Jump to content

TÜRKiYEDEKi 72 TARiKATI BiZ KURDUK(HAHAMBASI)


Recommended Posts

Yahudileerin düşman gördükleri toplumların içine sızıp yedikleri haltları yazmıştım. Bu da ispatı olmuş. Adamlar her kılığa giriyorlar ve motivasyonu bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

 

İnanın bana sadece dincilerin içinde değil Milliyetçilerin , ateistlerin , komunistlerin ve Atatürkçülerin içinde de varlar. Bunlardan kurtulmak çok da zor değil aslında . Yapacağınız tek şey doğru olanı savunmak ve sizden bile olsa yanlış yapanın karşısında durmak. İşte yapacağınız tek şey bu kadar basit.  O zaman  tamamen etkisiz hale geliyorlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 saat önce, tolonbey yazdı:

Iste böyleee.

 

 
 
Image may contain: 4 people, text

 

Cahillik kötü, Tarikatı nasıl kuracak tarikatın halkai silsilesi ta 1400 sene önceye gidiyor:0_80cbc_37a71a73_L:.. İçeride devletin ajanları var. Kadrolu cübbeli- sakallı ajanlar. Ha onlar siyonisttir olabilir. Muhasebelerindeki kişiler siyonisttir gene olabilir. Para toplanıyor nihayetinde.. Saf insanların dini duyguları sömürülüp toplanan paranın başına sakal-cübbe ile kamufle olup sızıp parayı yönetebilirler. Bak bu mümkündür. 

Ha saidi kürdi v.b. tariklerini kurmuşlardır bak ona bişi diyemem.

 

Ayrıca siz kisveye bakmayın- aldanmayın.

 

Ben şimdi eski tarih dizileri izliyorum. Bu bizim dandik tesettür, bildiğin rahibe örtüsü, çarşaf desen keza hava alanında fotoğraflamışlar çarşaflı Musevilerde var.. Yani evet dinlerde kaynak hemen hemen aynı..

 

Hatta ezidilerle ilgili kısa bir belgesel izledim. Hayrete düşdüm. Yukarıdaki fotoğraftaki gibi sarıklı cübbeli şeyhleri var..? Kliseye gidin içerisine göz atın. Mumun yanında tespih leri var.. v.s.

tarihinde sahin3 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...