Jump to content

Fetoculukla algı operasyonu


Recommended Posts

On 05.06.2019 at 15:53, adalet123 yazdı:

Kemalistler neden fetöye karşı tavır almadı?

 

Neden kahpe evladı kılıçdaroğlu Nazlı ılıcak gibilerini alkışlattı?

 

Niye ne kadar Cumhuriyet düşmanı varsa üst düzey mevki sahibi Chp de?

 

Kemalistler'in Fetö'ye karşı tavır alması mı gerekiyordu? Ne tavrı alacaktı?

 

Kemalistler bu ülkede, dincilerle, cemaat vb yapılanmalarla daima mücadele etmiş, üstelik de en etkin biçimde mücadele etmiş tek kesimdir. Dincilerin inine çomak sokan, onları rahatsız eden, deşifre eden kim varsa tek tek faili meçhul cinayetlere kurban gitmedi mi? Hepsi Kemalist değil miydi?

 

Cümlelerinizi dikkatli kurun. CHP uzun süredir Kemalist çizgiden kaymıştır zaten, onu eleştireceğim derken milyonlarca insanı Fethullahçı ilan etmenin veya Fethullahçılara arka çıktı demenin alemi yok.

 

Nazlı Ilıcak da Fethullahçı falan değil zaten. Herkesin Nermin'i o. Para neredeyse Nazlı oradadır. Böyle olacağını bilse ölürdü de AKP'ye karşı durmazdı.

Ateist Ahmet Altan da Fethullahçı değildir. Bunlar dönemin güçlüsünden yana duran satılık kalemlerdir, liberaldirler.

Kılıçdaroğlu'nun bu tiplere bir tür sahip çıkması da CHP'yi aslen bağlamaz ama partinin başında olduğu için bağlıyor işte. Ondan sonra da sen gibiler çıkıp Atatürkçüler Fethullahçılara karşı niye tavır almadı diyebiliyor; akıllara zarar şu cümleyi kurabiliyor.

 

Herkes aklını kaçırmış. Tayyip'in bence bu ülkedeki en büyük başarısı ne kadar çöp zihinlere ve hafızalara sahip olduğumuzu, ne kadar kolay manipüle edildiğimizi, hemen hiç ilkemiz bulunmadığını bize göstermesi oldu.

 

Bunca şeyden, bu saatten sonra bu başlıkta yazılanlar ve sorulan sorular bana hiç iyi niyetli görünmüyor. Saflıktan olabileceğine pek ihtimal veremiyorum şahsen; kimseye de bu kadar saf olma hakkı tanınmamalı. 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 112
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

25 dakika önce, Türk Ateist yazdı:

 

Neyin derdindesin kardeşim sen?

Ortada bilgi kirliliği varsa girip düzeltirsin. Cıvık cıvık, vıcık vıcık dedikodu yapmaz, doğru düzgün yazarsın.

 

Fethullah 2002'den önce yoktu diyen yok. Dün doğmuş çocuk da Fethullah'ın 40 senelik mazisi olduğunu bilir.

Bizlerin söylediği şey açık. Fethullah devletin bütün hücrelerine AKP ile sızmıştır, Tayyip Erdoğan her şeyi ona teslim etmiş ve ondan faydalanarak iktidarını sağlamlaştırmıştır, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ni bir din devletine dönüştürme projesini Fethullah'la birlikte yürütmüş, on binlerce Atatürkçü insanı bunca sene içinde hapislere attırmış ve kurumları ele geçirmiştir.

 

Bundan öncekiler bu olan bitenin yanında hikayedir. Kaldı ki Fethullah Gülen vatan hainliğinden hüküm giydiğinde kaçıp Amerika'ya saklanmıştır. Suçunu ortadan kaldırıp onu aklayan ve Türkleri akın akın onun yurt ve okullarına, sohbetlerine, Türkçe olimpiyatları vb etkinliklerine yönlendiren yine Tayyip ve ekibi olmuştur.

 

Keseceksiniz sesinizi, bize AKP'nin yalanlarıyla gelip kendisini aklamasına aracı olmayacaksınız.

Sizden âlâ sapkın da yok ayrıca. Burası o pembe pamuk duygulu solcuların, hümanistlerin, liberallerin yer aldığı bir forum değil, hiç öyle aman da ifade özgürlüğü, faşizm, şu bu diye zırlamayın. AKP'nin değirmenine su taşıyan bizden değildir, aramızda da yeri yoktur. 

