Jump to content

İstanbul seçimi


Recommended Posts

  • İleti 43
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

5 dakika önce, haci yazdı:

Hükümet kendisinden kurtulmanın zamanı geldiğini müjdeliyor.

 

Pek o kadar kolay olacaga benzemiyor ama altın, euro ve dolar her gün yükseliyor. Efendinin şimdiki derdi elinin altında ki köleleri kışkırtmakti ki öylede yaptı, hükmedemedigi öteki köleleri de isterigi yere kadar çekecek.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ülkenin cogunlugu müslüman degil. Onlar ateist/deist /agnostik olduklarinin farkinda olmayan üzerlerine yapismis islam kimligini tasiyan , islamin isini bilmeyen, kutsal kitabini bile dogru dürüst okumamis, sirf etraflarinda herkes müslümanim dedigi icin kendini onlara yamayan, cogunlugun yaninda olmaya calisan , takim tutar gibi din tutan ,müslümanim demez ise vatan haini olacagini vatanina sirtini dönmüs olacagini sanan egitimsiz bir sürü insan.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yurdum memleketimin insanları gibi, iş adamları da, seçimleri de, siyasetçileri de, milletin vekilleri de ve elbette cumhurun başı da farklıdır.

Ben bu olan biteni küçük dilimi yutmuş vazitte yurtdışından izliyorum, ki pek de hoş bir manzara sayılmaz maalesef.

Çağdaşlık, eşitlik, gelişmişlik başka bir bahara kaldı. Olsun.

Bunlar da elbet bir gün geçer...

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Müslüman yöneticilerin ahlaklı olmasını beklemeyin.

 

Ganimet ve hırsızlık üzerine kurulmuş bir dinden ne olacak?

 

Bakın müslüman Ortadoğu'ya.

 

Nerde pislik varsa müslümanlarda.

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Seçim sonuçlarında fark 30binden 15bine inip iptal oldu. Bu seçimde sp 100 bin ve dsp 30bin Btp 30 bin oy aldı. Kılı kılına bir seçimde 160 bin diğer oy var. Ve bu oyun en az 130 bini muhalif oy görünüyor. 
 
YSK nın kararı ise traji komik tartışmaya dahi gerek yok. Hepimiz biliyoruz ki artık akıl mantık yoluyla düşünen ve oy veren vatandaşlar yerini fanatizm ile oy veren insanlar aldı. Dolayısı ile seçim sonucu çok farklılaşması mümkün değil. 
 
Bir aylık bir süreçte kötü giden ekonomi muhalif oy mağduriyet durumu vs derken ortalama 500 bin oy farkla İmamoğlu seçimi alacağını düşünüyorum. Benim gibi sıradan bir insan bile bunu görebiliyorken AKP göremiyormu?
 
Hile kimse yapamaz çünkü artık bu seçim artık tam bir büyüteç altında olacağı kesin. 
 
Ayrıca başkanlık seçimi ve ittifaklar olmasa meclis çoğunluğunu alan AKP ülkeyi başbakan olarak yönetecekti. Ancak meclis çoğunluğu yerine ittifak sebebi ile imamoğlunun başkan olması muhtemel olacak. Bu mağduriyet ile erken seçim veya olağan seçimde yeni bir başkan oluşturmuş oldular. 
 
O zaman bazı sorular var 
 
Ya ekonomi çok kötü bir devalüasyona uğrayacak ve halkı oyalamak istiyorlar. 
 
Ya Suriye'de operasyon yapacaktık 1 yıldır bekletiyor lar. Biraz daha ötelemek istiyorlar. Belki de bizim dışımızda dünya da ciddi bir savaş gibi bir şey çıkabilir. 
 
Ya da AKP nin içi kaynıyor. Kaynıyor derken AKP içinden doğacak yeni partinin, CHP ve İYİ partiden iktidara gelirse daha intikamcı gibi olacağını düşünüyorlar da olabilir. Bu şekilde muhalefetin önünü açmak istiyorlar. 
 
Haberleri düzenli izleyenler, Türkiye ittifakı derken 180 derece bir YSK ya ayar verilen bir dönüşü farketmiş olmalılar. 
 
Yada AKP üst yönetimi gerçekten bu siyasi hatayı yapacak kadar basit düşündü. 
 
 
 
 
Link to post
Sitelerde Paylaş

CHP liler şimdi çok zor bir karar vermek zorundalar. 23 Haziranda yaz tatiline mi gidecekler yoksa istanbulda kalıp oy mu kullanacaklar. Verecekleri karar kendileri açısından çok zor bir karar olacak biliyorum.  2014 C.B seçimlerinde ve  Başkanlık referandumunda da tatile gitmişlerdi. Bakalım şimdi ne olacak bu zor karar anında neyi seçecekler?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 weeks later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...