Jump to content

Bilim vs. Din 2


Recommended Posts

Evet arkadaşlar bu başlık altında da teistlerin bilmi nasıl sabote ettiğini, hangi yollardan dezenformasyona uğrattığını işleyelim. Müslümanlar esasen yurtdışındaki esas fikir babalarını taklit ediyor. Argümanlar büyük ölçüde benzeşiyor. Aradaki fark süslemelerin hıristiyanlığa değil islama özgü olması.

"Big bang, evrenin yoktan yaratıldığının ispatıdır."

"Kuranda .... den/dan söz edilmiştir."

"Evrim Kuran'ı desteklemektedir." <- :lol:

gibi sayısız argüman yoluyla islam bilim ile yan yana getirilmek istenmektedir. Hatta icabında hıristiyan ve yahudi bilim adamlarının özdeyişleri bu çabalara meze edilmektedir.

Şimdi ben forumda hem bilimden hem de dinden yana olduğunu iddia eden müslümanlara "Buyrun tartışalım" demek istiyorum. Big Bang size ne söyler? Evrim tanrının yaratma sanatı mıdır? Ay'ın ikiye bölündüğünü kimler görmüş, hangi bilim adamları bunu tasdik etmiş, hangi astronotlar ezan sesleriyle şahadet getirmiştir?

Buyrun tartışalım...

Link to post
Sitelerde Paylaş
OHM bir daha açtığım başlıkları sabote etmeye kalkarsan anan avradın olsun ki ya sen gideceksin ya ben...

açtığım herhangi bir başlığa yazı eklemeni bekleyeceğim..

küfür nasıl edilirmiş öğrenirsin o zaman

Link to post
Sitelerde Paylaş
açtığım herhangi bir başlığa yazı eklemeni bekleyeceğim..

küfür nasıl edilirmiş öğrenirsin o zaman

Ulan defolu mal... İkidir aynı şeyi tekrarlıyorsun. Açtığım başlıkla alakasız yazılar yazıp sorular sorarak resmen sabote ediyorsun. Çok merak ediyorsan git bir başlık aç "ateistler big bang hakkında ne düşünür?" diye... Ben müslümanların yorumlarını almak için açmışım başlığı. Cevabın varsa ver. Yoksa ...tir git. Kendini maydonoz olmak zorunda mı hissediyorsun?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...