Gidip AKP'li forumlarda yazın bunları. 

Size kemik, tezek atan oldu mu? 

Sizden ala akp' li mi olur? Bakınız kanıt; Baykal.. Şimdi de kalkmış, utanmadan yeni yerli - mi,lli projemiz Ekrem itirafı yapıyor. Dedim ya sizin mayanızda, sütünüzde bozuk, ayrıca tedavi edilemez derece hastasınız. Kendi pisliğinizi insanlara iftira ile kapatacak kadar da acizsiniz. Bunu zaten gören görüyor. Taktir okuyucularındır.. Baş edemeyincede taraflı mod. a banlatırsınız. Hakarete karşılık işin bahanesi. Dünyada sizden daha kötü zihniyetli bir toplum dizayncısı olsun sanmıyorum.. İşinize bakmanızı, yeni nesli zehirlememenizi salık veriyor. Yetkililerden de bu tür şahısları tespit edip, hastaneye sevkini rica ediyorum.

 

 

tarihinde tit@n tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
3 dakika önce, Düşünen Hayvan yazdı:

Meclistekilerin hepsi aynı kumaşın başka rengidir.

 

Siz isteseniz de sözde milli iradeyi temsil edemezsiniz çünkü isminizin bir yerlerden listeye sokusturulmasi gerekir.

 

Bu yüzden siyasetçileri cekistirmenin bir anlamı yok.  Sadece vakit kaybı.

Gayet net, anlayana...

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 saat önce, Faşist Ateist yazdı:

Asıl sizler nasıl rezil bir dümbüksünüz? Yahu Meral tipik geri zekalı bir muhafazakar merkez sağ siyasetçisinin birisi. Hiç böyle birisinin Fetoş'a sakso çekmemiş olma ihtimali olabilir mi?

 

Nasıl Bülent Arınç'ın, Melih Gökçek'in ya da Bekir Bozdağ'ın ilgili konuşmaları onların Fetocu olduğunu kanıtlıyorsa bu videolar da Meral'in Fetocu olduğunu kanıtlıyor. 

 

Bu nasıl çifte standarttır yahu? Aynı şeyi bir Akapeli yapınca suçlu oluyor ama başka birisi yapınca suçsuz, kandırılmış, masum oluyor. Ha Meral'i destekleyenler çıkıp derse ki "Biz de Akapeliler gibi geri zekalıyız, bizi de Fetocular kandırdı, biz de Fetoş'a sakso çektik" diye o zaman tamam diyeceğim.

 

Benim gözümde Fetoş'u desteklemiş ya da övmüş olan herkes suçludur.

 

Bak gördüğün gibi Celal Hocamız da Ecevit'i suçlamış.

 

 

Videolar için teşekkürler, ne kadar balık hafızalıyız... Hemen dünü unutuyoruz !

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 dakika önce, tit@n yazdı:

Size kemik, tezek atan oldu mu? 

Sizden ala akp' li mi olur? Bakınız kanıt; Baykal.. Şimdi de kalkmış, utanmadan yeni yerli - mi,lli projemiz Ekrem itirafı yapıyor. Dedim ya sizin mayanızda, sütünüzde bozuk, ayrıca tedavi edilemez derece hastasınız. Kendi pisliğinizi insanlara iftira ile kapatacak kadar da acizsiniz. Bunu zaten gören görüyor. Taktir okuyucularındır.. Baş edemeyincede taraflı mod. a banlatırsınız. Hakarete karşılık işin bahanesi. Dünyada sizden daha kötü zihniyetli bir toplum dizayncısı olsun sanmıyorum.. İşinize bakmanızı, yeni nesli zehirlememenizi salık veriyor. Yetkililerden de bu tür şahısları tespit edip, hastaneye sevkini rica ediyorum.

 

 

 

Sana ne dedim yukarıda? Bırak dedikoduyu, cıvıklığı da doğru düzgün yaz, yanıt ver.

Veremezsin çünkü niyetin gelip başka. Aman da hakaret ediyorlar, banlatıyorlar, fikir hürriyeti tanımıyorlar deyip tribünler oynayınca yandaş toplayacaksınız sanıyorsunuz. Halbuki sana tek bir kimse hakaret ememiş, bir laf söylememiş, girmiş saydırmışsın ateistlere. Bak şu rezil hakaretlerine?

