Jump to content

Böyle bir fedakârlık dünyada görülmedi


Recommended Posts

Ülkenin bütün liman kentleri, sahil şeritleri, Eskişehir, ve bütün turizm bölgelerinde turizmciler 23 Haziran günü gelmeyin diyor.

İstanbulda tek adam tarafından yürütülen haksızlığa, kanunsuzluğa ve demokrasinin parçalanışına sessiz kalmayan aydın insanların bu doğal eylemi gibi bir eylem dünya tarihinde olmadı.

Yaz ayını dört gözle bekleyen, çoğunun tek geçim kapısı olan bu turizmcileri yürekten kutluyor, hepsinin alnından öpüyorum, selam olsun bu aydın, fedakâr, yiğit insanlara.

tarihinde bilgivehis tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...

CHP seçmeni nihayet 1 oyun bile ne kadar değerli olduğunun farkına varabildi. 2014 Cumhurbaşkanlığı seçiminde 10 Ağustos tarihinde nasıl olsa RTE kazanacak diyerek tatile giden CHP liler istemedikleri adamı kendi elleriyle başkanlığa hazırladılar. Aynı hareketi Başkanlık seçiminde de yaptılar.  Şimdi Tek adam bunu iyi bildiğinden istanbul seçimlerini hem bayram ertesine hem de yaz tatiline denk getirerek aynı yemi muhalefetin önüne koyuyor.

 

O tarihte ortalama 6,5 milyon seçmen sandığa gitmedi. Çevremde RTE ye ağız dolusu küfür edenler bile tatile gidip oy kullanmadılar. Tek adama başkanlık yolunu açtılar.

Şimdi akıllanmışlardır umarız. Her yerde demokrasi diyen muhalefetin kafasında da demokrasinin  yeni yeni oluştuğunun göstergesidir bu.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...