Jump to content

Ekrem İmamoğlu hakkında


Recommended Posts

1 minute ago, Türk Ateist said:

Aktrollerle senelerce kol kola gezenler de sizlerdiniz. Şimdi gelip CHP'yi sahiplenmek size düşmedi. CHP benim. Size ne oldu da CHP'yi sahiplendiniz böyle? Düne kadar saydırıyordunuz, hatırlatırım.

 

 

Chp'yi değil, Canan Hanım'ı, çünkü haksızlık ediyorsunuz. 

17 yıllık tayyip faşizmine karşı muhaliflerin bir çatı oy vermesi gerekiyordu, bu da Atatürk ile derdi olmayanlar için chp oldu. Bu ABD veya Birleşik Krallık'ta da böyle. Trump'a karşı Demokrat Partiye oy verenlerin hepsi Hillary aşığı degildi. Göz önündeki tipler içinde ben Sezgin'den başka kürtçü bilmiyorum. 6-7 sene önce atılmış 1-2 tweet Canan Hanım'ı kürtçü ve Atatürk düşmanı yapmaz. Şimdi uzatamıyorum ama Canan Hanım önemli. Daha sonra o konuyu uzatacağım biraz.

Hem bana da haksızlık ediyorsun. Akp yandaşı tek cümlemi dahi bulamazsın. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 331
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Bir saat önce, malta erigi yazdı:

Chp'yi değil, Canan Hanım'ı, çünkü haksızlık ediyorsunuz. 

17 yıllık tayyip faşizmine karşı muhaliflerin bir çatı oy vermesi gerekiyordu, bu da Atatürk ile derdi olmayanlar için chp oldu. Bu ABD veya Birleşik Krallık'ta da böyle. Trump'a karşı Demokrat Partiye oy verenlerin hepsi Hillary aşığı degildi. Göz önündeki tipler içinde ben Sezgin'den başka kürtçü bilmiyorum. 6-7 sene önce atılmış 1-2 tweet Canan Hanım'ı kürtçü ve Atatürk düşmanı yapmaz. Şimdi uzatamıyorum ama Canan Hanım önemli. Daha sonra o konuyu uzatacağım biraz.

Hem bana da haksızlık ediyorsun. Akp yandaşı tek cümlemi dahi bulamazsın. 

Bir iki tweet dediklerini hiç okudun mu? Kadın Sakine Cansız'ın sözünü paylaşmış diyorum ya, Sakine Cansız PKK'lı değil mi? 

 

Seni bilmem ama zamanında Akape'nin köpekliğini yapmış, "Kemalizm ile hesaplaşıyoruz" ya da "Tayyip Erdoğan Türkiye'yi demokratikleştiriyor, özgürleştiriyor" gibi naralar atmış olan ve bunları da liberalizm adı altında yapmış bir güruh var.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bunları Akapeliler de paylaşıyor diye gerçek oldukları gerçeği değişmiyor ki.

 

Düşün ki bir Kemalist "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganından rahatsız olsun. Mümkün değil bu. Ben bütün milli bayramlarda katıldığım yürüyüşlerde bu sloganı duyuyorum ve tabi ki ben de bağırıyorum gururla. Tabi Canan gibilerin ne işi olur Kemalistlerin yürüyüşünde. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ekrem İmamoğlu demirtaş’ın çizgisini beğendiğini söylerken son zamanlardaki yapıcı söylemlerini kastettiğini düşünüyorum.

Yoksa bölücü, apocu vb. söylemlerini beğenecek kadar çapsız birisi gibi görünmüyor.

Eğer demirtaş’ı kürt oylarını sıcak tutmak adına gündeme getirdiyse, bu manevranın çok doğru bir strateji olduğu ortada.

 

Benim hoşlanmadığım tek söylemi suriyeli mültecilere desteğin devam edeceğini söylemesi oldu, belediye desteğinin kesileceğini söylemesini beklerdim. İstanbul’da yardıma muhtaç bunca vatandaşımız varken vergilerimizle asalak araplara yardımda bulunmak kabul edilebilir bir şey değil.

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 saat önce, Türk Ateist yazdı:

 

Bu da koca bir yanlış. Kürtler gayet de takiyye yapıyor, yalan söylüyor. Şimdilerde Atatürkçü geçinenleri az değil. Fethullahçılar gibi kılıktan kılığa girdiklerini görmemek için kör olmak lazım.

Tayyip'ten aldıkları destek ve güçle Atatürk'e, Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Türk vatandaşlara rahat rahat saldırıp saydırdılar.

Şimdilerde hepsi süt dökmüş kediye döndü. 

 

Kürtler derken Kürtçü olan tiplerden bahsediyorum tabii. Olmayanı pek az gerçi, o da başka mevzu...