 

Fethullah'ın köpekliğini yapan; biz ona şizofren, vatan haini, sapık dediğimizde bize saldıranlar, şimdi bizi Fethullahçı ilan edecek. Tayyip ve AKP'liler sütten çıkmış ak kaşık, Fethullah'ı vatan hainliğinden yargılayan devletin başında olan Ecevit Fethullahçı, he mi? Niye buna ve sonra Tayyip'in 2008'de Fethullah'ı akladığına değinmiyorsun?

 

Utanmaz arlanmazlara bak sen...

Link to post
Sitelerde Paylaş
29 dakika önce, Türk Ateist yazdı:

Ecevit'in Fethullah Gülen'le özel ilişkisi olduğu, ona hayranlık duyduğu ve Fethullah'ın devlet eliyle beslenmesinin Ecevit aracılığıyla başladığı yalanı tamamen AKP'ye aittir, onlar tarafından üretilmiş ve servis edilip her yerlerde dillendirilmiştir.

 

Bu adice yalanı dillendirip duranlar bilmelidir ki Ecevit de diğer liderler gibi Fethullah'la görüşmüş ve oyuna talip olmuştur, Fethullah'a övgü dizmiştir o vakit vs.

 

Ama hiç dile getirmedikleri şey, Fethullah Gülen köpeğinin esas düşmanının da Ecevit ve onun gibi vatanseverler olduğudur. Fethullah Gülen'e, laik devlet yapısını değiştirerek yerine dini/şeriata dayalı bir devlet kurmak amacıyla faaliyetlerde bulunmak suçuyla dava açılması ve 10 yıl hapse mahkum edilmesi de Ecevit sayesindedir. Onun iktidar olduğu 1999-2002 yılları arasında DGM dava açılmış ve mahkumiyet vermiştir Fethullah sapığına.

 

Peki kim bu tutukluluk kararını ortadan kaldırmış ve Fethullah'ı aklamıştır?

AKP. Ondan sonra da işbirliğini şiddetle güçlendirip hızlandırmış ve ülkenin anasını el birliğiyle ağlatmıştır bu ikisi.

 

Konuşacaksanız bunları konuşun. Bilgi kirliliğine neden olmayın, AKP'li dinci ve hırsızları aklamayın. Gerçekten çok sıktı bu propaganda.

 

FETÖ'yü başlatan elbette ki Ecevit falan değil. Ecevit'in FETÖ'cü olmadığına da adım gibi eminim.

 

Fethullahçıların parlatılması ve meşhur edilmesi Erbakan ve onun MSP'sinin marifetidir. 1970'li yıllarda MSP'liler Fethullahçılarla ilişki ve ittifak halinde olmuştur. 

 

FETÖ'nün örgüt haline dönüşmesi, palazlanması ise Turgut Özal ile olmuştur. Ama bugün Özal'ı FETÖ'cülerin öldürdüğüne falan kayıtsız şartsız inanan bir sürü salak Akapeli var. Zaten geri zekalı oğlu da yıllardır babasını kimin öldürdüğüne bir türlü karar veremedi.

 

12 Eylül sonrasında da Fethullah hakkında yakalama kararı çıkartılmış ve yakalanması baya uzun sürmüştür. Bir söylentiye göre ise yakalandıktan sonra Özal'ın araya girmesiyle serbest kalmıştır.

 

FETÖ'nün resmen terör örgütü olduğunun tescillenmesi, FETÖ hakkında silahlı terör örgütü kurmak suçuyla iddianame hazırlanması ise 28 Şubat sürecinde oldu. Zaten o iddianameyi hazırlayan savcı olan Nuh Mete Yüksel de kaset komplosuna kurban gitmiştir. 

 

Ayrıca 28 Şubat sürecinde Batı Çalışma Grubu'nun Fethullahçı yapılanma hakkında hazırladığı sayfalar dolusu rapor vardır.

 

Yani FETÖ'yü ilk deşifre eden de FETÖ'yü ilk terör örgütü ilan edenler de Kemalistler ama buna rağmen bu forumdaki bazı ateist olacak kişiler FETÖ'nün terör örgütü olmadığını, Fethullahçı yapılanma diye bir şey olmadığını, bunların Tayyip'in uydurması olduğunu, Fethullahçıların kimseye zarar vermeyen masum insanlar olduğunu falan iddia ediyor. Tipik batılı, Amerikalı ve liberal ağzıyla konuşuyorlar.

