Jump to content

İNGİLİZCE ÖĞRENMEYE BAŞLAMAK


Recommended Posts

Sürekli her gün 1-2 ay gramer eğitimi şart. Çevreni, dinlediğin müziği, izlediğin yayınları bir süreliğine dilini öğrenmek istediğin kültüre göre ayarlarsan daha kolay olur. Gerisi elinde sözlükle yine sürekli her gün kitap okuyarak ya da altyazı çevirerek dilin detaylarını çözersin. 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
19 saat önce, la ferrari yazdı:

Merhaba herkese, İngilizce öğrenmek istiyorum ve kararlıyım da. Nasıl başlamalıyım? 

 

İngizce çocuk kitapları mı okumalıyım? 

 

Teşekkürler. 

 

 

Bende öğrenmek istiyorum. Haluk tatar ingilizce seti var video eğitim kanalında. Ondan faydalanıyorum ve kursa gitmek lazım

tarihinde SatanistDeğilim. tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Safkan bir müslümanın oruç tutmasındaki azim kadar, hırslı olmalısınız ve asgari 2 sene gündelik 1-2 saatinizi ayırmalısınız. Bu analoji bazılarına garip gelebilir ancak yaşınız 20 üzeri ise, harbiden başka türlü işiniz yaş. "Amaan bugün canım istemiyor, yarın devam ederim" minvalinde kafa yapısına sahipseniz, hiç başlamayın ve zamanınızı boşuna harcamayın.

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Türk tipi başlamayın.

Malum sitelerde Cambridge'nin A1 seviyesinden başlayan kitapları var. İsteyene özelden link veririm. Özellikle Reading, Listening, Writing ve mümkünse Speaking ile başlamak, dili anadil konuşmacılarından dinlenmek temeldir. Başınıza "Vatisyorneym" felaketi gelmesin.

B1 seviyesinden sonra heryerde indirim veren malum program ile devam edilebilir.

tarihinde Khan tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...

Yeni bir Youtube hesabı açmalı ve dilini İngilizce yapmalısın, bölgeyi de UK yaparsan Türkçe videolar karşına çıkmaz. Sürekli İngilizce videolar izle, talkshow izle. Önemli olan kelimeleri ezberlemek değil kulak aşinalığı olması. Ben anlamadığım her kelimeyi çeviriyordum izlemeye devam ediyordum. İngilizceye sağır kalmayın asla ve dinleyerek gramer yapısını ve kelimeleri otomatikman kapıyorsunuz. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...