Jump to content

İslamı Deşifre Eden Kanallar


Recommended Posts

Yakup Deniz - https://www.youtube.com/channel/UCGsG98yW-Oh9Hy1L4kLDKog/videos                (Ayetler ve hadisler üzerine eleştiri yapar. Turan Dursun gibi  aydın bir insan)

Gig Tv  - https://www.youtube.com/channel/UCH5FDBJWKaswYapP7NVMUgg/videos                     (Ayetler ve hadisler üzerine eleştiri yapar , her türlü bilgiyi verir) 

Gig Tv İlyas - https://www.youtube.com/channel/UC7Zi50hZ2jWJ-vX_09oLlLA/videos                       (Etimoloji yayını yapar.Dinsel kelimelerin ve Hikayelerin kökenlerini anlatır)

Karmati Arman - https://www.youtube.com/channel/UC4-ZCcj_906sexpJAEpnWDQ/videos             (Hadisler ve islam tarihinden hikayeler anlatıyor. Çok başarılı bir anlatımı var)

Din ve Mitoloji - https://www.youtube.com/channel/UCU_G7HvGuGeqaHFD5e6-36Q/videos             (Din ve Mitoloji üzerine videolar yapar)

Kütüphane Görevlisi - https://www.youtube.com/channel/UCQYk2i8uWnM9W6_5K0pGmlg/videos (Din üzerine çok güzel konular işliyor)

Akıl, Bilim ve Din - https://www.youtube.com/channel/UCyXz75uyJrfMrK5IrsJj3cQ/videos                (İslamın yalanları üzerine kısa videolar)

Apostate Prophet -  https://www.youtube.com/channel/UCzREuchzOqiawpEpvEM0Tyg/videos        (Almanyalı bir Türk. Videolarını özenle hazırlıyor.Yurtdışında baya populer)

Acts17apologetics - https://www.youtube.com/user/Acts17Apologetics/videos                                  (Komedi tarzıyla islamı eleştiren ingilizce bir kanal.)

Bekir Sağlamer - https://www.youtube.com/channel/UC7xQ0XDcK2O9VyAM1FUvHgw/videos         (İlahiyatçı. Kendisi ayetlerdeki çelişkileri anlatır.

CosmicSkeptic  - https://www.youtube.com/user/alexjoconnor/videos                                                   (Ateizm üzerine bir kanal)

Christian Prince - https://www.youtube.com/channel/UCbUF9A1EyENdfhH0IfnDoBQ/videos            (Ayet ve hadisler üzerine ingilizce yayın yapar. İslam alimleriyle tartışır.

Arabian Prophet - https://www.youtube.com/channel/UCOllN2W9yT4ZYaSgTkqzhhg/videos            (Ayet ve hadisler üzerine ingilizce yayın yapar. İslam alimleriyle tartışır.

Son 2 kanal aynı kişidir. Kendisi Araptır.

 

Başlığı açmamdaki sebep hem dinsizlerin hem teistlerin bilgilenmesi.Dinle ilgili bir soru sorulduğunda kimse cevapsız kalmasın neden dinsiz olunduğu bilinsin. Umarım bu forum dışından insanlarda bu kaynaklara ulaşır.

tarihinde lawrenceKrauss tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 months later...

Arabın pisliklerini deşifre etmeye devam.... Kanallara üye olalım ve videoları paylaşalım... En yakın zamanda bu arap sevicilerden  ülkecek kurtulacağız.

Biz kurtarmasak bile insanlık sürekli geliştiği ve akıllandığı için evrim bu pislikleri eleyecektir...

 

 

tarihinde lawrenceKrauss tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...