Jump to content

AKP den iSTiFA ETTi ,HERSEYi ORTAYA DÖKTÜ


Recommended Posts

iste ambeleee,

 

                       

Image may contain: 2 people, text
Revizyongazetesi.comLike Page

ŞOK! İSTİFA EDİP HER ŞEYİ ANLATTI...

AK Parti kurucularından olan ve “başkaldırıyorum” diyerek istifa eden Cuma İçten: Fetö ile mücadelede, üst düzey siyasilerin eşleri, birinci derece yakınları ve akrabalarına dokunulmamıştır. Adalet sistemi çökmüş. Hukuk yazboz tahtasına çevrilmiş savcılar, hakimler iktidarın emrinde adalet dağıtmaya çalışmıştır. Teröristlerin ayağına savcı ve hakimler gönderen iktidar, Türkiye cumhuriyeti devletine çadırda terörist yargılayarak arka kapıdan tören ile serbest bırakan iktidar, YPG’li teröristleri çözüm sürecinde devlet hastanelerinde tedavi ettiren iktidar, YPG lideri ile Ankara’da lüks otellerde diplomatik kurallar ile ağırlayan iktidar, çözüm süreci adı altında teröristlerin terör faaliyetlerinin artmasına seyirci olan iktidar, ilerleyen süreçlerde terörist Osman Öcalan’ı TRT’ye çıkartıp yerel seçimlerde seçimi kazanma uğruna Kürtlere mesaj veren iktidar, bölücü terörist başının mektuplarını meydanlarda okutan iktidar.
İktidarın bakanları, milletvekilleri, belediye başkanları, il başkanlarının birçoğu kendi yakın akrabalarını, eşlerini, çocuklarını, kardeşlerini, yeğenlerini, ortaklarını birer birer devlet kurumlarına yerleştirmiş ayrıca aktif, güçlü siyasiler bu akrabalarını en üst düzeyde devlet kademelerinde ve belediyelerde hak etmedikleri üst görevlere yerleştirmiştir. Bunları yaparken gizli saklı değil aleni ve meşru pişkin pişkin yapmışlardır. İktidar kendisine yakın olan özel şirketlerin milyarlarca tutar olan vergi borçlarını silmiş, affetmiş ve yetmemiş bu özel şirketlere şirketlerin sahipleri birinci ve ikinci derece akrabalıkları olduğu halde milyarlarca lira proje adı altında karşılıksız hibelerde bulunmuştur. Aynı şekilde devlet bankaları aracılığı ile yakın akraba ve dost gördükleri firmalara milyar dolarlık krediler açılmış ve büyük işlerde bankalar yolu ile finans edilmişlerdir. İktidara yakın belediyeler aracılığı ile milyar, dolarlık işler seçtikleri firmalara gönderilerek firmaların rant elde edilmesi sağlanmıştır. Belediyelerde bir partilinin birinci derecede akrabaları işlere yerleştirilmiş ve işe gitmeden maaş almaları sağlanmıştır. Yine gerek belediyeler gerek ise kurumlardan iş alan firmalar aracılığı ile birçok siyasiler başkan ve başkan yardımcıları müdürlerin eşleri ve çocuklarına araçlar tahsis edilmiş ve limitsiz benzin yakılması sağlanmıştır. Pişkin pişkin belediye başkanları eşlerine, kardeşlerine, damatlarına, birinci derece akrabalarına makam ve oda tahsis etmişlerdir. İktidar belediyeler, bakanlıklar aracılığı ile şehirlerde ve sahillerde tarla ve orman vasfı olan birçok arazinin imar değişikliklerini yapmış, cami, yeşil alan okul sosyal tesisler gibi alanların vasfını değiştirerek yandaşlarına verip ciddi rant elde edilmesini sağlamıştır.
http://www.revizyongazetesi.com/…/cuma-icten-baskaldiriyor…/

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu açıklamayı tayyibin kendisi yapsa yine ona oy verirler, tayyibe oy verenlerde onur, haysiyet olsa zaten gizli-saklı olmayan bu uygulamaları 20 yıldır alkışlamazlardı.

Bu arada bu ülkenin en az yarısında onur, haysiyet, şeref kavramı diye birşey olmadığını hatırlatayım.

Link to post
Sitelerde Paylaş
8 saat önce, bilgivehis yazdı:

Bu açıklamayı tayyibin kendisi yapsa yine ona oy verirler, tayyibe oy verenlerde onur, haysiyet olsa zaten gizli-saklı olmayan bu uygulamaları 20 yıldır alkışlamazlardı.

Bu arada bu ülkenin en az yarısında onur, haysiyet, şeref kavramı diye birşey olmadığını hatırlatayım.

Size aynen katılıyorum, bu ükeden arap seviciler, sürülmedikçe,  onlar her zaman kazanır, arap sevicilerin, bu ükede yeri yoktur. 

Arap sevicileri kıyafetlerinden tanıyabilirsiniz, türban takarlar.. Arap seviciler atatürk düşmanı yahudi soyundandır. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...