Jump to content

Burhan Kuzu "1982 Anayasası'nı ben yazdım" dedi, CHP'li Tanal yanıt verdi: Atma be din kardeşiyiz...


Recommended Posts

Tanal’ın kendi öğrencisi olduğu iddiasını tekrarlayan Kuzu “Senin Anayasa Yazılı kağıdını ben okudum Mahmut. Çok kötüydü. Eylüle bütünlemeye kaldın .Birilerini devreye soktun. Zar zor hatıra binaen geçer not verdim. Ellerim kırılaymış” ifadesini kullandı. Tanal ise bütünlemeye kalmadığını öne sürdü.

Paylaşımlarına devam eden Tanal, bu kez Kuzu’nun bahsettiği kitabın anayasa hukuku kitabı olmadığını ileri sürerek “Anayasa Hukuku Kitabı Değil ki? Ben sizin yazdığınız Anayasa Hukuk Kitabı Arıyorum. Ama piyasada yok” dedi. Kuzu ise mesaja yanıt olarak “Senin kafan durmuş Mahmut. Anlama yeteceğini kaybetmişin anlaşılan. O bahsettiğim kitabı kütüphaneden al oku. Ders kitabıdır. Metin derlemesi değildir” ifadesini kullandı.

Tanal ise “Sevgili Burhan Kuzu profesörlüğe yükselmek için girdiği jüride intihâl nedeniyle ceza alıp almadığını soruyorum ve bu olay sonrası jüri değiştirildi mi değiştirilmedi mi?” iddiasını ileri sürdü.

https://www.msn.com/tr-tr/haber/politika/burhan-kuzu-1982-anayasasını-ben-yazdım-dedi-chpli-tanal-yanıt-verdi-atma-be-din-kardeşiyiz/ar-AAB9oBa?ocid=spartandhp#page=3

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

O makamlarda olanlar konuştuklarına, yazdıklarına, oturup, kalkmalarına dikkat etmemelidir. diye Anayasa maddesi konmalı. :0_80cbc_37a71a73_L:

 

Geçen ''heroin baronu ve aynı zamanda katil bir İranlı şahsın hakimi aramak sureti ile salınmasının sağladı minvalinde''.. Bir haber okumuştuk, sanırım bunu Fatih Altaylı iddia etmiştir. Ve bu şahsı salan, suç işleyen, hakim sadece sürülmüştür.. Yani hakimler görevlerinden azledilemiyor. Suç işlemek serbest!. Kanunlara aykırı yetki kullanmak serbest. Şikayet olunursa en fazla görev yeri değişiyor.. Ne güzel dünya.. Devlet memurları gene keza 657 ile koruma altında. Soruşturma için ankaradan onay gerekiyor.. Ne güzel memileket!

 

Neyse bu yukarıda anılan ifadeyi kullanıp itiraf eden araya biri girdimi demek ki böyle bir usulsüz, kanunsuz, gayri ahlaki-etik bir işe de bulaşabilir şüphesi oluşmuştur.,

 

Kaldıysa tarafsız-bağımsız bir namuslu savcı göreve davet ediyorum kendilerini.. Bu ne kepazelik. Adam alanen diploma dağıttım(itiraf) demiyor da ne diyor?

tarihinde sahin3 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...