaki insandaki iyiliği ise kendilerinde görürler.

83:32 İnsanları gördüklerinde: "Şunlar var ya! Şaşkın, sapık bunlar." derlerdi.
38:62 "Nasıl oluyor da kötü olarak saydığımız insanları göremiyoruz?"

Kendi mazlum ve iyidir, buna karşılık karşısındaki suçludur ona göre:

26:19 - "Sonunda o yaptığın (kötü) işi de yaptın. Sen nankörün birisin!"

2:11 Onlara "Yeryüzünde yozlaşmaya ve çürümeye yol açmayın!" dediklerinde "Biz sadece düzeltmeye ve iyileştirmeye çalışıyoruz!" diye cevap verirler.

40:37 "Göklerin sebeplerine ulaşırsam, Musa'nın tanrısına da ulaşırım. Ben onun yalancı biri olduğunu düşünüyorum." Firavun'a, yaptığı işin kötülüğü bu şekilde süslü gösterildi de yoldan saptırıldı. Firavun'un tuzağı hep kayıptadır.

En ünlü narsistlerden biri de İblis'tir. Kendini Tanrı'dan bile daha zeki ve doğru görmekte, dolayısıyla kibir doludur. Adem'e secde olayında da aklı sıra Tanrı'ya akıl vermeye çalışmaktadır:

2:34 O vakit biz meleklere, "Âdem'e secde edin" demiştik de İblis dışında tümü secde etmişti. İblis yan çizmiş, kibre sapmış ve nankörlerden olmuştu.

38.76 İblis dedi: "Ben ondan hayırlıyım! Beni ateşten yarattın, onu çamurdan yarattın."
Yine ayetlerde anlatılan bir diğer ünlü narsist Firavundur.

Firavun insanlara zulmetmekten keyif aldığı gibi, hiçbir zaman pişmanlık duymuyordu yaptıklarından. Zaten yaşam gayesi diğerlerini köleleştirmek veya imha etmektir. Merhametsiz ve zalimdir:

2:49 - (Hem hatırlayın ki bir zaman) sizi Firavun ailesinden de kurtardık, (onlar) size azabın en kötüsünü reva görüyor, oğullarınızı boğazlıyor, kadınlarınızı sağ bırakıyorlardı. Ve bunda size Rabbiniz tarafından büyük bir imtihan vardı.

Firavun kendisini Rab/Efendi ve üstün varlık olarak görmekte, tıpkı diğer narsistik insanlar gibi:

79:24 Dedi ki: "Ben sizin en yüce rabbinizim."

7:123 - Firavun: "Ben size izin vermeden iman ettiniz ha!" dedi. "Şüphesiz bu bir hiledir, siz bunu şehirde kurmuşsunuz, yerli halkı oradan çıkarmak istiyorsunuz, sonra anlayacaksınız!" 7:124 - "Ellerinizi ve ayaklarınızı çaprazlama kestireceğim, sonra da bilin ki, sizi astıracağım."

Birisi iyi ve doğru birşey yaparsa öfkelenirler ve üzülürler. Çok kıskançtırlar.

7:126 - "Senin bize kızman da sırf Rabbimizin âyetleri gelince onlara iman etmemizden dolayıdır. Ey Rabbimiz! Üzerimize sabır yağdır ve canımızı müslüman olarak al." derler.

40:26 - Bir de Firavun: "Bırakın beni, öldüreyim Musa'yı da o Rabbine dua etsin. Çünkü ben onun, dininizi değiştirmesinden veya yeryüzünde bir bozgunculuk çıkarmasından korkuyorum" dedi.

İstediğiniz kadar delil getirin, gerçeğe yönelmezler, yanlışı ve şirki benimserler. Kendilerini hep iyi, doğru yolda görürler, durum tam tersi olduğu halde.

10:75 - Sonra bunların arkasından Musa ile Harun'u âyetlerimizle Firavun'a ve cemaatine gönderdik. İman etmeyi kibirlerine yediremediler ve günahkâr bir kavim oldular.

43:47 - Musa onlara mucizelerimizi getirince onlar hemen bu mucizelere gülüverdiler.

7:176 - Dileseydik onu, o ayetlerle yüceltirdik. Ama o, sonsuza dek kalacakmış gibi, yerküreye bağlandı; iğreti arzularına uydu. Onun durumu şu köpeğin durumuna benzer: Üstüne varsan dilini sarkıtarak solur, kendi haline bıraksan dilini sarkıtarak solur. Ayetlerimizi yalanlayan toplumun örneği işte budur. Bu hikâyeyi anlat ki düşünüp taşınabilsinler.