 

Tam tersi KÜRTLER olarak her zaman dik ve onurlu olduk.Asla fikir saf değiştirmedik.Esas takiyye yapan atatürkçü bazı kimselerdir.Ve oranlarıda çok yüksektir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Zaman, karşılıklı suçlamaların zamanı değil bilakis kucaklaşma zamanı, çünkü nihai mücadele(silahlı savaşı kastetmiyorum) henüz kazanılmadı, kazanılan sadece bir muharebe. Sadece bir yol taşı. Artı, bütün gözler büyük şehirleri kazanan belediye başkanlarının üzerinde. Zor bir süreç; başarılı olmak zorundalar, çünkü pireyi deve yapmaya hazır olan sırtlanlar,  bunların bir açığını nasıl yakalarım diye, salya sümük bekliyorlar.

 

Ben Pazar gününden itibaren daha da umutlandım.
Tüm temennim, herşeyin daha da çok güzel olması.
Yazdıklarım, biraz fazla klişe gibi duruyor.
Olsun.
Böyle güzel günlere, ne kadar da hasret mişiz!

 

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Canan Hanım ile ilgili olarak ilk dikkat çeken şey; hem sumeyye'nin trolleri, hem de dönek Perinçek bunağının müridleri tarafından saldırıya uğraması. Bu zaten benim için artı bir özellik.

 

Attığı tweette hiç birşey yok. Bu kadın demokrat ve solcu. Öldürülen üç kadın için üzülmüş, insanlık kaybetti yazmış. Ne büyük gunah... Sakine Cansız terörist mi? Evet, terörist. Ancak Sakine'nin yediği dayağın yarısını yesem, herhalde canlı bomba olurdum. Devlet insan için, benim hayatımı kolaylaştırmak için var. Bana eziyet eden devlete her düşmanlığı yaparım. Herneyse, konu Sakine değil.

Atatürk'ün askeri degil, yoldaşıyım demiş. Bence kullanılan slogandan çok daha değerli birşey söylemiş. Bu mudur Canan Hanım'ı Atatürk düşmanı yapan?

 

Hem zaten kadının kişisel politik görüşleri yerine yaptıklarına, CHP ve Turkiye'ye hizmetlerine bakmak gerek. Canan Hanım bizim Joan of Arc'ımız. Pazar günü kazanılan seçim sonrası kendisi bir azize, bir kurtarıcı gibi görüyorum.

 

Ekrem başkan başarılı ama unutmayın ki Canan Hanım gibi bir stratejist olmasa, bugün Beylikdüzü belediye başkanı olarak tekrar seçilmişti. Binali de büyükşehir belediye başkanı olarak vakıf ve cemaatlere Istanbul'un  parasını hortumlamaya devam ediyordu.

 

Biz okulda Obama'nın nasıl Başkan olduğu ve seçim kampanyası ile ilgili birkaç ders aldık. Canan Hanım, CHP icindeki o kadar tecrübeli siyasetçi içerisinden bu konuyu dikkatlice incelemiş nadir insanlardan biri belli ki. Kadın il başkanı seçildikten sonra 1 sene içerisinde Ekrem Imamoğlu'ndan bir Obama çıkardı. Ibb başkanlığı bir başlangıç, devamı gelecek. Proje proje deyip duruyorlar ya, evet proje. Ekrem Imamoğlu bir Canan Kaftancıoğlu projesi ve çok başarılı bir proje. Ben büyük hayranlık duyuyorum. Bir strateji geliştirdi, doğru adayı seçti ve sonunda da zafere ulaştı. Canilerin içinden çıkmış Akşener'i övüp, Canan Hanım'a hakaret etmek vizyonsuzluktan başka birşey değildir. 

 

Saçma ak-troll argümanları ile eleştiriyorsunuz. Utanmasanız onlar gibi "domuz eti yiyor" diyeceksiniz. Kendisine en ıçten sevgilerimi iletiyorum ve umuyorum ki Türkiye siyasetinde birgün daha fazla Cananlar'a sahip oluruz. Belki o zaman Türkiye'de siyaset, köylü kurnazlığı ile değil, siyaset bilimi ile yapılır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bakin bu Canan Hanım'ın henüz 1 ay önce apo'nun avukatları ile gorusturulmesi ile ilgili düşüncelerinin sorulduğu haber. Gayet demokrat bir yaklaşım ile konuşmuş ama bu bazılarına yetmiyor. Nihat Genç denen ruh hastası "Imamoğlu neden fotonun anasına avradına sovmuyor?" diyerek, Imamoğlu için imalarda bulunuyordu. Canan Hanım'a yapılan eleştirilerin bundan hiç farkı yok. 