 

Konuya dönecek olursak ben sadece Ecevit'in sütten çıkmış ak kaşık olmadığını, onun da hataları olduğunu söylemek istedim. Zaten bunu söyleyen tek ateist de ben değilim. Celal Şengör de demişti Ecevit cahil olmasaydı Fethullah'ın koluna girmezdi diye. Şimdi Celal Hoca Akapeli mi? Ben hocanın bir sürü kitabını okudum ve gayet de Akape'ye muhalif birisi.

Link to post
Sitelerde Paylaş
11 dakika önce, tit@n yazdı:

 

 

Videolar için teşekkürler, ne kadar balık hafızalıyız... Hemen dünü unutuyoruz !

 

Ben senin gibi salak bir Akapeli değilim yalnız. Ben Fetoş'a ilgi ve muhabbet beslemiş kim varsa herkese düşmanım.

 

E tabi bu durumda Feto ile en büyük ve tutkulu aşkı yaşamış olan Akapelilere de düşman olmam kaçınılmaz. 

 

Meral de sizin adamınızdı zaten düne kadar. Meral Akşener ve Akape ilişkilerini araştır. "Abla bize yakışırsın" diye bir manşet vardı mesela. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

FETÖ'ye başından beri düşman olanlar da, FETÖ'yü ilk deşifre edenler de, FETÖ'yü ilk terör örgütü ilan edenler de Kemalistlerdir. Şu ana kadar tek bir Kemalist dahi, tekrar ediyorum tek bir tane Kemalist bile FETÖ'ye en ufak bir sempati bile duymamıştır.

 

Kılıçdaroğlu geri zekalısının da, Meral'in de Kemalistlikle uzaktan yakından alakası yoktur. İkisi de aptal birer liberaldir. Bana kalırsa ikisi de Atatürk düşmanıdır hatta.

 

Günümüzde Kemalizmi savunan bir parti de yok ne yazık ki.

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 dakika önce, Faşist Ateist yazdı:

FETÖ'yü başlatan elbette ki Ecevit falan değil. Ecevit'in FETÖ'cü olmadığına da adım gibi eminim.

 

Fethullahçıların parlatılması ve meşhur edilmesi Erbakan ve onun MSP'sinin marifetidir. 1970'li yıllarda MSP'liler Fethullahçılarla ilişki ve ittifak halinde olmuştur. 

 

FETÖ'nün örgüt haline dönüşmesi, palazlanması ise Turgut Özal ile olmuştur. Ama bugün Özal'ı FETÖ'cülerin öldürdüğüne falan kayıtsız şartsız inanan bir sürü salak Akapeli var. Zaten geri zekalı oğlu da yıllardır babasını kimin öldürdüğüne bir türlü karar veremedi.

 

12 Eylül sonrasında da Fethullah hakkında yakalama kararı çıkartılmış ve yakalanması baya uzun sürmüştür. Bir söylentiye göre ise yakalandıktan sonra Özal'ın araya girmesiyle serbest kalmıştır.

 

FETÖ'nün resmen terör örgütü olduğunun tescillenmesi, FETÖ hakkında silahlı terör örgütü kurmak suçuyla iddianame hazırlanması ise 28 Şubat sürecinde oldu. Zaten o iddianameyi hazırlayan savcı olan Nuh Mete Yüksel de kaset komplosuna kurban gitmiştir. 

 

Ayrıca 28 Şubat sürecinde Batı Çalışma Grubu'nun Fethullahçı yapılanma hakkında hazırladığı sayfalar dolusu rapor vardır.

 

Yani FETÖ'yü ilk deşifre eden de FETÖ'yü ilk terör örgütü ilan edenler de Kemalistler ama buna rağmen bu forumdaki bazı ateist olacak kişiler FETÖ'nün terör örgütü olmadığını, Fethullahçı yapılanma diye bir şey olmadığını, bunların Tayyip'in uydurması olduğunu, Fethullahçıların kimseye zarar vermeyen masum insanlar olduğunu falan iddia ediyor. Tipik batılı, Amerikalı ve liberal ağzıyla konuşuyorlar.

 

Konuya dönecek olursak ben sadece Ecevit'in sütten çıkmış ak kaşık olmadığını, onun da hataları olduğunu söylemek istedim. Zaten bunu söyleyen tek ateist de ben değilim. Celal Şengör de demişti Ecevit cahil olmasaydı Fethullah'ın koluna girmezdi diye. Şimdi Celal Hoca Akapeli mi? Ben hocanın bir sürü kitabını okudum ve gayet de Akape'ye muhalif birisi.