Narsistik enerji vampirleri cinlerle bağlantı içindedir, bilinçaltından da olsa onlarla işbirliğindedirler:

26:221 - Size söyleyeyim mi, şeytanlar kime iner?
26:222 - Her bir dönek/iftiracı günahkâr üzerine iner onlar.
26:223 - Kulak kabartırlar ama çoğu yalancılardır onların.

Sonsuza dek imtihan edilcek olsalardı bile kötülüğü seçeceklerdir:

6:28 İşin doğrusu şu: Önceden gizlemekte oldukları karşılarına dikildi. Geri gönderilselerdi yasaklandıkları şeyi mutlaka yineleyeceklerdi. Doğrusu onlar, tam yalancıdırlar.

Bakışlarından ve sözlerinden narsist karakteristik kolayca farkedilebilir:

47:30 Dileseydik onları sana mutlaka gösterirdik de sen onları yüzlerinden kesinlikle tanırdın. Zaten sen onları, sözlerinin tarzından da tanırsın. Allah tüm yaptıklarınızı biliyor.

İkiyüzlü yani münafıklardır. Aynı zamanda başkalarının enerjilerinin ve ışıklarının peşindedirler bu vampirler:

57:13 O gün, ikiyüzlü erkekler ve kadınlar gerçeği onaylayanlara, "Bize bakın da sizin ışığınızdan alalım" diyecekler. Onlara, "Geriye dönün de ışık arayın" denir. Aralarına, iç taraftaki merhametle, dış taraftaki azabı ayıran kapılı bir engel konacaktır.
 
Başkalarını da saptırmaya ve kendileriyle birlikte cehenneme çekmeye çalışırlar:
 
29:12 İnkâr edenler, iman edenlere dediler ki: "Bizim yolumuzu izleyin, sizin günahlarınızı biz taşırız." Oysa onlar, iman edenlerin günahlarından hiçbir şeyin taşıyıcısı değillerdir. Gerçek şu ki, onlar tamamen yalancıdırlar.
tarihinde Emre Karaköse tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Bir saat önce, Emre Karaköse yazdı:
Kuran'da bahsedilen kötü insanların narsistik yanlarına bir bakalım:

Narsistler neyin doğru neyin yanlış olduğunun farkındadırlar aslında, ama kendilerini kural dışı görürler.

83:2 Ki onlar, insanlardan ölçerek aldıklarında noksansız alırlar.
83:3 Onlara vermek üzere tartıp ölçtükleri zaman, eksiltmeye giderler.

2:44 Halkı iyilik yapmağa çağırıp dururken kendinizi unutuyor musunuz? Üstelik Kitabı da okuyorsunuz? Aklınızı kullanmaz mısınız?

Kendilerindeki kötülüğü karşısındakilere yansıtırlar, buna karşılık karşısındaki insandaki iyiliği ise kendilerinde görürler.

83:32 İnsanları gördüklerinde: "Şunlar var ya! Şaşkın, sapık bunlar." derlerdi.
38:62 "Nasıl oluyor da kötü olarak saydığımız insanları göremiyoruz?"

Kendi mazlum ve iyidir, buna karşılık karşısındaki suçludur ona göre:

26:19 - "Sonunda o yaptığın (kötü) işi de yaptın. Sen nankörün birisin!"

2:11 Onlara "Yeryüzünde yozlaşmaya ve çürümeye yol açmayın!" dediklerinde "Biz sadece düzeltmeye ve iyileştirmeye çalışıyoruz!" diye cevap verirler.

40:37 "Göklerin sebeplerine ulaşırsam, Musa'nın tanrısına da ulaşırım. Ben onun yalancı biri olduğunu düşünüyorum." Firavun'a, yaptığı işin kötülüğü bu şekilde süslü gösterildi de yoldan saptırıldı. Firavun'un tuzağı hep kayıptadır.

En ünlü narsistlerden biri de İblis'tir. Kendini Tanrı'dan bile daha zeki ve doğru görmekte, dolayısıyla kibir doludur. Adem'e secde olayında da aklı sıra Tanrı'ya akıl vermeye çalışmaktadır:

2:34 O vakit biz meleklere, "Âdem'e secde edin" demiştik de İblis dışında tümü secde etmişti. İblis yan çizmiş, kibre sapmış ve nankörlerden olmuştu.

38.76 İblis dedi: "Ben ondan hayırlıyım! Beni ateşten yarattın, onu çamurdan yarattın."
Yine ayetlerde anlatılan bir diğer ünlü narsist Firavundur.