 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Seçime endeksli bir yaklaşımımız yok” dedi. PKK lideri Abdullah Öcalan’ın avukatlarıyla görüşmesinin anayasal bir hak olduğunu ancak iktidarın seçim endeksli bir politika yürüttüğünü savunan Kaftancıoğlu, “Sen 8 yıldır niye avukatlarıyla görüştürmüyorsun? Bu soruyu sorabildiğimizde biz, o zaman bu topraklarda Kürt sorunu da diğer sorunlar da kalmaz. Buna bütüncül bir yaklaşım ve uzun vadeli politikalarla çözüm bulmak o kadar kolay ki aslında, yeter ki sorunu çözmek isteyin” diye konuştu.

Siyasetçinin konjonktüre göre söylem üretmesinin bir kıymeti olmayacağını vurgulayan Kaftancıoğlu, “Kürt sorununa dair seçime endeksli bir yaklaşımımız yok” diye konuştu.

Artı TV'ye konuşan Kaftancıoğlu şunları kaydetti:

“Seçime endeksli bir yaklaşım değil, olmamalı. Bu topraklarda son on yıllarda sorunların çözülememesinin altında yatan en büyük sebeplerinden birisi bu. Siz bir ülkenin dış politikasını, ülkedeki terör sorununu, Kürt sorununu, ekonomi sorununu seçim öncesi ya da seçim yatırımı gibi yapıp da devletin bekası için değil de kendi bekanız için kullanmaya kalkışır ve çalışırsanız eğer bu sorunu çözmek değil, o sorunu artırmış olursunuz. O sorundan mağdur olanları daha da mağdur edersiniz.
“Genel Başkanımız ‘Ben sorunlarını biliyorum, sorunların çözüm yeri TBMM’dir, parlamentodur’ dedi. Genel Başkanımız onu seçim olduğu için değil, ta çözüm süreci deyip sonra çözümsüzlük süreci haline gelen süreçte de söylemişti. Siyasetçinin söylediği ne zaman kıymetlidir? Konjonktüre göre değil, siyasal iklim içinde o gün ne söylemesi gerekiyorsa o söylediğiyle değil tutarlı çizgisiyle topluma faydası olur. O gün söylediğinin 2 yıl önce söylediğiyle bir farkı yok.”


Öcalan’ın avukatlarıyla görüştürülmesinin seçim endeksli bir gündem üzerinden yorumlanması konusuna da değinen Kaftancıoğlu, “Cezaevinde tutuklu kim olursa olsun adı ne olursa olsun suçu ne olursa olsun herhangi bir kişinin avukatlarıyla görüştürülmemesi kabul edilebilir bir şey midir?” diye sordu.

CHP İstanbul İl Başkanı bunun insan hakları ve evrensel hukuk kurallarına göre kabul edilebilir bir şey olmadığını vurgulayarak, AKP’nin seçimden önce bu görüşmenin önünü açmasını eleştirdi.

“O zaman Türkiye siyaseti ve toplumunun şu soruyu sorması lazım; sen 8 yıldır niye avukatlarıyla görüştürmüyorsun? Bu soruyu sorabildiğimizde biz, o zaman bu topraklarda Kürt sorunu da diğer sorunlar da kalmaz. Buna bütüncül bir yaklaşım ve uzun vadeli politikalarla çözüm bulmak o kadar kolay ki aslında, yeter ki sorunu çözmek isteyin.”

tarihinde malta erigi tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İmamoğlu meselesi CHP nin son 10 yıldır giden temel sorunudur. CHP liberal sosyaldemokrat bir parti mi olmalıdır? CHP milli ekonomist halkıçı bir parti mi olmalıdır? Yine aynı şekilde CHP ulusalcı tek tip mi olmalıdır yoksa alevi kürt vs içinde barındırmalımıdır? 

 

Bana sorarsanız, CHP nin temel sorunu ulusalcılar Kürtler vs. Değildir. Halkçılık ilkesini sosyaldemokrasi ile oklarından çıkardılar. CHP Bülent ecevit tarzı bir anlayışla kılıçlaroğlu tarafından yönetilmek istendi. İşte CHP nin kılıçdaroğlunun her seçiminde yenilgi yaşamasının sebebi budur. Ama bakınız imamoğluna akbil indirimi, su indirimi, bedava yapmak istediği şeylere bu bariz halkçılıkdır. İmamoğlu sosyaldemokrasi masalları anlatmadı. Direk halka ne yarar onu yaparımı anlattı. 

 

Yine CHP tam bağımsızlık yerine batı tarafında taraf oldu. Bunu da milli ekonomi yerine liberal ekonomiye bağlanarak yaptı. İşte muharrem ince de bu sebepten kaybetmiştir. Adamlar bir grup dinci ajanlarla ülkenin ordusuna sızıp meclis bombaladığının ertesi ince hala Avrupa Birliği diyordu. İmamoğlu ne dedi, mazbata elinden alındığında sokağa çıkamayacaksınız her şey çok güzel olacak. Biz batı ülkelerine bizim ülkemizde demokrasi olduğunu kanıtladık dedi. 

