Jump to content

Medeni Toplum Boylelerini Boykot Etmeli


Recommended Posts

On 10.07.2019 at 11:01, Turdur said:

 

Sayın teflon; insanlar yazılanları anlamıyorlar. Burada bir hamile bayana saldırı yok, o adamlar o kadının hamile olduğunu bile bilmiyorlar, kadına saldırdıkları da yok. Olayın trollenmesi tamamen o şahsın bana ettiği küfürlere tabanlık hazırlamasıyla alakalı. Siz karşı tarafı kabul etmeden yargı koyuyorsunuz, yargı-adalet böyle işler mi? Bu medeniyetsizliktir. Bas küfürü geç, sosyal medyada en yaygın tepki şekli. İlk tepki küfür etmektir. Çoğunluğun kafasında ki adalet algısı bile bozuk. İki kişi kavgaya karıştığı için sülalesini açlıktan öldürmeye kalkıyorlar. Bir medeni ülkede bu yapılıyor mu? Sanırım büyücü Afrika kabilelerinde oluyordur böyle linç kararları. Saçmalığa bakar mısınız? Siz kavga etseniz anne-eş-çocuklarınız cezalandırılmaya kalkışılsa? İşte bu saçmalıktır. Olaydan önce ne olduğu daha muamma. Ben davayı örnek olması ve sizlere uygulayacağınız adımların zor olmadığını göstermek için açacaktım ama siz bile anlayamadınız. Bu insanlara prim vermeye devam edin ve her sayfada böyle küfürleri okumaya da. Bu şahsın bana saldırması ve küfürler yağdırması da başka bir sebeptendir. Siz buradan böyle adaletçilik oynamaya devam edin durun. Bu ülkede cinayetlere tepki göstermeyen insanların böyle beyaz Türk edalarıyla trafik kavgasına 20 sene istemesi, şirketleri batırın demesi saçmalığı. Sizler yada bu küfürleri savuranlar hangi kafada tepki veriyorsa işte ODTÜ'de ki poliste o derece biber gazı sıkıyor. Anlatmak boşuna, böyle geldiniz ve böyle gideceksiniz.

 

Götverenlik nasıl yapılır, tam dersini vermişsiniz. Asrın götvereni olarak heykeliniz dikilse yeridir.

 

Hangi uygar ülkede, trafikte giden aracın önü kesilip tepesine çıkılır? Bunun bir bahanesi olabilir mi? Olaydan önce ne olmuş olması, bunu değiştirir? Suçu, cezayı, insanlar sen gibi götlerinin keyfine göre mi tespit edecek? 

 

Neymiş linç imişmişmiş.. Kaç taş atmışlar onlara, kafalarında kaç meşe odunu kırmışlar? Neyin linci, göt lalesi? Azıcık insan olanın elinde tek şey kalmış, kınamak. O da olmasa da şöyle bu götverenliğinizi doya doya yaşasanız di mi?

 

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...