Firavun insanlara zulmetmekten keyif aldığı gibi, hiçbir zaman pişmanlık duymuyordu yaptıklarından. Zaten yaşam gayesi diğerlerini köleleştirmek veya imha etmektir. Merhametsiz ve zalimdir:

2:49 - (Hem hatırlayın ki bir zaman) sizi Firavun ailesinden de kurtardık, (onlar) size azabın en kötüsünü reva görüyor, oğullarınızı boğazlıyor, kadınlarınızı sağ bırakıyorlardı. Ve bunda size Rabbiniz tarafından büyük bir imtihan vardı.

Firavun kendisini Rab/Efendi ve üstün varlık olarak görmekte, tıpkı diğer narsistik insanlar gibi:

79:24 Dedi ki: "Ben sizin en yüce rabbinizim."

7:123 - Firavun: "Ben size izin vermeden iman ettiniz ha!" dedi. "Şüphesiz bu bir hiledir, siz bunu şehirde kurmuşsunuz, yerli halkı oradan çıkarmak istiyorsunuz, sonra anlayacaksınız!" 7:124 - "Ellerinizi ve ayaklarınızı çaprazlama kestireceğim, sonra da bilin ki, sizi astıracağım."

Birisi iyi ve doğru birşey yaparsa öfkelenirler ve üzülürler. Çok kıskançtırlar.

7:126 - "Senin bize kızman da sırf Rabbimizin âyetleri gelince onlara iman etmemizden dolayıdır. Ey Rabbimiz! Üzerimize sabır yağdır ve canımızı müslüman olarak al." derler.

40:26 - Bir de Firavun: "Bırakın beni, öldüreyim Musa'yı da o Rabbine dua etsin. Çünkü ben onun, dininizi değiştirmesinden veya yeryüzünde bir bozgunculuk çıkarmasından korkuyorum" dedi.

İstediğiniz kadar delil getirin, gerçeğe yönelmezler, yanlışı ve şirki benimserler. Kendilerini hep iyi, doğru yolda görürler, durum tam tersi olduğu halde.

10:75 - Sonra bunların arkasından Musa ile Harun'u âyetlerimizle Firavun'a ve cemaatine gönderdik. İman etmeyi kibirlerine yediremediler ve günahkâr bir kavim oldular.

43:47 - Musa onlara mucizelerimizi getirince onlar hemen bu mucizelere gülüverdiler.

7:176 - Dileseydik onu, o ayetlerle yüceltirdik. Ama o, sonsuza dek kalacakmış gibi, yerküreye bağlandı; iğreti arzularına uydu. Onun durumu şu köpeğin durumuna benzer: Üstüne varsan dilini sarkıtarak solur, kendi haline bıraksan dilini sarkıtarak solur. Ayetlerimizi yalanlayan toplumun örneği işte budur. Bu hikâyeyi anlat ki düşünüp taşınabilsinler.

Narsistik enerji vampirleri cinlerle bağlantı içindedir, bilinçaltından da olsa onlarla işbirliğindedirler:

26:221 - Size söyleyeyim mi, şeytanlar kime iner?
26:222 - Her bir dönek/iftiracı günahkâr üzerine iner onlar.
26:223 - Kulak kabartırlar ama çoğu yalancılardır onların.

Sonsuza dek imtihan edilcek olsalardı bile kötülüğü seçeceklerdir:

6:28 İşin doğrusu şu: Önceden gizlemekte oldukları karşılarına dikildi. Geri gönderilselerdi yasaklandıkları şeyi mutlaka yineleyeceklerdi. Doğrusu onlar, tam yalancıdırlar.

Bakışlarından ve sözlerinden narsist karakteristik kolayca farkedilebilir:

47:30 Dileseydik onları sana mutlaka gösterirdik de sen onları yüzlerinden kesinlikle tanırdın. Zaten sen onları, sözlerinin tarzından da tanırsın. Allah tüm yaptıklarınızı biliyor.

İkiyüzlü yani münafıklardır. Aynı zamanda başkalarının enerjilerinin ve ışıklarının peşindedirler bu vampirler:

57:13 O gün, ikiyüzlü erkekler ve kadınlar gerçeği onaylayanlara, "Bize bakın da sizin ışığınızdan alalım" diyecekler. Onlara, "Geriye dönün de ışık arayın" denir. Aralarına, iç taraftaki merhametle, dış taraftaki azabı ayıran kapılı bir engel konacaktır.
 