 

Ben imamoğlunun Atatürkü çok iyi okuduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda gizli fetöcülerin, gizli PKK sempatizanlarının bu adam üstünde   etrafında çok baskı oluşturduğunu da varsayıyorum. Bunu da partizanlık üstü olma erdoğanla görüşme tüm İstanbuldan oy isteme gibi nedenleri öne sürerek kaçmasından anlıyoruz. 

 

Kürtler ve canan ile ilgili, Cananı tanımam ne yaptığını bilmem. Ama batıdaki genç Kürtler artık tam anlamıyla birer Atatürkçü. Bunun nedeni Suriyeliler. Çünkü iki kürt ve türk milli yapının içine enjekte olan bu çekirge sürüsü, Batı Kürtlerinin Türkiye Cumhuriyeti ve atatürkü anlamalarını sağladı. Modernitenin, bağımsızlığın ne denli hayati olduğunu kavradılar. Hatta gelecekte batıdaki hdpnin oyu çok ciddi düşecek. Bunu burada not edin. Öyleki çok uzun yıllar sonra doğu bölgemizdeki Kürtler dahi en Atatürkçü tipler olacaklar. 

 

Bu açıdan kürtlerin imamoğluna Erdoğan nefreti ile oy verme stratejisi, yada imamoğlunun Kürtlerden oy almak için sempatik görünmesi ve bunlarla ilgili canan veya chpdeki kürt sempatisi geçici bir şey. Asıl bu olayın perde arkasında gençlik var. Nasılki dindar ailelerin gençleri özgürlükler ve modern toplumun bir parçası olmak için parlıyorlar aynı şekilde pkk-kürt-türk-hdp vs. ailelerde dindar aileler ile aynı kulvarda oysaki kürt gençleri özgürlük ve modern toplumun bir parçası olmak istiyorlar. Ve bütün bunlarda bu coğrafyanın karanlığın üzerinde ışığı ile aydınlatan Atatürk olduğunun aitliği içindeler. 

 

İmamoğlu bizim iyi niyetimiz ile Atatürkçü bir insan ve önüde çok açık. Ancak bir Türkiye de  nelere şaşırmadık ki. Belediye başkanlığı onun için cumhurbaşkanlığı sınavı olacak. 

 

 

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
23 hours ago, Türk Ateist said:

 

Canan Hanım kimmiş de o olmasa CHP kazanamıyormuş? 

CHP, Canan ve benzeri Atatürk düşmanı, Türk milleti düşmanı Kürtçüler ve Kılıçdaroğlu'na rağmen bu kadar oy aldı ise ortada çok ciddi AKP nefreti olduğundan, çok büyük bir ekonomik buhran içinde olduğumuzdan aldı o kadar oyu. 

Üstelik Ankara ve İstanbul'daki adaylar hiç de tipik CHP'li tipler değildi. İmamoğlu bildiğin Karadenizli müteahhit. Adam sevimli, enerjik, dili güzel, çalışkan olduğu açık, muhafazakar kanata da hitap edebilen son derece akıllı bir "politikacı". Aldı yürüdü...

 

Kürtler de CHP'yi, daha doğrusu İmamoğlu'nu destekleyerek lütufta falan bulunmadı, kimsenin Kürtlere bir şey borçlu olduğu falan yok. Kendi çıkarları böylesini gerektirdiği için verdiler. CHP Kürtlere değil, Kürtler CHP'ye muhtaç, kimse kusura bakmasın...

AKP'yle düşüp kalktılar, şimdi bedel ödüyorlar. Kürtleri mecliste görmek isteyen, PKK'dan uzaklaşın ve mecliste demokratik koşulları kullanarak mücadele edin diyenler ve bunun yolunun açılması için uğraşanlar Kemalistler oldu daima. Sosyal demokrat partiler oldu.

Kürtler, Atatürk ve Türk düşmanlığında AKP ile anlaşma ve uzlaşmaya varınca onunla yola çıktı, şimdi geldikleri nokta bu.

 

Canan ve benzeri partiden ayıklanmadıkça benden ve benim gibilerden CHP'ye gram oy yok. CHP de bunu çok iyi bildiği için Canan'ın dandik liberal/solcu/Kürtçü düşüncelerini açık etmesini istemiyor, geri planda kalmasını sağlıyor.

Kimse kadını sevmiyor ve istemiyor. Çünkü kadın PKK sever, Atatürk'ten ölesiye nefret eden bir kadın. Ne işi var böyle tiplerin Atatürk'ün kurduğu partide... Partiyi Kürtçüler, Aleviciler sarmış, Ekrem İmamoğlu'nun büyük oranda kişisel başarısı olan kazanılmış seçimin kahramanı olmaya çalışıyorlar.

