Jump to content

Yerçekimi Fenomeni!


Recommended Posts

54 dakika önce, DreiMalAli yazdı:

 

İlk videonun çalışmadığı artık anlaşılmış olduğundan, o alete artık rağbet yok.

..

Sormana gerek yok! Çünkü çalışır bir alet yok! Din adamları gibi bunlar da sadece ümit satıyorlar. Videolara bakıp iman edenlerin paralarını cebe atıyorlar. Paralarının karşılığını almak isteyenler ise başarısız oluyorlar. Çünkü satış anlaşmalarında kendilerinin hiç bir sorumluluğu bulunmuyor. Sorumlu olanlar piyasada bulunmayan diğer firmalar. :)

Dünden beri aşağıda vereceğim bir linki (Almanca ama İngilizcesi de var) okuyorum. Avusturyalı vatandaşın birisi (elektroteknik okumuş ve o alanda çalışıyor) 2014 senesinden beri  ve bir kaç sene süresince, başlıkta verilen o ilk videoya kafasını takmış, yapılan sahtekarlığı forumlarda epey açıklamış. Sahtekarlık olduğunu açıkca ve her seferinde dile getirmiş. Hatta o makinadan alan ve çalıştığını kendisine gösterecek olan kişiye 12 000 avro ödül vereceğine söz de vermiş. Ama kimse ödülünü almaya kalkmamış. :)

Başından geçenleri kronik halde bütün belgeleri ile linkte anlatmış.

 

Firma sahipleri bir kaç sefer avukatları aracılığıyla iftira atmayı bırak yoksa... gibisinden tehditlere kalkışmışlar, aldıkları cevap sonrası tehditleri fos çıkmış. Bir seferinde şikayet savcılığa kadar da gitmiş ama savcılık davaya gerek görmemiş.

Teknik/bilimsel konularda bu vatandaş bir çok kişi daha eşlik etmiş, yardımcı olmuşlar.

Nihayetinde ama bir mahkeme dahi olmuş. Mahkeme firma sahiplerinin ayak oyunları ile bir kaç sefer ve aylarca ertelenmiş. Firma sahiplerinin mahkemeye gösterdikleri tek şey bir kaç sertifika. Fakat bu sertifikalar yine firma sahiplerinin kurdukları diğer firmaların verdiği setifikalr. Sadece birisi ciddi bir Alman DEKRA firmasının. Meğer o da sahte imiş. Adamlar DEKRA'nın ismini kullandıkları için sonradan DEKRA ile de başları girecek.

 

Firma Almanya'da olduğu için Avusturya mahkemesi Alman hakimine yetki veriyor, mahkeme tarafından yetkilendirilen 3 ayrı bilirkişi o meşhur "gravity power generator"da ölçme yapacaklar.ve yapıyorlar da.  Nihayetinde ve karar verilecek olan duruşmadan bir kaç saat önce firma sahipleri şikayetlerini geri çekiyorlar. Bilirkişilerin raporlarına da "firma sırrıdır" bahanesi ile açıklanmasını önlüyorlar. :)

Bu süre içerisinde davalının masraflarını (12 000 avro civarı) ödemek zorunda kalıyorlar.

 

Bu süre içinde firmanın sitesi hacklanınca satış anlaşmaları vb. gibi belgeler de ortaya çıkmış. Anladığım kadarıyla:
- Satışı A firması yapıyor
- Para B firmasına ödeniyor
- Makinayı C firması göderiyor

- Tağımayı D firması yapıyor

- Makinayı kurmak alıcının işi

- Makinayı evin elektrik tesisatına bağlamak alıcının işi

- Makinayı çalıştırmak yine alıcının görevi

- Makinanın tamir işlerinde E firmasına baş vurulacak

- ...
- ...

- Anlaşmada makinanın teslimi için hiç bir tarih verilmiyor, sadece "makinanın yapımı bitince" gibi bir bahane bir cümle kullanılıyor.

- Şu sorumlu(!) firmaların bazılarını internette bulmak mümkün değil, çünkü o firmalar piyasada yoklar!


Bu anlaşmayı imzalayan birisi bütün bunlara razı olmuş oluyor. Fakat eline makina geçmese de geçmese de karşısında hiç bir sorumlu firma bulamıyor.

...

Link:
https://gaia.ws1.eu/

 

Sevgiler

 

 

 

Ben  avro veremiyorum. :(

 

TL veriyorum.TL Değer kaybettiği için üzgünüm.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 62
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sevgili haci.

 

Şu yazdıklarına hiç itirazım yok. Haberim var. Bildiğim ve yeri geldiğinde kullandığım şeylerdir.