 

Fethullahçı bir yapılanma olmadığını, bunun Tayyip'in uydurması olduğunu olduğunu düşünen tek bir ateist görmedim ben bu forumda. Bırak forumu, gerçek çevremde de görmedim.

Atatürkçüler, ateistler vb insanlar Fethullah'ın ne olduğunu her zaman bildi ve onunla kendi çapında mücadele etti.

 

Sen kafandan uyduruyorsun galiba bunu.

Fethullah'ın bir terör örgütü olup olmaması konusu ise tamamen teknik, hukuki bir konu. Duyguyla bahsedilecek konu değil.

Ecevit'i, Meral Akşener'i konuya dahil edip durman, özellikle Akşener'in Fethullahçı olduğunu iddia edip ıspatlamaya kalkman da yeni iş değil. Ama gerçekten kabak tadı verdi.

AKP'nin propagandasını yaptığını farketmen artık iyi olur.

 

Celal Şengör'ü severiz, olmayacak yerde bile savunduk, savunuruz ama artık o da kabak tadı verdi. Garip bir şımarıklık edindi ve ondan çıkmak istemiyor. Ecevit Fethullahçıdır demiyor, oy tuzağına düşüp Fethullah'ı övdüğü için kızıyor. O cahillik diyor, ben aptallık diyorum. Politika kimi zaman aptal işler yaptırıyor insana. Ama yukarıda da dediğim gibi Fethullah'ın vatan haini bir şeriat eylemcisi olduğu da onun iktidarı döneminde tescillenmiş ve on yıl hapse mahkum edilmiştir.

 

Ecevit cahil falan değildir. Hocaya bu lafı karşılığında "Cahil sensin, sen kendine bak" demek mümkün olmayacağı için rahat konuşuyor. Ayıp ediyor. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
32 dakika önce, Türk Ateist yazdı:

 

Kemalistler'in Fetö'ye karşı tavır alması mı gerekiyordu? Ne tavrı alacaktı?

 

Kemalistler bu ülkede, dincilerle, cemaat vb yapılanmalarla daima mücadele etmiş, üstelik de en etkin biçimde mücadele etmiş tek kesimdir. Dincilerin inine çomak sokan, onları rahatsız eden, deşifre eden kim varsa tek tek faili meçhul cinayetlere kurban gitmedi mi? Hepsi Kemalist değil miydi?

 

Cümlelerinizi dikkatli kurun. CHP uzun süredir Kemalist çizgiden kaymıştır zaten, onu eleştireceğim derken milyonlarca insanı Fethullahçı ilan etmenin veya Fethullahçılara arka çıktı demenin alemi yok.

 

Nazlı Ilıcak da Fethullahçı falan değil zaten. Herkesin Nermin'i o. Para neredeyse Nazlı oradadır. Böyle olacağını bilse ölürdü de AKP'ye karşı durmazdı.

Ateist Ahmet Altan da Fethullahçı değildir. Bunlar dönemin güçlüsünden yana duran satılık kalemlerdir, liberaldirler.

Kılıçdaroğlu'nun bu tiplere bir tür sahip çıkması da CHP'yi aslen bağlamaz ama partinin başında olduğu için bağlıyor işte. Ondan sonra da sen gibiler çıkıp Atatürkçüler Fethullahçılara karşı niye tavır almadı diyebiliyor; akıllara zarar şu cümleyi kurabiliyor.

 

Herkes aklını kaçırmış. Tayyip'in bence bu ülkedeki en büyük başarısı ne kadar çöp zihinlere ve hafızalara sahip olduğumuzu, ne kadar kolay manipüle edildiğimizi, hemen hiç ilkemiz bulunmadığını bize göstermesi oldu.

 

Bunca şeyden, bu saatten sonra bu başlıkta yazılanlar ve sorulan sorular bana hiç iyi niyetli görünmüyor. Saflıktan olabileceğine pek ihtimal veremiyorum şahsen; kimseye de bu kadar saf olma hakkı tanınmamalı. 

 

Her FETÖ'cü oturup badem bıyıklı abilerle pilavlı sohbet yapacak diye bir kaide yok.

 

İki türlü FETÖ'cü vardır. Bunlardan birincisi Fethullah'ı bir Mehdi gibi gören, ona tapınan, ona dini duygularla bağlı olan grup. Bunlar işte o cemaat yurtlarında kalıp pilavlı sohbet falan dinleyenler.