Bu seçimin kahramanı İmamoğlu'dur. Adamın referansı Mustafa Kemal olduğu için kazandı. Atatürk'ü çok iyi okumuş, onun iletişim yöntemlerini kullandı, samimiydi, ortam onun sivrilmesine son derece uygundu ve kazandı. Helal olsun adama.

 

CHP'liler Canan'dan nefret ediyor, Kılıçdaroğlu'na da iki senedir partiyi bırak, defol git diyor.

Bunlar olmamış gibi yazıp çizmeye lüzum yok. Kılıçdaroğlu ve Canan'ın başarısı, ortalıkta çok görünmemek, konuşmamaktı. İstenmediklerini sanki bilmiyorlar...

Canan Kaftancıoğlu'unun yeri CHP değil HDP'dir. Gitsin orada çalışsın.

 

 

AKP'nin dolduruşuna geliyorsunuz.

 

Cana veya diğerlerini, amanda kürtçü, pkkcı ve hatta fetöcü oldukları, tipik bir "soysuz" propagandasından ibaret. Eğer öyleyseler, tutarsın kulağından atarsın, varsa lafının astarı aslı, di mi?

 

Az biraz insan hakkı falan savunmayı geç, AKP li veya arap kıçı yalaycısı değilsen, zaten otomatikman kürtçü, pkkcı, fetöcü ve bilumum vatan haini oluyorsun bu ülkede. Ve maalesef sizde bu gaza çok kolay geliyorsunuz.

 

Herşeyin başında, ya kürt falan yok, o aslında karda yürürken çıkan kart kurt sesi sadece, ya da o insanlar var. Önce buna bir karar vermek gerekiyor. 

 

Ve bu kararın ne olduğunu gördük, PKK'nın en ağa babaları Öcalanlar, AKP'nin destekçisi iken, kırmızı bültenlerle aranırken TRT'ye röportaj verebilirken, hapishaneden propaganda mesajı yayabilirlerken, HDP mesela, "O bizi bağlamaz" moduna girdiler işte. Evet, HDP'yi bile kürtçü, terörist falan demeden önce iki kez düşünmek gerekiyor.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
16 saat önce, malta erigi yazdı:

Canan Hanım ile ilgili olarak ilk dikkat çeken şey; hem sumeyye'nin trolleri, hem de dönek Perinçek bunağının müridleri tarafından saldırıya uğraması. Bu zaten benim için artı bir özellik.

 

Attığı tweette hiç birşey yok. Bu kadın demokrat ve solcu. Öldürülen üç kadın için üzülmüş, insanlık kaybetti yazmış. Ne büyük gunah... Sakine Cansız terörist mi? Evet, terörist. Ancak Sakine'nin yediği dayağın yarısını yesem, herhalde canlı bomba olurdum. Devlet insan için, benim hayatımı kolaylaştırmak için var. Bana eziyet eden devlete her düşmanlığı yaparım. Herneyse, konu Sakine değil.

Atatürk'ün askeri degil, yoldaşıyım demiş. Bence kullanılan slogandan çok daha değerli birşey söylemiş. Bu mudur Canan Hanım'ı Atatürk düşmanı yapan?

 

Hem zaten kadının kişisel politik görüşleri yerine yaptıklarına, CHP ve Turkiye'ye hizmetlerine bakmak gerek. Canan Hanım bizim Joan of Arc'ımız. Pazar günü kazanılan seçim sonrası kendisi bir azize, bir kurtarıcı gibi görüyorum.

 

Ekrem başkan başarılı ama unutmayın ki Canan Hanım gibi bir stratejist olmasa, bugün Beylikdüzü belediye başkanı olarak tekrar seçilmişti. Binali de büyükşehir belediye başkanı olarak vakıf ve cemaatlere Istanbul'un  parasını hortumlamaya devam ediyordu.

 

Biz okulda Obama'nın nasıl Başkan olduğu ve seçim kampanyası ile ilgili birkaç ders aldık. Canan Hanım, CHP icindeki o kadar tecrübeli siyasetçi içerisinden bu konuyu dikkatlice incelemiş nadir insanlardan biri belli ki. Kadın il başkanı seçildikten sonra 1 sene içerisinde Ekrem Imamoğlu'ndan bir Obama çıkardı. Ibb başkanlığı bir başlangıç, devamı gelecek. Proje proje deyip duruyorlar ya, evet proje. Ekrem Imamoğlu bir Canan Kaftancıoğlu projesi ve çok başarılı bir proje. Ben büyük hayranlık duyuyorum. Bir strateji geliştirdi, doğru adayı seçti ve sonunda da zafere ulaştı. Canilerin içinden çıkmış Akşener'i övüp, Canan Hanım'a hakaret etmek vizyonsuzluktan başka birşey değildir. 