Kaldırma kuvvetinin kaynağı yerçekimidir, yerçekimi ise uzay-zaman fonksiyonunun bir sonucudur. Bunlar da genel olarak bildiğimiz, kullandığımız şeylerdir.

Başımın üstünde yeri var.

 

Benim itirazım şu: Bu başlık da dahil, bazı yazışmalarda hiç yeri değilken, hiç gereği yokken ve başlık konusuyla hiç alakası olmadığı halde basit fiziksel olguları açıklamak yerine

- Kaldırma kuvveti diye bir şey yoktur, bunu öğrenmezsen anlayamazsın

veya

- Yerçekimi diye bir kuvvet yoktur, şunu önce bir anla!

vb. bilgiçlik taslamalara muhatap olunca itiraz etmek zorunda kalıyorum.

Bunlar tamamen gereksiz laf kalabalıklarıdır, bir getirisi yoktur ve basit başlık konuları hakkında hiç bir açıklama yapmayan gevezeliklerdir.

 

Kaynağı ne olursa olsun, sıvıların kaldırma kuvveti elbette vardır. Bu Dünya üzerinde yaşadığımız sürece de kaldırma kuvveti vardır, ölçülebilir ve fiziksel olguları anlamamızda yardımcı olur.

Ve yine nerden kaynaklanırsa kaynaklansın, yer çekimi elbette vardır, ölçülebilirdir ve bu Dünya üzerinde bütün işlerimizi görür.

Bu kaldırma kuvvetinin yer çekiminden kaynaklandığını, yer çekiminin ise uzay-zaman fonksiyonunun bir uzantısı olduğunu bilmem veya bilmemem şu başlıkdaki devridaim makinası ile ne alakası var?

 

Bu görelilik bilgiçliğini her seferinde dile getirenler buyursunlar Einstein'ın izafiyet teorileri ile şu başlıktaki "gravity power..." zırvasını hesaplasınlar. Hemen sevinirim ve alınlarından öperim!

Elbette yapmayacaklar, daha doğrusu yapamayacaklar! Çünkü arka planda ne o temel var ne de o anlayış.

Ama yeri olmadığı halde bilgiç bilgiç gevezelik etmeye de devam edecekler.

 

Bodrum katında ölçtüğüm bir ışık hüzmesinin frekansını  20 metre yukarıda tekrar ölçersem frekansın 10-18 kadar azaldığını tespit ederim. Bu durum Görelilik ile uyum içindedir ve Göreliliği tasdik eden bir deneydir.  İyidir ve de güzeldir! Fakat bunu bilmem bana, ne şu başlığın konusunu anlamama yardımcı oluyor ne de anlatmama. Bu başlıkta bu gibi Görelilik bilgiçlikler hiç bir işe yaramıyor.
 

Sevgiler

tarihinde DreiMalAli tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Pardon sevgili haci.

 

Galiba ben senin iletini yanlış anladım. Yuakardaki iletimde cevap olarak yazılmış bir ileti olarak algıladım. Aklım başıma sonradan geldi.

Başlığın ana konusu zaten gravity, yer çekimi. Ben ve bir kaç arkadaş başlığın konusunu devirdaim makinalarına getirerek saptırdık.

Senden ve sevgili bilgix'den özür dilerim.

Sizler devam edin.

 

Sevgiler

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
7 dakika önce, DreiMalAli yazdı:

Pardon sevgili haci.

 

Galiba ben senin iletini yanlış anladım. Yuakardaki iletimde cevap olarak yazılmış bir ileti olarak algıladım. Aklım başıma sonradan geldi.

Başlığın ana konusu zaten gravity, yer çekimi. Ben ve bir kaç arkadaş başlığın konusunu devirdaim makinalarına getirerek saptırdık.

Senden ve sevgili bilgix'den özür dilerim.

Sizler devam edin.

 

Sevgiler

 

Ben bu iletiyi 2001 yılında yazmıştım. Doğası hala iyi bilinmeyen çekim kuvvetini daha iyi anlamada gerekli değişik bir boyut getirmesi için yeniden yayınladım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

 

ÇEKIM NEDEN NEGATİF BİR KUVVETTİR.


 

Çekim kuvvetinin negatif olması, genişleme ile birlikte evrenin, vakümün kuantum dalgalanması sonucu ortaya çıkmasından sorumludur. Çekim kuvveti negatif olmasaydı, evren bildiğimiz şekilde oluşamazdı. Çekim kuvvetinin negatif enerji depolaması niteliğini nasıl açıklayabiliriz?