 

İkinci grup ise senin liberal dediğin, aslında seküler ve hatta ateist olup buna rağmen FETÖ ile aynı siyasi çizgide olan, onları savunan kişilerdir. Sevan Nişanyan, Altan kardeşler, Nazlı Ilıcak ve Can Dündar gibi kişiler bu gruptandır. Ben bu forumda senin kadar eski olmadığım için görmedim ama o Kürt Said'i savunan, Fethullahçıları ve Akapelileri size tercih ederiz diyen liberal ateistler işte bu gruptandır. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 dakika önce, Türk Ateist yazdı:

 

Fethullahçı bir yapılanma olmadığını, bunun Tayyip'in uydurması olduğunu olduğunu düşünen tek bir ateist görmedim ben bu forumda. Bırak forumu, gerçek çevremde de görmedim.

Atatürkçüler, ateistler vb insanlar Fethullah'ın ne olduğunu her zaman bildi ve onunla kendi çapında mücadele etti.

 

Sen kafandan uyduruyorsun galiba bunu.

Fethullah'ın bir terör örgütü olup olmaması konusu ise tamamen teknik, hukuki bir konu. Duyguyla bahsedilecek konu değil.

Ecevit'i, Meral Akşener'i konuya dahil edip durman, özellikle Akşener'in Fethullahçı olduğunu iddia edip ıspatlamaya kalkman da yeni iş değil. Ama gerçekten kabak tadı verdi.

AKP'nin propagandasını yaptığını farketmen artık iyi olur.

 

Celal Şengör'ü severiz, olmayacak yerde bile savunduk, savunuruz ama artık o da kabak tadı verdi. Garip bir şımarıklık edindi ve ondan çıkmak istemiyor. Ecevit Fethullahçıdır demiyor, oy tuzağına düşüp Fethullah'ı övdüğü için kızıyor. O cahillik diyor, ben aptallık diyorum. Politika kimi zaman aptal işler yaptırıyor insana. Ama yukarıda da dediğim gibi Fethullah'ın vatan haini bir şeriat eylemcisi olduğu da onun iktidarı döneminde tescillenmiş ve on yıl hapse mahkum edilmiştir.

 

Ecevit cahil falan değildir. Hocaya bu lafı karşılığında "Cahil sensin, sen kendine bak" demek mümkün olmayacağı için rahat konuşuyor. Ayıp ediyor. 

Hayır. Bunları söyleyenler, Fethullah'ı masum gibi göstermeye çalışan ateistler bal gibi de oldu ve hatta bazıları hala burada. Tek tek isim vermek istemiyorum ama istersen özelden verebilirim. 

 

Ve hatta senin de bir iletinde "Bizim forumda da Fethullahçıları savunanlar çok artmaya başladı" gibi bir şey dediğini çok iyi hatırlıyorum. Tam olarak kelimesi kelimesine böyle demedin belki ama bu minvalde bir şey demiş ve kızmıştın. 

 

Ben 24 Haziran'da zaten milletvekili seçiminde İyi Parti'ye oy vermiş birisiyim. Cumhurbaşkanlığında da İnce'ye verdim. Ama İyi Parti için pişmanım.

 

Evet o attığım videolar Meral'in FETÖ'cü olduğunu resmi olarak kanıtlamıyor olabilir. Çünkü Akapelilerin ona benzer tonla videosu var.

 

Ama kalkıp da Meral FETÖ'yü hiç desteklemedi, o sütten çıkmış ak kaşıktı falan derse birisi işte orada dur derim.

 

Her muhafazakar, dinci ve merkez sağ siyasetçisi gibi Meral de Fethullah'ı senelerce övmüş ve savunmuştur. Bu gördüğün üzere videolarla, kanıtlarla sabit bir gerçektir. 

 

Sen Twitter kullanmadığın için belki de görmedin hiçbirini ama ben Meral'i de takip ediyorum ve gördüm. 27 Mayıs Devrimi'ni lanetleyip Adnan Menderes köpeğini sahiplendiğini, Necip Fazıl köpeğini üstad diye andığını, Erbakan ve Özal'ı andığını falan hepsini gördüm. Bunlar bir insanın Atatürk düşmanı olduğunu kanıtlamak için yeterli. 

 

Meral eleştirilmez bir put falan değil. Meral'i eleştiren herkes de Akapeli değil. Bu ülkeye en ufak bir faydası dokunmuş da değil. Bilakis ülkenin faili meçhul cinayetlerle ve karanlık olaylarla çalkalandığı karanlık bir dönemde bakanlık yapmış aptal bir liberalden başka bir şey değil.   