 

Saçma ak-troll argümanları ile eleştiriyorsunuz. Utanmasanız onlar gibi "domuz eti yiyor" diyeceksiniz. Kendisine en ıçten sevgilerimi iletiyorum ve umuyorum ki Türkiye siyasetinde birgün daha fazla Cananlar'a sahip oluruz. Belki o zaman Türkiye'de siyaset, köylü kurnazlığı ile değil, siyaset bilimi ile yapılır.

 

Yeminle zor okudum güleceğim diye... Sen kafayı yemişsin bence. Basbayağı Ekrem'i ortaya çıkaran ve pazarlayan Canan diyorsun ve bunu harbiden inanıyorsun.

Allah akıl fikir versin. 

 

Tekrar edeyim, Canan'ın bize kazandırdığı tek şey, bu iki ay süresince çok fazla ortalarda görünmemesi, Atatürk ve cumhuriyet aleyhtarı düşüncelerini dile getirmemesi oldu. Başka da bir faydası, numarası yok kardeşim.

 

Bütün olan şu: Kürtçüler daima başarı gördükleri, kendilerini pazarlama imkanı bulabileceklerine inandıkları her yere koşar ve oradan pay koparmanın yolunu arar. Bunu daha önce de bin kere yazdım. 

Şu anda olan da bu. Ortada apaçık bir Ekrem İmamoğlu başarısı var, o başarıyı CHP tabanınca asla istenmeyen ve kabul görmeyen Kürtçü il başkanına yamayıp kabul ve saygı görmesini sağlamak.

 

Ayrıca sen biliyor musun ki bu kadına Başta Ekrem olmak üzere kimse güvenmiyor, o yüzden her şeyi Ekrem'in kendi eski ekibi takip ediyor, kadının sorunlu olan Maltepe'de bile bir dolu boş alan bıraktığını adam kendisi farkedip kapattırıyor?

Çalışıyormuş da bilmem ne... Ankara il başkanını niye kimse böyle parlatmıyor acaba? Bu iki seçimde bütün il başkanları deli gibi çalıştı ve başarılı oldu, ama İstanbul'daki başarı beklenmedik bir başarı olunca puanları ille de Kürtçüler toplayacak... 

 

Kürtçülük yapmak isteyen gitsin HDP'ye. Atatürk ve cumhuriyet aleyhine konuşan, millet 23 Nisan kutlarken ertesi günü hatırlatıp Ermeni soykırımı yıldönümünü habire anan, Mustafa Kemal'le ilgili slogana bulaşan, PKK'nın adi rezil katillerini öven insanın benim babamın partisinde işi yok. 

Onlar bu partide durduğu sürece de CHP'ye oy yok.

 

Ortadaki başarı ne CHP'nin başarısıdır ne de bu itici solcu kadının. Basbayağı Ekrem İmamoğlu başarısıdır bu. Ekonomik ve politik zemin de de uygun olduğu için adam aldı yürüdü, hepsi bu.

Canan'la çalışmaya devam etmez. Ederse de Canan geri planda kalmaya devam etmek ve Atatürkçü geçinmek zorunda kalacaktır. 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
42 dakika önce, anibal yazdı:

 

 

AKP'nin dolduruşuna geliyorsunuz.

 

Cana veya diğerlerini, amanda kürtçü, pkkcı ve hatta fetöcü oldukları, tipik bir "soysuz" propagandasından ibaret. Eğer öyleyseler, tutarsın kulağından atarsın, varsa lafının astarı aslı, di mi?

 

Az biraz insan hakkı falan savunmayı geç, AKP li veya arap kıçı yalaycısı değilsen, zaten otomatikman kürtçü, pkkcı, fetöcü ve bilumum vatan haini oluyorsun bu ülkede. Ve maalesef sizde bu gaza çok kolay geliyorsunuz.

 

Herşeyin başında, ya kürt falan yok, o aslında karda yürürken çıkan kart kurt sesi sadece, ya da o insanlar var. Önce buna bir karar vermek gerekiyor. 

 

Ve bu kararın ne olduğunu gördük, PKK'nın en ağa babaları Öcalanlar, AKP'nin destekçisi iken, kırmızı bültenlerle aranırken TRT'ye röportaj verebilirken, hapishaneden propaganda mesajı yayabilirlerken, HDP mesela, "O bizi bağlamaz" moduna girdiler işte. Evet, HDP'yi bile kürtçü, terörist falan demeden önce iki kez düşünmek gerekiyor.

 

 

Valla ben AKP ne diyor, ne anlatıyor hiç bilmiyorum, umurusamıyorum da. Canan benim için yeni bir isim değil, İstanbul il başkanı olduğunda partiden iyice iğrendim zaten ve referandumdan sonra da oy falan vermedim. 

 

Bugün Canan'ı parlatanlar dün AKP'nin kuyruğundan ayrılmıyor, Fethullah tipi propagandayla biz Atatürkçülerin soyunu kazımak için üstümüze yürüyorlardı. Senelerce bu pisliklerin propagandaları nedeniyle oldu ne olduysa. Kimse aptal değil, Aktrollerin dümen suyunda dönenlerin kim olduğunu ortaya çıkarmak da zor değil.