Başkalarını da saptırmaya ve kendileriyle birlikte cehenneme çekmeye çalışırlar:
 
29:12 İnkâr edenler, iman edenlere dediler ki: "Bizim yolumuzu izleyin, sizin günahlarınızı biz taşırız." Oysa onlar, iman edenlerin günahlarından hiçbir şeyin taşıyıcısı değillerdir. Gerçek şu ki, onlar tamamen yalancıdırlar.

 

Ayrıca; 

Felak ve Nas Sureleri cin ve insan narsistlerin telepatik saldırılarına da dikkat çekmekte:

Felak
-De ki: “Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım.”

Nas
-De ki: “Cinlerden ve insanlardan; insanların kalplerine vesvese veren sinsi vesvesecinin kötülüğünden, insanların Rabbine, insanların Melik’ine, insanların İlah’ına sığınırım.”
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

NARSİSTİK ARTÇI SARSINTI


Kuran 29:41 -Allah’tan başka dostlar edinenlerin örneği, kendisine ev edinen dişi örümceğin örneğine benzer. Gerçek şu ki, evlerin en çürüğü (en güvensizi) dişi örümceğin evidir. Keşke bilselerdi!


Narsist enerji vampiri, hedeflediği kurbanları yıkım ağına sokan bir örümcek varlığı gibidir. Narsist dişlerini zihninin derinliklerine sokar ve  zehirini serbest bıraktığında, felç edici etkisi vardır ve de kurbanının hayat enerjisini ona taktığı enerji kancasıyla emer. Enerji vampirindeki zehirli nörotoksin, kurbanları narsist ağa dolaştırır. Empatı yani hedefledikleri iyi insanı kendi karanlık taraflarına çekmeye, ağlarının parçası haline getirmeye, bu gerçekleşmiyorsa onu imha etmeye çalışırlar.

 

Narsistle yollarınızı ayırdığınızda artçı sarsıntısı, kişide kasıtlı olarak hedeflenen büyük bir cadılık/büyücülük taktikleri dizisi gibidir.


Narsist tarafından hedeflenen kişi, kendini Narsisist ağının yıkıcı etkisinden kurtarmaya başladıktan sonra, aşırı stres ve depresyonla  karşılaşmalar yaşanabilir. Narsisti hayatınızdan atma aşamasından ve özgür olmak için “savaştan” geçme şoku son derece streslidir.

 

Artçı sarsıntı, Narsistik kötülük ağına karşı yoğun savaşın  yansımasıdır.


Bir narsistik enerji vampirinden tamamen uzaklaşıp onu hayatınızdan çıkarınca ve onun ağından çok uzaklarda olduğunuzda artık güvende olduğunuzu düşünebilirsiniz. 
Ama size enerji kancasını takmış bir cinlenmiş narsist gider ayak son ve de en yıkıcı kozunu oynar.


Ayrılışından kısa bir süre sonra  narsistik vampirin ve de onu yöneten cinlerin üzüntüleri ve öfkeleri telepatik olarak sizin yani empatın içinden/derinliklerinden yüzeye doğru belirgin bir şekilde yükselmeye başlar. Tam da narsistik kişiden kurtulduğunuzu ve artık güvende olduğunuzu düşündüğünüz dönemde (hani korku filmlerinin sonlarında iyi adamın herşeyin bittiğini düşünüp rahatladığı anda birden felaketle karşılaşabilmesi gibi) birden kendinizi lanetli bir dönemin içinde bulabilirsiniz. Narsist vampir sizden uzaklaşmadan hemen önce sanki, patlayacak ve sizi imha edecek şekilde senkronize edilen bir saatli bombayı üstünüzde bırakmış gibidir. Hayatınızdan çıkmasının hemen ardından nedeni açıklayamayan kafa karışıklıkları, depresyon, sizde ve sevdiklerinizde birden beliren sağlık sorunları ve ekonomik sıkıntılar, kazalar ve diğer felaketler kabus gibi üstünüze çöken olaylardan sadece birkaçıdır.


Narsistik ağa manevi olarak saldırdığınızda (insan ve cin narsistleri kızdırdığınızda), ağ yapısı nedeniyle,  iblisler  ağı boyunca bir sinyal gönderdiği için, çeşitli bölgelerden beklenmedik bir şekilde etkilenebilir,saldırılar olabilir. 


Bir narsistle yollarınızı tamamen ayırdıktan ve coğrafya olarak da ondan uzakta yaşamaya başladıktan sonraki ilk bir yıl çok kritik gözükmekte. Bu dönemde Allah'a tam teslimiyet, namaz ve iyilik gibi ibadetleri bolca yapmak, ginseng gibi arındırıcı süper besinleri almak daha da önem kazanıyor.
Peki neden bu artçı sarsıntı yaşanabiliyor empatlarda?