Link to post
Sitelerde Paylaş

Meral'in Türkçe Olimpiyatı'nda yaptığı konuşmayı atıyorum. Adamın bana verebildiği tek cevap "Ne var canım Tayyip'in de böyle konuşması yok mu" gibi bir şey oluyor. Demek ki bunlara göre Tayyip bir şey yapınca o şey meşru oluyor. 

 

Tayyip'e karşı olduğunuzu söyleyip gittikçe Tayyip'e benziyorsunuz farkında bile değilsiniz. Asıl onun dümen suyundan giden sizsiniz farkında değilsiniz. 

 

 

 

 

 

 

tarihinde Faşist Ateist tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
On 05.06.2019 at 15:53, adalet123 yazdı:

Kemalistler neden fetöye karşı tavır almadı?

 

Neden kahpe evladı kılıçdaroğlu Nazlı ılıcak gibilerini alkışlattı?

 

Niye ne kadar Cumhuriyet düşmanı varsa üst düzey mevki sahibi Chp de?

Son derece haklısın. Kılıçdaroğlu denen kahpe evladı kendi sapık düşünceleri ile tabanını da zehirledi. 

 

Sen kalkıp 2014 belediye seçimlerinde cemaatle ittifak yap, Ekmeleddin'i aday göster, sürekli cemaatçilere sahip çık, onları ziyaret et, Fethullahçı gazetecilerin ve yazarların isimlerini mitinginde okuyup alkışlattır. Sonra da niye bize FETÖ'cü diyorlar diye ağla. 

 

Kılıçdaroğlu geri zekalısı elbette ki Fethullahçı falan değil ama dediğin gibi onlara karşı da hiçbir zaman tavır koymadı ve yeri gelince de onlara sahip çıktı. Bu durumda FETÖ çamurunun CHP üzerine yapışması kaçınılmaz olur tabi.

 

Bu yüzden bazen Kılıçdaroğlu'nun bilerek bunları yaptığını, yani Tayyip'in adamı olduğunu düşünüyorum. Çünkü adam tam da Tayyip'in ekmeğine yağ sürecek, onun eline koz verecek şekilde siyaset yapıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Feto örgütü 60'lardan günümüze kadar ABD-AB, bütün iktidarlar, bütün muhalifler, STK'lar, bürokrasi, ordu ve bütün darbeciler tarafından her türlü destek verilerek AKP iktidarına hazırlanmış bir hizmetli örgüttür.

AKP iktidara geldiğinde bu örgütün inşası bitmiş, AKP'ye anahtar teslimi yapılmıştı. Zira 60 yıllık hizmetin hedefi de zaten AKP'nin ülkeyi yıkıma uğratmasını kolaylaştırmak içindi. AKP'nin de bir ABD-AB görevlisi olduğu gözönüne alındığında bu iki örgüt aslında tek merkezin kollarıdır ve halen de aynı hizmete danışıklı dövüş şeklinde devam etmektedirler.

 

Şimdi kalın yazıyla işaretlediğim yere dikkat ederseniz ülkenin etkin ve yetkin konumunda olan herkes bu örgüte destek verdiğine göre demek ki, bu ülkenin en az yarısı 60 yıldır bu örgüte dolaylı-dolaysız destek veriyor demektir.

Buna göre bu ülkede her iki kişiden biri öyle ya da böyle fetocudur, tayyipçidir, Cumhuriyet yıkıcı ve soyguncudur.

Ortada Cumhuriyeti, laik sistemi yıkmak için 60 yıldır örgütlenmiş ve mücadele eden bir örgüt var, bu örgüte karşı kişisel dışında bu ülkede herhangi bir örgüt oluşmadı, bu örgüte karşı ciddi mücadele eden herhangi bir yapılanma olmadı.

Bu durumda feto örgütüne ve iktidardan diktatörlüğe getirdiği akpye kimsenin kızma hakkı yoktur, çünkü ülkenin diğer yarısı bu örgütü durdurmamış, seyretmiş, pasif kalmıştır.

Bu ülkede şu ismini hatırlayamadığım heykeltraş kadar bir kaç tane delikanlı çıkıp da bir örgütlenme içine girmemiş, hani bu örgütü durduramazsa en azından bir örgütlenme var diyebilirdik, bu ülkede o kadarcık muhalif dahi olmadı.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 hours ago, tit@n said:

Size kemik, tezek atan oldu mu? 