 

Bu köpekler açılım saçılım yaptığında, AKP'liler Apo övdüğünde de biz karşılarında olduk ve bugün söylediklerimizi o zaman da söyledik.

Hiç AKP falan karıştırma Anibal, kalbini kırarım yeminle.

 

Benim HDP hakkındaki fikrim açıktır. HDP bu ülkenin 6 milyon insanından oy almış, gayet meşru bir partidir. Selahattin'i içeri atan da AKP-PKK işbirliğidir. Adamı içeriden çıkarıp partisinin başına getirmeliler, Kürtler her ne istiyorsa misler gibi mecliste sonuna kadar isteyebilmeliler. 

Gel gör ki biz bunu on yıl önce, Kürtler Tayyip seviciliği yapar ve bize saldırırken de söylüyorduk. Faşist, kafatasçı, statükocu, postal yalayıcı oluyorduk o zaman...

Oh ne güzel valla...

 

CHP Kürtçülük yapılacak parti değil. Gitsin HDP'de yapsınlar. Amaç CHP'yi de kullanmak olunca ve Kılıçdaroğlu iyice sapıtınca Kürtçüler ve liberaller partinin esas sahibi olan bizim gibi Atatürkçüleri kovuyor falan...

 

Ben de diyorum ki bu noktada bize ne CHP'den. Sanki bize parti yok... Olmasa da gidip oy kullanmam ama kafam rahat yatarım.

Benim Kürtçülerle, terörist sevicilerle, Atatürk düşmanlarıyla işim olmaz. Ölürüm, onlarla aynı yolda yürümem, aynı partide olmam. İlkellerle işim olmaz.

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
17 saat önce, malta erigi yazdı:

Sakine Cansız terörist mi? Evet, terörist. Ancak Sakine'nin yediği dayağın yarısını yesem, herhalde canlı bomba olurdum. Devlet insan için, benim hayatımı kolaylaştırmak için var. Bana eziyet eden devlete her düşmanlığı yaparım. Herneyse, konu Sakine değil.

 

Bak bu düşünceler çok sakat. Acayip sakat ve ben buradan devam edersem çıkacağın yer hiç güzel olmaz.

 

Teröre bahane aramayın kardeşim. Sakine devletten dayak yedi diye gelip benim suçsuz günahsız insanımı patlatamaz. Bunu yaparsa terörist olur, ölüsüne de leş derim onun. Onu anlayışla karşılamamı bekleyene veya onunla empati yapıp hak verene de terörist sevicisi derim. Çok da haklı olurum.

 

Canan Kaftancıoğlu'nu savunacağım diye saçmalamış, batmışsın. 

 

Benim yedi sülalem Alevi. İçlerinde komünist olup 12 Eylül'de işkence görenler var. Katliamlarda ölen yakınlarım var, aile hala anar.

Ne benim sülalemden biri ne de tanıdıklarım eline silah alıp da dağa çıkmadı. Terörün de teröristin de karşısında olup mücadele etti hepsi. Senin bu savunup durduğun tipler onlara Atatürkçü olduğu ve CHP'ye oy verdiği için küfür etti, katliamcısına aşık aptallar dedi ama onlar bildiğini okumaya devam etti.

 

O yüzden bana masal anlatma. Devlet düşmanlığı ilkellikten başkası değildir. Devlete tapınan aptallar ne ise devlete düşman olanlar da aynıdır, üstelik onlar diğerlerinden daha tehlikeli işler yapmaya daha da uygundur.

 

CHP üzerinden bu ilkellikleri savunabilmenize, Canan Kaftancıoğlu'nu parlatıp başarıdan nemalanmanıza olanak sağlayan Kılıçdaroğlu da defolup gidecek partiden...

CHP'nin ilkeleri, yolu yönü belli. Kürtçülük yapmak isteyen HDP'ye gitsin orada yapsın mis gibi...

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 hour ago, Türk Ateist said:

 

Yeminle zor okudum güleceğim diye... Sen kafayı yemişsin bence. Basbayağı Ekrem'i ortaya çıkaran ve pazarlayan Canan diyorsun ve bunu harbiden inanıyorsun.

Allah akıl fikir versin. 

 

Tekrar edeyim, Canan'ın bize kazandırdığı tek şey, bu iki ay süresince çok fazla ortalarda görünmemesi, Atatürk ve cumhuriyet aleyhtarı düşüncelerini dile getirmemesi oldu. Başka da bir faydası, numarası yok kardeşim.

 

Bütün olan şu: Kürtçüler daima başarı gördükleri, kendilerini pazarlama imkanı bulabileceklerine inandıkları her yere koşar ve oradan pay koparmanın yolunu arar. Bunu daha önce de bin kere yazdım. 