1- Bahsettiğim üzere cinlenmiş narsist sizden uzaklaşırken öfke ve üzüntü içinde şeytani ağdan da destek alarak son kozunu oynuyor ve telepatik saldırı başlıyor. Zaten gerçek amacı en başından beri sizi mahvetmekti.


2- Narsist enerji vampiri empatın kişiliğini çalarken,  kendi toksik enerjisini de ona aktarıyor ve dönüştürmeye çalışıyor demiştik. Ağın yıkıcı ve dönüştürücü etkisini az veya çok bünyesine almış olan empat geçici bir süre de olsa narsist özellikler sergileyebiliyor. Cinlenmiş narsist hayatından çıktıktan sonra empatın içinde kalan bu enerjinin kendiliğinden temizlenmesi aylar sürebiliyor. Ve bu arınma gerçekleşinceye kadar sıkıntılar yaşayabiliyor. Bu yüzden bahsettiğim , ibadet ve diğer arınma çabaları süreçteki ilk bir yılda çok daha önem kazanıyor.


3- Empat, narsist enerji vampiriyle temastayken onunla mücadele yöntemleri geliştirmiş, iç dünyasında da sürekli ona karşı koymuştu. Ama enerji vampiri hayatından çıkınca, empat tehlikenin geçtiğini düşündüğünden bu manevi mücadelesinde hemen gevşeklik gösterebiliyor. Ve bu da birden savunmasız hale gelmesine neden olabiliyor. Ayrıca, bilinçaltında kalmış etkilerin su yüzüne çıkmasına veya etkilerini arttırmasına neden olabiliyor.
 

tarihinde Emre Karaköse tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • 4 months later...
On ‎22‎.‎10‎.‎2019 at 02:51, Emre Karaköse yazdı:

NARSİSTİK ARTÇI SARSINTI


Kuran 29:41 -Allah’tan başka dostlar edinenlerin örneği, kendisine ev edinen dişi örümceğin örneğine benzer. Gerçek şu ki, evlerin en çürüğü (en güvensizi) dişi örümceğin evidir. Keşke bilselerdi!


Narsist enerji vampiri, hedeflediği kurbanları yıkım ağına sokan bir örümcek varlığı gibidir. Narsist dişlerini zihninin derinliklerine sokar ve  zehirini serbest bıraktığında, felç edici etkisi vardır ve de kurbanının hayat enerjisini ona taktığı enerji kancasıyla emer. Enerji vampirindeki zehirli nörotoksin, kurbanları narsist ağa dolaştırır. Empatı yani hedefledikleri iyi insanı kendi karanlık taraflarına çekmeye, ağlarının parçası haline getirmeye, bu gerçekleşmiyorsa onu imha etmeye çalışırlar.

 

Narsistle yollarınızı ayırdığınızda artçı sarsıntısı, kişide kasıtlı olarak hedeflenen büyük bir cadılık/büyücülük taktikleri dizisi gibidir.


Narsist tarafından hedeflenen kişi, kendini Narsisist ağının yıkıcı etkisinden kurtarmaya başladıktan sonra, aşırı stres ve depresyonla  karşılaşmalar yaşanabilir. Narsisti hayatınızdan atma aşamasından ve özgür olmak için “savaştan” geçme şoku son derece streslidir.

 

Artçı sarsıntı, Narsistik kötülük ağına karşı yoğun savaşın  yansımasıdır.


Bir narsistik enerji vampirinden tamamen uzaklaşıp onu hayatınızdan çıkarınca ve onun ağından çok uzaklarda olduğunuzda artık güvende olduğunuzu düşünebilirsiniz. 
Ama size enerji kancasını takmış bir cinlenmiş narsist gider ayak son ve de en yıkıcı kozunu oynar.


Ayrılışından kısa bir süre sonra  narsistik vampirin ve de onu yöneten cinlerin üzüntüleri ve öfkeleri telepatik olarak sizin yani empatın içinden/derinliklerinden yüzeye doğru belirgin bir şekilde yükselmeye başlar. Tam da narsistik kişiden kurtulduğunuzu ve artık güvende olduğunuzu düşündüğünüz dönemde (hani korku filmlerinin sonlarında iyi adamın herşeyin bittiğini düşünüp rahatladığı anda birden felaketle karşılaşabilmesi gibi) birden kendinizi lanetli bir dönemin içinde bulabilirsiniz. Narsist vampir sizden uzaklaşmadan hemen önce sanki, patlayacak ve sizi imha edecek şekilde senkronize edilen bir saatli bombayı üstünüzde bırakmış gibidir. Hayatınızdan çıkmasının hemen ardından nedeni açıklayamayan kafa karışıklıkları, depresyon, sizde ve sevdiklerinizde birden beliren sağlık sorunları ve ekonomik sıkıntılar, kazalar ve diğer felaketler kabus gibi üstünüze çöken olaylardan sadece birkaçıdır.