Sizden ala akp' li mi olur? Bakınız kanıt; Baykal.. Şimdi de kalkmış, utanmadan yeni yerli - mi,lli projemiz Ekrem itirafı yapıyor. Dedim ya sizin mayanızda, sütünüzde bozuk, ayrıca tedavi edilemez derece hastasınız. Kendi pisliğinizi insanlara iftira ile kapatacak kadar da acizsiniz. Bunu zaten gören görüyor. Taktir okuyucularındır.. Baş edemeyincede taraflı mod. a banlatırsınız. Hakarete karşılık işin bahanesi. Dünyada sizden daha kötü zihniyetli bir toplum dizayncısı olsun sanmıyorum.. İşinize bakmanızı, yeni nesli zehirlememenizi salık veriyor. Yetkililerden de bu tür şahısları tespit edip, hastaneye sevkini rica ediyorum.

 

 

Birader yazdıkların okunmuyor. Sana cevap verenler nasıl okuyor onu da anlamadım ama ben okuamıyorum. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
14 dakika önce, malta erigi yazdı:

Gazetecilik dışında birşey yapmamış insanların terör suçu ile hapis yatmasını olağan karşılayan kişilerin Tayyip'ten bir farkı yok. 

Paspas çekiyorlar baştaki babalarına 

Link to post
Sitelerde Paylaş
23 minutes ago, Faşist Ateist said:

Adamlar sürekli yalan haberler yayınlayarak, askerlere iftiralar atarak bir terör örgütüne ve onun kumpasına destek vermişler. Bir terör örgütünün propagandasını yapmışlar. Bu nedenden dolayı suçlular, bana kalırsa idam edilmeleri bile lazım.

 

Ayrıca CHP'ye mi kaldı Fethullahçıların, Atatürk düşmanlarının haklarını savunmak? Sanki ülkedeki her şeyi düzelttin de bir onlar kusur kaldı.

 

Ahmet Altan'a, Nazlı Ilıcak'a sahip çıktı da peki neden mesela Gökçe Fırat'ın adını dahi anmadı? Adamın bir tane bıyıklı ve gözlüklü fotoğrafını yayınlayıp FETÖ'cü diye fişlediler ve adam hala hapiste.

 

Kemalistler yalan ve iftiralarla hapse atılırken "Türkiye bağırsaklarını temizliyor" diye sevinç çığlıkları atan fahişe evlatları için kilometrelerce yürüyüş yaptı adam ve bunu marifetmiş gibi pazarladı. Ergenekon-Balyoz kumpasları yaşanırken neden kimse çıkıp yürümedi?

 

 

Gökçe Fırat bildiğin casus. Badem bıyıklının tekine sakal bıraktırıp araya salmışlar, keriz solcular da havada kapmış. Ancak onun dahi hapiste olması saçma. Gazeteci elinde haber varsa yapar. Bilinçli yalan haber yaparsa da bu gazetecilik etiği ile alakalıdır, terör suçu değil. Subayları boş yere hapseden yargı mensupları teröristtir ama gazetecileri terör suçuyla hapsedemezsin. Yani normal bir ülkede edemezsin. Tayyipli devletinde edersin elbette.

Link to post
Sitelerde Paylaş
27 dakika önce, malta erigi yazdı:

Gökçe Fırat bildiğin casus. Badem bıyıklının tekine sakal bıraktırıp araya salmışlar, keriz solcular da havada kapmış. Ancak onun dahi hapiste olması saçma. Gazeteci elinde haber varsa yapar. Bilinçli yalan haber yaparsa da bu gazetecilik etiği ile alakalıdır, terör suçu değil. Subayları boş yere hapseden yargı mensupları teröristtir ama gazetecileri terör suçuyla hapsedemezsin. Yani normal bir ülkede edemezsin. Tayyipli devletinde edersin elbette.

Ben Gökçe Fırat'ta biraz kendimi görüyorum. Adam bence ajan falan değil, sadece samimi ve radikal birisi. Doğru bildiğini dobra dobra söylediği için de dışarıdan casus, provokatör vs gibi görünüyor. 

 

Bu adam en güçlü oldukları dönemde Fethullahçılarla mücadele vermiş birisi. Ve hatta paralel yapı ifadesini ilk o kullanmış onun iddiasına göre. 

 

Tayyip'in sahte diplomasını çok kurcalamıştı bir ara. Bence asıl hapse girme sebebi o. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...