Bir obje ki herşey olabilir-herhangi bir çekim alanında yere düşerse, bir enerji açığa çıkar. Potansiyel enerji, kinetik enerjiye dönüşür. Bu enerjinin kaynağı çekim alanıdır. Bir çağlayan düşünelim. O Niagara çaglayanı olsun. Amerikanın kuzeyindeki büyük göllerden Ontario gölüne doğru bir akıntı vardır. Niagara çağlayanı bu göller arasındadır. Büyük göllerdeki potansiyel enerji, Ontario gölündekinden daha fazladır. Bu enerji farkı suyun hareketinden sorumludur. Ancak enerji farkının nerede ölçüldügü bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır.

Normalde iki obje arasındaki çekim kuvveti, aralarındaki mesafenin karesi ile oranlıdır. Bu kuvvetin sıfır olması için iki obje arasındaki mesafenin sonsuz olması gerekmektedir. Ancak bir obje aşağı doğru inip, çekim alanına yaklaşırsa, o alandan enerji çalacak ve bu enerjiyi hareket enerjisine çevirecektir. Suyun Ontario gölüne doğru hareketinin nedeni budur. Su Ontario gölündeki çekim alanından kendi hareketi için gerekli enerjiyi sağlamaktadır. Bu enerji direkt olarak çekim alanından gelmektedir. Normalde çekim alanının enerjisi yukarda da değindiğimiz gibi sıfırdır. Sıfırdan başlayan bu enerji kendisine yaklaşmakta olan suyun enerjisini sağladığına göre, geride negatif enerji kalmış olmalıdır. Bu durumda diyebiliriz ki çekim kuvveti negatiftir veya çekim kuvveetinde negatif enerji depolanır. 

Bu son derece önemli bir kavramdır. Big Bangin fiziği bölümünde değindiğimiz gibi, negatif çekim enerjisinin, bir limiti yoktur. Bu enerji gerektiği kadar var olabilir ve bu durum bilinen fizik yasalarını yanlışlamaz. Onlarla mükemmel bir uyum içindedir.

 

John Gribbin, The Origin of the Future, Yale University Press, New Haven, 2006.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 hours ago, DreiMalAli said:

 

İzafiyet yerçekimini anlamamıza yardımcı olmaz. Ne düşen taşın bir taşın hızını hesaplamıza, ölçmemize yardımcı olur ne de bir arabanın motorunu tasarlamamıza. Günlük, dünyevi işlerimiz için Newton fiziği yeterlidir.

İzafiyet, Astronomi, Kozmoloji gibi dallarda çalışanlar içindir. Ancak çok çok yüksek hızlarla ve çok çok büyük kütlelerle uğraşıldığında gösterir etkisini.

 

Sevgiler

 

Sorun taşın düşme hız değil, yerçekiminin ne ayak olduğunu anlamak. Bunu da en iyi, izafiyet anlatır. 

 

Valla astronomi, kozmoloji ile falan uğraşmıyorum, ama sık sık lazım oluyor izafiyet. Her neyse. Konu, lazımlıktan çok, işin doğası, altında yatan fizik burada.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
5 hours ago, mirasyedi said:


Verdiğin linkte birşey anlatmıyor.

Formül yazmış.

Harflerin isimlerini  yazmış birimlerini yazmamış.Birimsiz mi bunlar?

fa193b07a46d514b28a6c81398314a32de7523a4


Ağırlığımı ölçtüğümde bulduğum  değerin bu formülle ne alakası var? :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ağırlığını ölçtüğünde bulacağın değer için, bu formülün sonucunu kullanman lazım. 

 

Sen o yazıyı tekrar oku, hatta 3-5 kere daha oku, referansları falan takip et. Orada yazıyor sorduğun her şey.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
11 saat önce, anibal yazdı:

 

Ağırlığını ölçtüğünde bulacağın değer için, bu formülün sonucunu kullanman lazım. 

 

Sen o yazıyı tekrar oku, hatta 3-5 kere daha oku, referansları falan takip et. Orada yazıyor sorduğun her şey.

 

Referanslarda aynı şekilde birimler yok.
Kullanılan matematik sembollerini zaten anlamıyorum.
Bu semboller arka planda yapılan basit ama uzun  işlemleri gizliyorlar.

çince yazılmış bir metine bakar gibi şapşal şapsal bakıyorum. 

Ayrıca bir dizi yazılıp soru işareti yerine hangi sayı gelecek diye sorulan sorular gibi saçma bu birimsiz formül çıkarımları.

soru işaretei yerine istediğin sayıyı koy ona uygun denklem yazabiliyorsun çünkü.

Einsteinde bir sürü katsayı icat etmiş.Sonradan pişman olmuş.Hatalı çünkü çoğu. 

Dua et matematik bilmiyorum.Bir sürü denklem yazabilirdim. :)

Uzayın bükülmesini çarşaf deneyi ile yapanlar dünyada yapıyorlar.Uzayda yapsınlar koydukları top merkeze gidiyor mu? :)

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 03.10.2019 at 20:06, Sütlü Kase yazdı:

İlk enerji vererek döndürdüğümüz bu jeneratör sürekli elektrik üretecek değil mi ?