Narsistik ağa manevi olarak saldırdığınızda (insan ve cin narsistleri kızdırdığınızda), ağ yapısı nedeniyle,  iblisler  ağı boyunca bir sinyal gönderdiği için, çeşitli bölgelerden beklenmedik bir şekilde etkilenebilir,saldırılar olabilir. 


Bir narsistle yollarınızı tamamen ayırdıktan ve coğrafya olarak da ondan uzakta yaşamaya başladıktan sonraki ilk bir yıl çok kritik gözükmekte. Bu dönemde Allah'a tam teslimiyet, namaz ve iyilik gibi ibadetleri bolca yapmak, ginseng gibi arındırıcı süper besinleri almak daha da önem kazanıyor.
Peki neden bu artçı sarsıntı yaşanabiliyor empatlarda?


1- Bahsettiğim üzere cinlenmiş narsist sizden uzaklaşırken öfke ve üzüntü içinde şeytani ağdan da destek alarak son kozunu oynuyor ve telepatik saldırı başlıyor. Zaten gerçek amacı en başından beri sizi mahvetmekti.


2- Narsist enerji vampiri empatın kişiliğini çalarken,  kendi toksik enerjisini de ona aktarıyor ve dönüştürmeye çalışıyor demiştik. Ağın yıkıcı ve dönüştürücü etkisini az veya çok bünyesine almış olan empat geçici bir süre de olsa narsist özellikler sergileyebiliyor. Cinlenmiş narsist hayatından çıktıktan sonra empatın içinde kalan bu enerjinin kendiliğinden temizlenmesi aylar sürebiliyor. Ve bu arınma gerçekleşinceye kadar sıkıntılar yaşayabiliyor. Bu yüzden bahsettiğim , ibadet ve diğer arınma çabaları süreçteki ilk bir yılda çok daha önem kazanıyor.


3- Empat, narsist enerji vampiriyle temastayken onunla mücadele yöntemleri geliştirmiş, iç dünyasında da sürekli ona karşı koymuştu. Ama enerji vampiri hayatından çıkınca, empat tehlikenin geçtiğini düşündüğünden bu manevi mücadelesinde hemen gevşeklik gösterebiliyor. Ve bu da birden savunmasız hale gelmesine neden olabiliyor. Ayrıca, bilinçaltında kalmış etkilerin su yüzüne çıkmasına veya etkilerini arttırmasına neden olabiliyor.
 

 

Bunun bir nedeni de; artık narsist enerji vampirinin empattan yararlanamayacağını bilmesidir. Empatın enerjisinden ve kişiliğinden yararlanıyordu ve bu yüzden onun birden mahvolmasını istemiyordu ilişki esnasında. Bundan sonra ona ulaşamayacağının farkına vardığı anda vampir, bu kontrollü ve yavaş ilerleyen sömürü ve dönüştürme/yıkma işlemini bırakmak durumundadır. Artık telepatik olarak çok daha yıkıcı ve çılgındır. Aynı zamanda da, bahsettiğim örümcek ağını iyice, empatın üzerine bırakır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 weeks later...
Guest Gerçeğibulmak
On 13.07.2019 at 00:39, Emre Karaköse yazdı:
Star Wars serisi putperest/panteist ruhçu öğretiyi içeren bir masal anlatmakta. Evet bu bilim kurgu filmindeki öykü pagan ama içinde uyarı olarak alabileceğimiz önemli işaretler de içermekte.

Özellikle narsistik enerji vampirlerinin karakteristik ve fiziksel özelliklerini "Sith"ler yoluyla sembolize ederek sunmakta.

