Jump to content

Son dakika! Binali Yıldırım'dan açıklamalar


Recommended Posts

Son dakika haberi... AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Neresinden bakarsanız bakın oy hırsızlığı açık ve seçik bir şekilde yapıldı. Bu hırsızlık YSK'de görüldü ve iptal edildi. Konuşmadık, konuşmadık, ağırbaşlılığımızdan sonucu bekledik diye iyice meydanı boş buldular. Kusura bakmasınlar, 31 Mart'ta sizlerin oylarını gasp edenlere 23 Haziran'da hesabını soracağız" diye konuştu

 

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Neresinden bakarsanız bakın oy hırsızlığı açık ve seçik bir şekilde yapıldı. Bu hırsızlık YSK'de görüldü ve iptal edildi." dedi.

"OYLARINIZI ÇALANLARDAN HESAP SORACAK MISINIZ?":0_80cbc_37a71a73_L:

Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneğinin düzenlediği iftar programından sonra Çamçeşme Mahallesinde bulunan Merkez Kaynarca Camii'nde Teravih namazını kılan Yıldırım, namaz sonrası cami bahçesinde vatandaşlarla çay içti. Binali Yıldırım burada kendisiyle fotoğraf çekinmek isteyenleri kırmadı. Kalabalığa seslenen Yıldırım, "Çamçeşme'nin güzel insanları, hemşerilerim hepinizi muhabbetle selamlıyorum. 31 Mart'da oylarınızı çalanlara hesabını soracak mısınız?" diye sordu vatandaşların 'Soracağız' ifadesinin ardından "Allah sizlerden razı olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

 

https://www.haberturk.com/son-dakika-binali-yildirim-dan-aciklamalar-2458306

Link to post
Sitelerde Paylaş

Vatandaş darbeyi bastırma makamı, vatandaş oyunu çalanı bulma hesap sorma makamı, Vatandaş Müge Anlı cinayet büro bakanı..:0_80cbc_37a71a73_L:

7 ysk lı akp(cumhuri ittifaki) li çıktı. 4 ysk lı cehepeli(sözdemillet ittifaki).. Sonuç; 7 çalan 4 çalandan daha fazla rey nasıl çıkarır! E adam haklı.. Sonuç %55 e 45 binali lehine olmalıydı.

Gerçekten haklı.. 

tarihinde sahin3 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...