Jump to content

Para için evlenen kadınlar


Recommended Posts

On 04.08.2019 at 01:16, anibal yazdı:

Haaa, şimdi yukarda bir yerde yazdık, neden, nassı yani? Şöyle dedik: 

 

Ha, bu bir nevi fahişelik mi? Elbette. Ama fahişe seks yaparken, normal bir kadın kocası ile yaptığından başka bir şey mi yapıyor? Seks, hep aynı seks. Aha nikah zart zurt demek, oalyın aslen aynı şey olduğu gereçğini değiştirmiyor.

 

Erkek, önce kendisi erkek olacak. Kadını tu kaka ilan etmek, bugüne kadar tutmuş bir politika, ama tarihin en ahlaksız politikası aynı zamanda. Kadının kabahati ne, erkek onu para vermeden beceremiyorsa?

 

Olaya elbette biraz daha derin bakmak gerek. 

 

Bir ka bin yıl önce, kadınlar erkekler kadar söz sahibi, mal mülk sahibi olup yaşayabiliyormuş. Mesela, Mısır, kaç tane kadın firavun var, bir sayın bakalım. Hiç bir şey bilmiyorsanız, kleopatra bari aklınıza gelir bir şekilde. Ama birde, modern denen toplumların kökeni Roma'ya bakın, bir mevki makam sahibi olabilmiş, bir tek kadın var mı? 

 

Ve işte, Romanın o medeniyeti yıkması ile birlikte, dünyada roma hegemonyası, takip eden dönemde hristiyanlık hegemonyası başlar. Bu da, kadınları ezmek üzerien kurulu bir sistemdir ve bugün hala devam eder. Taaa ki, 1800'lerde sanayi devrimi ile, özellikle amerikada kadınların kendilerini geçindirecek kadar kazanabilmesinin önü açılana kadar. 

 

Ve durum bu işte. Din denen kepazelik eliyle özellikle, kadınlar binlerce yıl sömürülmüş, işe güce ve varlıağ sahip olmaları engellenmiş, halada engelleniyor. Gelip kimse bana medeni kanun falan diye martaval okumasın, Türkiye'de de böyle, çok yurtdışı ülkesinde de böyle. 

 

Hal buyken, hayat ve sosyo-ekonomik sistem, dünya çapında, kadını sömürmek, onu mal mülk sahibi yapmamak üzerine kurulu iken, siz kadınların kendini para ile kullandırmamalarını kınayamazsınız. Hal buyken, her zaman bu olacaktır.

 

Ne zamanki, bir şekilde, bu örgü, bu sosyal - ekonomik doku, eğitim dahil, herşeyiyle kadınlara da uyumlu hale gelirse, onlara da gerçekten aynı fırsat eşitliği verilir ve kullandırılırsa, işte ancak o zaman bu tartışmalar, yapılabilir olacaktır. Bu olana kadar, para mevzularında, kadın her zaman olacaktır, zira zaten yenen hakkı o kadar büyüktür ki, nafaka falan asla karşılayamaz.

 

 

 

Neden kadına hiç sorumluluk vermiyorsun peki? Bu dünyada tarih boyunca her şeyi erkek yapmadı. Kadının istemediği, kabul etmediği hiçbir düşünce, sistem vb dinamik hayata geçmez. Kadın toplumu değiştirir, toplum yaratır. Medeniyet yaratır kadın.

 

Yani erkek kadını bütünüyle baskı altına aldı, din denen zorbalığı kendi zorbalığına güzelce dayanak yaptı ve zavallı kadın da ne yapsın, boynunu büküp kabul mü etti?

 

Erkeğin egemenliği kadını döve döve oluşmadı. Misal, İslam evvela kadın tarafından sahiplenildi ve kadın eliyle yayıldı. Bugün bile ilk elden kadın tarafından yayılır, kadın aracılığıyla yaşatılır. 

 

Kadınları elbette suçlamayacağız, ama sorumluluğu olduğu gerçeğini de göreceğiz diyorum. 

Kadının gücü öyle böyle değil. Bunu entel dantel, feminist dürtülerle söylüyor değilim, öyle bir tip zaten değilim ama bu kaya gibi de gerçek. Kadın gerçekten çok güçlü. Ne yazık ki gücünü kullanmayı bilmiyor, ya da bu işine gelmiyor. O kısım ayrı bir tartışma konusu.