Bu sahnede Sith Palpatine kendine kurban olarak seçtiği ve dönüştüreceği Anakin'in (dönüşünce Darth Vader olacak) zaaflarını telepatik olarak zaten biliyor ve onu yönlendiriyor:

https://www.youtube.com/watch?v=dATuq8O3920

Şu sahnede Sithlerin yaptığı el harekeretini gerçekte de ileri derecedeki narsist enerji vampirleri yapmakta. Ama tabii ki filmlerdeki tarzında etkisi olmamakla birlikte bu avuç içini size doğru tuttuğu el hareketi uzaktan enerjinizi emebilmesini ve hatta kendi toksik enerjisini ise size aktarmasını sağlamakta maalesef:

https://www.youtube.com/watch?v=T-NvFIK_beQ

Narsistik enerji vampiri özellikle siz arkanızı döndüğünüzde sinsice, göbeğini hoplatarak ve genelde sessiz güler(videodaki 4:05 anındaki sahne):

https://www.youtube.com/watch?v=DSX9Q8-p5Mw

Bu arada Darth Vader'ın öfke ve hüzün anında etrafına enerjisiyle talepatik saldırıyla zarar vermesi de yine ileri derece narsistlerin gerçek hayatta yapabildiği birşeyi abartarak da olsa göstermekte. Ve yine Darth Vader'ın mekanik ve ürkütücü nefes alıp verişi de yine narsist öfkeli ve de hüzünlü solunumu abartarak da olsa bize gösterme hedefinde.

Devam edecek...

 

Gerçek senin dediğinin tam zıttı aslında, filmlerde kötü karakterler hep dini ve histerik özellikler sergilerler.Palpatine için ateist demeye çalışmışsın ama Palpatine'in cumhuriyeti imparatorluğa çevirdiğini unutuyorsun.Aynı zamanda rise of skywalker'ı izlersen Palpatine'in intikam mesajı verdiği sahnede tıpkı bir din adamı veya Tanrı gibi histerik laflar ettiğini görebilirsin.

 

 

İmparatorluk ırkçı , gelenekçi bir felsefeye sahip ve bir katıksız bir yobaz tarafından yönetiliyor.Aynı şekilde Sith'ler de gelenekçi ve yobaz bir dini inanışa sahipler.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Guest Gerçeğibulmak
On 13.11.2019 at 15:54, Emre Karaköse yazdı:

 

 

Joker olsun Darth Vader olsun bütün kötü karakterlerin kötü yolu seçmesinin haklı sebepleri vardır.Bu özellikle Joker de çok belirgin.Bildiğin gibi Joker bir psikoz hastası ve insanlar tarafından itip kakılan(?) veya itip kakıldığını sanan bir tip.Joker annesine yapılanlarıda unutmuyor filmde..

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yazılanları dikkatli okumuyorsun. Şirk içindeler dedim. Özellikle de kendilerine tapınan panteistler vs. olduklarını...

 

Ve hayır hiçbiri haklı değil. Onlar öyle görüyor. Hitler de, İblis de kendilerinin haklı olduğunu zannedecek kadar kibirli zalimler.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
15 dakika önce, EK yazdı:

Yazılanları dikkatli okumuyorsun. Şirk içindeler dedim. Özellikle de kendilerine tapınan panteistler vs. olduklarını...

 

Ve hayır hiçbiri haklı değil. Onlar öyle görüyor. Hitler de, İblis de kendilerinin haklı olduğunu zannedecek kadar kibirli zalimler.

 

 

ruhçuluk ne demek yazar mısın? :)

birde şu ALLAH   dediğin şeye ne ad vereceğiz?

ALLAH madde mi?

Madde değilse geriye ruh kalıyor.Ruhçu olan sen olmayasın? :)

 

 

 

 

 

 

tarihinde Smile Buddha tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Guest Gerçeğibulmak
10 saat önce, EK yazdı:

Yazılanları dikkatli okumuyorsun. Şirk içindeler dedim. Özellikle de kendilerine tapınan panteistler vs. olduklarını...

 

Ve hayır hiçbiri haklı değil. Onlar öyle görüyor. Hitler de, İblis de kendilerinin haklı olduğunu zannedecek kadar kibirli zalimler.

 

 

 

Anakin annesini kaybettikten sonra Padme ile bir konuşmasında Galaksinin bir diktatöre veya şeriat benzeri yapıya sahip olması gerektiğini söylüyor.Padme bunu kim yapabilir diye sorduğunda ise "Someone wise " diye cevaplıyor.Böyle bir durumda anakin için ne haksız diyebilirsin nede ateist diyebilirsin.Yani kötü adamlar tam olarak zaten sizsiniz ve sizinde haklı olduğunuz yönler gerçekten var.

 

 

Hitler konusuna gelirsek bunu tartışmamız için önce dönemin Almanya'sını ve Hitler'in psikolojik rahatsızlıklarını öğrenmen gerek.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Guest Gerçeğibulmak
10 saat önce, Smile Buddha yazdı:

ruhçuluk ne demek yazar mısın? :)

birde şu ALLAH   dediğin şeye ne ad vereceğiz?

