Jump to content

Kadir Mısıroğlu hayatını kaybetti


Recommended Posts

Kadir Mısıroğlu bir süredir tedavi gördüğü Acıbadem Altunizade Hastanesinde 86 yaşında vefat etti.

https://www.ulusal.com.tr/gundem/son-dakika-haberleri-kadir-misiroglu-hayatini-kaybetti-h229316.html

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

tayyip, seçim gündemi vs. derken zaman bulamadı anlaşılan. Bilali ve damadı yollamış yerine.

Bu arad fesli deliyi Türk bayrağına sarmışlar,  tabutun içinde fırıldak gibi dönmüştür artık yunan piçi.

 

Alıntı

"M.Kemal’e zerre muhabbeti olan cenazeme gelmesin..." diyen Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı Kadir Mısıroğlu'nun cenaze namazına başta TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Bilal Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak olmak üzere çok sayıda AKP'li isim katıldı. Tabutuna Türk Bayrağı örtülen Mısıroğlu, Büyük Çamlıca Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/iste-ataturk-dusmani-misiroglunun-vasiyeti-sonrasi-cenazeye-katilanlar-4696335/

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 06.05.2019 at 00:40, sahin3 yazdı:

Valhalaya gitti demek bir meczup daha..

arapların valhalaya girişi yasaktır, deli kadir cennette gidicek, hurierler her gün sex alemi yaparken ırmaktan akan şarap tadında alkollü bilimum içkilerle gününü gün  edicek,   cennet tam araplara göre bir yer,, tüm günahın çekmiş sapıklar orda olucak, sadece ölen asil  kişiler valhallaya girebilir. , thor ve ekibide bizi orda bekliyor.....

 :0_80cbc_37a71a73_L:

tarihinde karamsarhuman tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
On 06.05.2019 at 01:17, bilgivehis yazdı:

Belki devlet töreniyle gömerler, yarın da heykelini dikerler, nasıl olsa Atatürk'e, Türk'e düşman olanın ayağına giden bir devlete sahibiz.

 

Düşünce ve ifade özgürlüğü denen bir evrensel norm var. Boş konuşuyorsunuz.. Hem ataist, hem ateist olunmaz. İkisi bir arada adeta putperstmıknatıslanması arz eder .)

Kapiş?

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 saat önce, karamsarhuman yazdı:

beraber gidelimmi? sen zıçarken bende işerim...adresi veriyorum.istanbuldaki Üsküdar'daki Nasuh Mehmet Efendi Camisi'nin haziresine defnedilecemiş....:0_80cbc_37a71a73_L:

 

Ben daha Türkiye de öyle döt görmedim. Dediğini yap seni tanrı ilan edecem. Tabi senden geriye bir beden kalırsa.. Klavye arkasından atıp- tutmakla olmuyor.

Sıkıyorsa yelten.. Adamı öldür hakkını yeme.. Biraz ahlaklı ol!. 

 

T.C. ' de iki elin parmaklarını geçmeyecek deli çıkmıştır. M.Kemal ve yasaklarına kafa tutabilen. 2 tanesi arapça ezan yasak iken minarelerden ezan okuyup hapse girmiştir. biri bu deli kadir dir. Biri hapishanede delirtilen Hasan İsa Mesih tir. V.s. 

 

Düşmanın mertini gördükde.. Hiç beriki tarafın mertini göremedik hülasa.. Öyle ya hem laikim diyeceksin. Kalkıp hile- alvere dalevere ile Müslüman kisvesini anayasaya alıp(1928 yılında "Devletin dini İslam'dır." ibaresi çıkarılmıştır.) diyanet işleri kuracaksın.. 4. madde ilk 3 madde değiştirilemezden sonra bunu heroinli kafa ile mi çıkarabildiniz? Yoksa milleti bu boka alıştırıp mı başarabildiniz bunu? Bir adama kadına zorla 5 gün üst üste bu mereti- pislik zehri zorla enjekte edin hepsini köle edersiniz!. Paraya pula başka maddi vaade gerek yoktur!.

 

Hadi oradan.. Heroinmanı fazla çekmeyin.. Düşünce ve ifade özgürlüğüne evrensel hukuki haklara saygı duyun!.

 

Ayrıca T.C. 'nde Nusret Nesin den başka ateist de çıkmamıştır. Ben daha tırnağı kadar olabilecek birini daha görmedim- duymadım. sizler gördüğüm kadarı ile atesit postunda, ata' ist puta -betona- dönmelere-güce tapan korkaklarsınız..:0_80cbc_37a71a73_L:

tarihinde sahin3 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
5 dakika önce, bilgivehis yazdı:

 

35 aydını ifadesi için yaktınız, bir de utanmadan tek kurtulan kişiyi avatarın yapmışsın ve yine utanmadan ifade özgürlüğünden bahsediyon, iki yüzlü cellatlar.

 

Ben mi yaktım? Hayatımda yüzyüze kavgadan başka kimseye zarar vermedim. Ufak tefek geçmişte hatalarım olmuştur. Ama kesinlikle hiç bir insanın yaşam hakkına tecavüz etmedim. O yapanların ve cezasız bırakanların ayıbıdır. 

 

Kaç yüz bin insan öldürdü senin sistemin oturup sana bunun hesabını kitabını cetvelini çıkarayım? 

Siz bırakın fesli şahsıda hapishanede insanları yakan ecev'it hükümetini aklayında görelim uluslararası arenada.. Hadi oradan..

tarihinde sahin3 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...