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 03.08.2019 at 16:09, Faşist Ateist yazdı:

Başka ülkelerde de böyle mi bilemem ama bizim ülkemizde gerçekten böyle ahlaksız ve karaktersiz kadınlar çok fazla. Öyle bir hale gelmişler ki gözleri paradan başka bir şey görmez olmuş, dini imanları para olmuş. 

 

Bakıyorsun genç ve güzel kızlar babası ya da dedesi yaşında adamlarla evleniyor falan.

 

2019'da bile okumayan ya da bir işe girip çalışmayan kadınlar çok fazla. Hepsinin hayattaki en büyük hedefi cüzdanı dolu salak bir erkek bulup sonra da onun kanını vampir gibi emmek.

 

Bir de tabii biliyorsunuz böyle ahlaksız kadınları koruyan ve destekleyen nafaka gibi saçma sapan uygulamalar var maalesef ülkemizde.

 

Mesela böyle bir ekran görüntüsü gördüm bir sözlükte umarım bu gerçek değildir:

NL17mk.jpg

 

Bazı iki yüzlü feministler de böyle ahlaksızca uygulamalara hiç ses çıkarmıyorlar hatta destekliyorlar bile. Bence bu kadını yücelten değil tam aksine yerin dibine sokan ilkel bir uygulamadır. Bir kadının kendine böyle şeyleri yakıştırabilecek kadar aşağılık durumda olabilmesi çok üzücü. 

 

Bana göre ortada çocuk da olsa yine erkek nafaka ödemek zorunda değildir. Çünkü çocuğun velayetini alan kişi ona bakmakla da yükümlüdür. Bakamayacaksan da velayetini almayacaksın bu kadar basit.

 

Karşılıklı saygı, sevgi, anlayış ve hoşgörü üzerine kurulu olması gereken evlilik kurumunu resmen bir ticaret ya da legal fuhuş haline getirdiler. 

 

Bana göre sırf para için evlenen bir kadına fahişe demek bile fahişelere hakaret olur. Bana göre eskortlar ve hayat kadınları bu tip kadınlardan çok daha namuslu ve ahlaklıdır. En azından iki yüzlü değiller, kimseyi kandırmıyorlar.

 

Para için evlenmek fuhuştur, bu kadar net. Öyle bir deftere imza atınca bu gerçek değişmiyor.

 

Para için evlenmek ahlaki olarak kötü mü? Evet, elbette kötü...

Ama yaşlı adam çıtır kadının kendisine aşık olmadığını, olamayacağını ve de parasından başka özelliği bulunmadığını eşekler gibi biliyorken o evliliği yapıyorsa onda da ciddi ahlaki zafiyet var demektir. Bir kadına parasıyla sahip olabiliyorsa ancak, otursun derdine yansın derim...

 

Ortalıkta erkek yok. Evet, yok. Erkeklerin çoğu pespaye, ezik, güvensiz. Kadını anlamıyor. Ya aptalca ezik ezik kölesi oluyor ya da kadına hükmetmek adına kaba bir ayı oluyor. Kadınlar zaten neye ihtiyaç duyduklarını bilmedikleri için sorun daha da kronikleşiyor. Ne istediklerini bilmiyorlar kısacası, zaten bilmeleri de zor. 

Bu durumda kadın, "madem ortalıklarda doğru düzgün erkek yok, bari paramın peşine düşüp ekonomik olarak daha rahat bir hayat yaşayayım" diyor ve karşılığında seks sunuyor.

 

Kimse kusura bakmasın ama her şeyin bir bedeli var. Aptal adam, yaşlı adam, ezik adam ve türevleri, akıllarıyla, erkeklikleriyle elde edemedikleri kadınlarla beraber olabiliyorlar, bedeli de para oluyor.

 

Bunun dışında bu nafaka işi pis iş, son senelerde erkekler gerçekten açıkça istismar ediliyor ve ciddi ciddi haksızlığa uğruyor ama onlar da ne yazık ki kadın seçmeyi bilmeyen erkekler oluyorlar. 

Biz hep seçici olan kadındır diyoruz ama bu salt böyle değil ki. Erkek de seçiyor. Aklı başında, doğru düzgün erkekler genellikle seçimlerini isabetli yaparlar, eğer ilişki biterse i

ki taraf da medenice, birbirini ezmeden, istismar etmeden ayrılır gider...

 

Hep diyorum... Erkek ne kadarsa kadın da o kadardır. Başka türlüsü olmaz zaten. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...