ALLAH madde mi?

Madde değilse geriye ruh kalıyor.Ruhçu olan sen olmayasın? :)

 

 

 

 

 

 

 

Ruhçuda kendisi kötü adamda kendisi,kendiside bunu farkında !

Link to post
Sitelerde Paylaş

Allah'ı yer, yedi kat gök ve yaşamın varlığını öven, bunların varlığının da övülmesi gereken şeyler olduğu sanan kişiler uydurmuşlardır. Allah yaptıkları çocuğa, var ettikleri muhtaç bedene, sanki bir güzellik yapmışlar gibi, sanki o muhtaç bedeni var eden kendileri değilmiş gibi, hakkımızı ödeyemezsin, bize şükür et diyen annenin, babanın ve annesine, babasına, sanki bir güzellik yapmışlar gibi hakkınızı ödeyemem diyip, şükür eden çocuğun tanrısıdır. Zaten kuranda allah ile birlikte anneye, babayada şükür istenir lokman 14de. İslamın ve müslüman kalabilmenin koşullarından biri de budur. Yer, yedi kat gök ve yaşam övücülüğü yapmak, bunların var edilişini desteklemektir. O nedenle kendine müslüman diyen bir kişi, canlıların birbirlerini parçalamasında bir sorun görmez. Acı çekecek, baskı, stres yaşayacak canlıların var edilmesinde, ölümden korkan varlıklara, ölüm süreci ve psikolojisinin yaşatılmasında, ölmenin dayatılmasında bir sorun görmez. Muhtaç, yoksunluk çeken bedenlerin var edilişinde, onların geçim derdine düşürülmesinde bir sorun görmez. Hastalıklarla canlılara acı çektirilmesinde bir sorun görmez. Düşünün yani. Müslümanlar hastalık verip, acı çektiren allaha övgüler dizip, camilerden onun adını felan haykırıyorlar. Burası bir acı ve ızdırap gezegeni. Burada milyonlarca kişi yaşadıkları acılardan dolayı intihar etmek durumunda kaldı. Evrene, yaşama tapınıyorsunuz diyen tipler, kuran evren demiyor da her neyse, bunların varlığını öven ve bunların övülmesi gereken şeyler olduğunu söyleyenler de sizlersiniz. Bunlara o kadar tapınıyor, o kadar yüceltiyorsunuz ki, birde sizin gibiler tarafından uydurulmuş olan mitolojik tanrılara bunların yaratımını üstlendirip, birde onlara tapınıyorsunuz. Aslında tapındığınız da evrenin ta kendisi.

 

Bunlara neden olmuş, merhametsizlik ve işkence etmeyen, kötülük yapmayan bir tanrı düşüncesi de yanlış, mantıksız ve oksimoron bir söylemdir.

 

 

 

Yaratıcı eleştirilemez. İşte o haklıdır. Ona karşı çıkılamaz. Onun dediklerine yaptıklarına ve dediklerine katılınmalıdır. Yaratıcıya karşı çıkmak kötü bir durumdur, kötülüktür gibisinden düşünceler de putlaştırılmış düşüncelerdir. Bu putlaştırılmış düşüncelerin sahibi zihinler de işte allah gibi tanrıları oluşturmuştur. Bir yaratıcı olsaydı bile, o eleştirilebilir, ona karşı çıkılabilirdi. Yaratıcı olunca eleştirilemez mi oluyorsun yani. Ama işte bu putlaştırılmış ve bu saçma düşünceyi savunan müslüman allahın yalaka ve yancılığını yapıp, ona tapınmayı, ona eleştiri de bulunmamayı üstünlük olarak görür. Müslüman allaha karşı çıkmayı zalimlik olarak görürken de, bunca acıya neden olmuş, bunca kötülük yapmış olan allaha tapınır. Yani zalim bir tanrıya tapınıp, zalimliğe karşı olduğunu söyleyebilen kişidir müslüman. Kuşaktan kuşağa aktarılan atalar dini islamın tanrısı olan allah örnek olarak hastalıklarla kıvrandırıyor canlıları. Müslüman bunu destekliyor ama kendisi zalimliğe de karşı. Ve bunu desteklenmeyenler de, cehennemde merhametliler merhametlisi allah tarafından yakılacaklar. Orada zakkum yiyip, irin içecekler. Ama tabi müslümanın zalimlik anlayış farklı. Allaha tapınmamak, onun yalaka ve yancılığını yapmamak zalimlik ona göre. İşte islamın ne kadar mantıklı bir din olduğunu yine buradan da anlayabiliriz.

tarihinde Buzul tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...