Jump to content

Keşfim (Bilimsel):


Recommended Posts

Sıklık (eşittir) özkütle (çarpı) hacim (bölü) kütle Cisim küçüldükçe yalnızlığı azalır, sıklığı değişir, ama yalnızlığı değişmez; Yalnızlık (eşittir) özkütle (çarpı) sıklık, yalnızlığın değişmesi; kendisine denk olan maddelerin sayılarının değişmesidir, gezegenler, yıldızlar aynı kategoride sayılıp en yalnız cisimlerdir, boşluk diye bir şey olmamasından dolayı bu böyledir, hava bize göre boşluktur; insanlık bir gezegene göre boşluktur; boşluklar büyüklüğe göre var olurlar, bu yüzden en küçük cisim boşluktan en az pay sahibidir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Zaman Ölçüsü:

 

Zaman ne değildir? Zaman bir boyut değildir, zamanın içinde hareket edemezsiniz; zamanla birlikte hareket edebilirsiniz, zaman bir boyut değildir; zaman değişimin kendisidir, ta kendisidir: hareket ettiğiniz zaman aynı anda zamanın içindede hareket etmiş olursunuz; nöronlarınız hareket ettiklerinde boyutlarda ve zamanın içinde hareket etmiş olurlar: Zira zaman birşey değiştiği zaman ortaya çıkan akan şeydir: Birşeyin yavaş veya hızlı hareket etmesi onun zaman içindeki durumunuda etkiler: Görelilik budur.

 

Zaman nedir? Ne değillerden sonra söylemesini uygun buluyorum, herşeyin; zaman tek yönlü akan bir düzendir, aksi olamaz. Ancak ters yöne akarsa mümkün olabilir, buda ancak tersinin tekrarıyla mümkün olur; Şu örnek herşeyi açıklığa kavuşturur, kavuşturur, kavuşturur: İkizlerin birisi daha yavaş hareket eden nöronlara sahiptir, aşınma az olduğundan daha geç yaşlanır, daha yavaş algılar: Birisi 30 yaşına geldiğinde birisi 22 yaşına gelmiş olur: ama 50 yaşında ölecek olan yine 50 yaşında ölecektir.

 

Yerçekimi değilmi yerçekimi kütleçekiminden dolayı yer çekimi: Vede ışık hızı gibi büyük bir hız nöronların hareketini yavaşlatır; Bu yüzden ikizlerden biri zamanı farklı algılar.

 

Formül yazmak zor ama azmimin elinden kurtulamıyacağına inanıyorum.

 

 

Adet:

 

Göğüslerin vede penisin altında deri yoktur. Dışa sarkan birşey nasıl oluyorda bağımlı olabiliyor; ayrı olmuyor; beni şaşırttı! Bilimde ayıp yoktur: Olsaydı insanların gözleri kör olurdu, öyleyse bilim adına söylemekten çekinmeyin; kızların adet dönemlerinden konuşmakla başlayın. Gizleyen anlatamaz, yardımcı olamaz Anneler! konuşun,; kızlarınızla.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...