Jump to content

Ülkemizde'ki Yaya geçitleri Sorunu.


Recommended Posts

YAYA GEÇİDİNDE, YAYALARIN HAKKIDIR, DERLER, AMA SİZ İNANMAYIN, BURASI FARKLI BİR GALAKSİ..
BENDEN UYARMASI..
yaya geçici falan masal, ben bi örnek verim size, yaya geçidinden geçerken, yaşlı bir adama yaya geçidinde araba çarptı, adam hafif yaralandı, daha sonra herkes izlemeye başladı, ben bu duruma daha fazla dayanamadım ve karakola gittim durumu izah ettim. polısler bana dedi ki sen değil yaşlı adam gelsin. sen niye geldin? fazla söze gerek varmı? ülkede adalet bitmiş ölmüş sana tavsiyem, SAYIN ÜYE, asıl kötü olan yaşlı adama çarpan değil asıl kötü olan polislerdir, bunu anlıyorsanız yeterlidir..

 

https://www.yenisafak.com/video-galeri/gundem/yaya-gecidinde-araba-carpan-anne-ve-cocuklari-havaya-savruldu-2184574

tarihinde Doğuştan işşiz tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Yurdum memleketimin insanları biraz gariptir...huyum kurusun ancak yine de onları severim. Ana vatan´dan uzakta yaşamanın bir cilvesi herhalde. Uzun bir aradan sonra memlekete gittiğimde ve trafik lambalarının yanındaki geriye doğru sayan zaman sayaçlarını ilk gördüğümde, gülme krizine girmiştim. Anasını satayım sanki aya gidecek olan bir uzay mekiği kalktı kalkacak...
Yahu, trafik lambalarına bile zar zor tahammülü olan bir toplum, yaya geçitlerinden ne anlar?
Bence yaya geçitlerine de trafik lambalarını koysunlar ve zaman sayaçlarını da eklemeyi ihmal etmesinler. İnsanlar sayaçlara bakarak oyalanıyorlar galiba.

Bir de pek kimsenin kullanmadığı şu yayalara mahsus olan alt-/üst gecitlerin kendi haline terk edilmiş durumu gözüme ilişmiş idi.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...