Jump to content

Allah olsaydınız ne yapardınız?


Recommended Posts

Muhammedi peygamber eder, islamı yollardım insanlara

 

Sonra da inananları defolu üretim olarak cehenneme tıkardım. Ardından, bu kadar salağı, rezili, şerefisiz sanki ben yaratmımışım gibi, elimi cebime sokup tanrılar arası bowling turnuvasına giderdim. Nasılsa tüm beceriksiz yaratımlar cehennemde, kim gelecek, kim bakacak...

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tanrı olsaydım islam gibi  bir din gönderir acaba insanlar böyle bir adaletsizliğe, vahşete, akıl dışılığa inanacakmı diye test eder ,  sonrada sırf kendi menfaati için bu saçmalıklara inananları sonsuza kadar bir yere atar ve 1400 yıl önceki arap hükümleriyle ve imkanlarıyla yönetilmelerini sağlardım. ''Madem bu saçmalıklara  inanıyorsunuz alın size sonsuz saçmalık !''

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben ne yapmayacağımdan bahsedeyim;

 

-İnsanları elçi olarak asla kullanmam.

-İnsanlarla dil gibi yaşanılan çağa ve kültüre bağımlı bir araçla iletişime geçmenin, donmuş kurallar göndermenin aptalca olacağını bilirdim.

-İnsanlar arasında, erkek/kadın/hür/köle gibi ayrımcılık asla yapmam, onları kışkırtıp birbirini katlettirmeye çalışmam.

-Abuk subuk bilimsel, gramer, matematiksel vb. cahil bir bedeviden beklenecek salakça hataları yapmam.

-balığın midesinde yaşayan, yüzyıllarca uyuyabilen insanlar, espri yapan karıncalar vs. gibi saçmalıklarla akıl bulandırmam.

-Kadınları geri zekalı ve mal olarak kabul etmem.

-Tehditle toplumu iyiye, doğruya yönelteceğim yanılgısına düşmem.

-Din ve tanrı adına konuşan sayısız insan varken yanlışını seçeni sonsuza kadar alçakça işkenceler ve yakmakla tehdit edecek kadar rezil bir kumarbaz olmam

-Dayakla, kol/bacak kesmeyle vs. insanlar eğitilemeyeceği için barbarca ve vahşet içeren hukuksal yaptırımlarla işim olmazdı

-kendi yarattığım ve dizayn ettiğim insanlara karşı öfke ve nefret beslemezdim.

-insan öldürmeye hele ki kısas bahanesiyle masum insanların öldürülmesine kesinlikle izin vermezdim.

-önceki dinlerden, sümer yazıtlarından, hammurabi kanunlarından vs. kopya çekmezdim

-kadınların fuhuşa zorlanmasına, cariye yapılıp tecavüz edilmesine engel olurdum.

-çocuklarla evliliği yasaklardım.

- Birbiriyle çelişen ayetlerle dolu mantıksız bir kitabın milyonlarca yıl insanlığa rehber olacağını iddia etmezdim

- Doğru yola eriştireceğini iddia ettiğim müslümanları karanlığa ve cehalete sürükleyip tersine dinden uzak toplumların, bilim aydınlanma ve insan hakları konusunda ileriye gittiği.... ancak dinine mensup insanların en fazla terör örgütü kurduğu böyle bir ideolojiyi eşsiz hakikat diye insanlara kakalamazdım.

- Herkesi kusursuz ve eşit yaratmış gibi bahsedip, adaletsizliklerle dolu bir dünyayı "sınav" diye ortaya atmazdım. 

-Kitabımı savunanları, "o aslında öyle demek istemedi" şeklinde komik savunmalara mecbur bırakmazdım.

-Hem "tüm insanlığın tanrısıyım" deyip, hem de arapça dan başka bir dil bilmeyen dangalağın teki olmazdım.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 months later...

1078.

Her şeye gücü yeten bir tanrı olsaydı, sonsuz bir cennet yaratır ve ölümsüz canlılarla doldururdu. Dinlerin iddia ettiği gibi sınav mınav saçmalığına girmez, hiçbir adaletsiz ve kötü şeyi yaratmazdı o yüce varlık. Ancak varlıkta bir adalet yoktur, adaletsiz ve mantıksızlıklarla doludur dolayısıyla tanrı diye bir şey yoktur.
Link to post
Sitelerde Paylaş

Derdimi kitaplarla ve elçilerle anlatmaya çalışırdım. O da işe yaramayınca birkaç kişi hariç herkesi selde boğardım. 

Homoseksüel ilişkiye girenlerin kafasına ateş yağdırırdım.

Son peygamberimi dünyanın en kutsal adamı yapardım, e tabii son kitabımı da dünyanın en kutsal kitabı. En kutsal adamın karşısına çıkacak orduların kafasına da kuşlarla pişmiş taşlar attırırdım. Bunlar mütevatirdir. 

  

Bana şirk koşanları cehenneme atıp yakar, sevgili kullarımı da şarap akan ırmaklar ve memeleri yeni tomurcuklanmış kızlarla ve hizmetkar oğlanlarla ödüllendirirdim.

Cinleri, melekleri, şeytanları ve daha bilmediğiniz bir sürü şey yaratır, ve onları da size göstermezdim. Böylece bana inananları bilinmezlik içinde çatlatır, en küçük çıtırtıdan korkan sinir hastaları hale getirirdim. Büyüyü, büyücüleri yaratıp bilim denen zırvaya karşı da savaş açmayı ihmal etmezdim. 

 

Son kitabıma ancak insanların ayetleri yeniden sıraya dizmeleri sonucunda ortaya çıkacak matematiksel mucizeler kodlardım.

Maksat önlerine koyulan her şeyi inançlarına katıp bulamaç yapan bir grup meczupun bana olan inançlarını perçinlemek. Bu, sayısız şeyi yarattıktan sonra unutulmaması gereken önemli bir husus. 

 

tarihinde bayşapka tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

Allah olsa idim hiç bir şey yapamazdım. 

 

Fakat Allah yerine "Ölümsüz ve yoktan var edebilen Tanrı" olarak ele alır isek; insanları kendime köle yapardım ve Eylenceme bakardım. Bunu yaparken kendimi gizlemek yerine Sürekli gösterirdim ki Kendilerini Bi B.k sanmasınlar ve her yedikleri anneleri bildiğimi görsünler. 

Gerçekten hak edenleri matrixten çıkartıp daha üst seviye bir mekana postalardım falan filan. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...