Şu anda olan da bu. Ortada apaçık bir Ekrem İmamoğlu başarısı var, o başarıyı CHP tabanınca asla istenmeyen ve kabul görmeyen Kürtçü il başkanına yamayıp kabul ve saygı görmesini sağlamak.

 

Ayrıca sen biliyor musun ki bu kadına Başta Ekrem olmak üzere kimse güvenmiyor, o yüzden her şeyi Ekrem'in kendi eski ekibi takip ediyor, kadının sorunlu olan Maltepe'de bile bir dolu boş alan bıraktığını adam kendisi farkedip kapattırıyor?

Çalışıyormuş da bilmem ne... Ankara il başkanını niye kimse böyle parlatmıyor acaba? Bu iki seçimde bütün il başkanları deli gibi çalıştı ve başarılı oldu, ama İstanbul'daki başarı beklenmedik bir başarı olunca puanları ille de Kürtçüler toplayacak... 

 

Kürtçülük yapmak isteyen gitsin HDP'ye. Atatürk ve cumhuriyet aleyhine konuşan, millet 23 Nisan kutlarken ertesi günü hatırlatıp Ermeni soykırımı yıldönümünü habire anan, Mustafa Kemal'le ilgili slogana bulaşan, PKK'nın adi rezil katillerini öven insanın benim babamın partisinde işi yok. 

Onlar bu partide durduğu sürece de CHP'ye oy yok.

 

Ortadaki başarı ne CHP'nin başarısıdır ne de bu itici solcu kadının. Basbayağı Ekrem İmamoğlu başarısıdır bu. Ekonomik ve politik zemin de de uygun olduğu için adam aldı yürüdü, hepsi bu.

Canan'la çalışmaya devam etmez. Ederse de Canan geri planda kalmaya devam etmek ve Atatürkçü geçinmek zorunda kalacaktır. 

 

 

Ister gül, ister ağla. Canan bir plan yaptı ve uyguladı. Evet ,Imamoglu'nu da o teklif etti. 

En azından Atatürk düşmanı lafindan vazgeçtin, bu da birseydir. Kürtçü olmak ne kolay ya, ortada 1 tane tweet var. Ondada yaşasın apo, pkk, zart-zurt yok. Öldürülen kadınlar için üzüntüsünü belirtmiş. Ortada somut hiç birşey yokken, binmişsiniz ak-troll kayığına gidiyorsunuz. Üstelik bir de ben "nemalanıyormuşum". Ne zannediyorsunuz anlamıyorum ki, Canan Hanım'ı başarılı buluyorum diye bana harçlık mı veriyor? ?

Link to post
Sitelerde Paylaş
47 minutes ago, Türk Ateist said:

 

Bak bu düşünceler çok sakat. Acayip sakat ve ben buradan devam edersem çıkacağın yer hiç güzel olmaz.

 

Teröre bahane aramayın kardeşim. Sakine devletten dayak yedi diye gelip benim suçsuz günahsız insanımı patlatamaz. Bunu yaparsa terörist olur, ölüsüne de leş derim onun. Onu anlayışla karşılamamı bekleyene veya onunla empati yapıp hak verene de terörist sevicisi derim. Çok da haklı olurum.

 

Canan Kaftancıoğlu'nu savunacağım diye saçmalamış, batmışsın. 

 

Benim yedi sülalem Alevi. İçlerinde komünist olup 12 Eylül'de işkence görenler var. Katliamlarda ölen yakınlarım var, aile hala anar.

Ne benim sülalemden biri ne de tanıdıklarım eline silah alıp da dağa çıkmadı. Terörün de teröristin de karşısında olup mücadele etti hepsi. Senin bu savunup durduğun tipler onlara Atatürkçü olduğu ve CHP'ye oy verdiği için küfür etti, katliamcısına aşık aptallar dedi ama onlar bildiğini okumaya devam etti.

 

O yüzden bana masal anlatma. Devlet düşmanlığı ilkellikten başkası değildir. Devlete tapınan aptallar ne ise devlete düşman olanlar da aynıdır, üstelik onlar diğerlerinden daha tehlikeli işler yapmaya daha da uygundur.

 

CHP üzerinden bu ilkellikleri savunabilmenize, Canan Kaftancıoğlu'nu parlatıp başarıdan nemalanmanıza olanak sağlayan Kılıçdaroğlu da defolup gidecek partiden...

CHP'nin ilkeleri, yolu yönü belli. Kürtçülük yapmak isteyen HDP'ye gitsin orada yapsın mis gibi...

 

Herkes senin gibi düşünmeyebilir. Ben de ülkeyi, yediğim temiz bir dayak sonrasında, öfkeyle terk ettim. Sadece 1 gece boyuncaydı, diyarbakırda yapılan işkenceler gibi senelerce sürmedi. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...