 

Bu termodinamiğe aykırı düşmez mi ? 

 

İşin mühendislik tarafına biraz uzağım yalnız mıknatıslar arasında dönen bobin prensibi işletilemez mi?

Sonuç olarak yer çekimi ve sürtünme olmayan ortamdan bahsediyoruz?

Link to post
Sitelerde Paylaş
35 dakika önce, Ebu Kafir yazdı:

 

İşin mühendislik tarafına biraz uzağım yalnız mıknatıslar arasında dönen bobin prensibi işletilemez mi?

Sonuç olarak yer çekimi ve sürtünme olmayan ortamdan bahsediyoruz?

Yer çekimi olmayan ortam yoktur. Ayrıca yer çekimi de  gravitational friction denen bir sürtünmedir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 04.10.2019 at 12:44, mirasyedi said:

Referanslarda aynı şekilde birimler yok.
Kullanılan matematik sembollerini zaten anlamıyorum.
Bu semboller arka planda yapılan basit ama uzun  işlemleri gizliyorlar.

çince yazılmış bir metine bakar gibi şapşal şapsal bakıyorum. 

Ayrıca bir dizi yazılıp soru işareti yerine hangi sayı gelecek diye sorulan sorular gibi saçma bu birimsiz formül çıkarımları.

soru işaretei yerine istediğin sayıyı koy ona uygun denklem yazabiliyorsun çünkü.

Einsteinde bir sürü katsayı icat etmiş.Sonradan pişman olmuş.Hatalı çünkü çoğu. 

Dua et matematik bilmiyorum.Bir sürü denklem yazabilirdim. :)

Uzayın bükülmesini çarşaf deneyi ile yapanlar dünyada yapıyorlar.Uzayda yapsınlar koydukları top merkeze gidiyor mu? :)

 

 

 

 

Yahu, var diyorsak vardır, daha ne diyecez?

 

Quote

where F is the gravitational force, m is the mass of the test particle, R is the position of the test particle (or for the second Newton's law of motion which is a time dependent function, a set of positions of test particles each occupying a particular point in space for the start of testing),  is a unit vector in the direction of R, t is time, G is the gravitational constant, and is the del operator.

 

Quote

Here T is the stress–energy tensor, G is the Einstein tensor, and c is the speed of light,

 

Uzayın bükülmesi, çarşaf deneyi ile yapılmaz, o sadece sonucun bir temsilidir, gösterimi kolaylaştırır.

 

tarihinde anibal tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
8 saat önce, Ebu Kafir yazdı:

 

İşin mühendislik tarafına biraz uzağım yalnız mıknatıslar arasında dönen bobin prensibi işletilemez mi?

Sonuç olarak yer çekimi ve sürtünme olmayan ortamdan bahsediyoruz?

 

Güzel aradığım soru buydu...

 

Elektrik üretim prensibi şu şekildedir. 

 

1W31KR.gif.693a4a31e06dc26ae1b8f223a2da43d9.gif

 

Bağlantı noktalarını görmezden gelsek ve sadece tel levhadaki oluşan elektriği hesaba katsak bile elektrik üretemeyiz. 

 

Şekilde gördüğün sarı kol çevrildiği zaman levhanın manyetik alanda dönüşü sağlanıyor. Levhanın üstündeki siyah oklar uygulanan kuvvetin yönüdür. Temelde bir couple, yani kuvvet çifti oluşturuyorlar. Ancak bu kuvvet çiftleri dönüş yönünü belirtmek için kullanılır. Yani Dönüşü sağlamak için dışarıdan uygulanan etkidir.  

 

Bizim teorik sistemimizde bu dönüşü sağlayacak kuvvete ihtiyaç yok, çünkü ortamda henüz sistemi durduracak bir şeyden bahsetmedik. 

 

►Manyetik alanda üzerinden akım geçen tele bir kuvvet etkir ve tamda tahmin edileceği üzere bu kuvvet resimdeki siyah oklarla gösterilen kuvvet çiftinin tersi yönündedir. Yani sistemi yavaşlatacak şekilde etki eder. Haliyle sonsuza kadar dönecek olan bir tel bile olsa elektrik üretmeye başladığımız anda tele etki eden kuvvet onu yavaşlatacak ve en sonunda durduracaktır. Duran tele etki eden kuvvet o anda ortadan kalkacağı için tel artık sonsuza kadar durağan kalacaktır. Ayrıca bizde başta teli döndürmek için kullandığımız enerjiyi elektriğe çevirmiş olacağızdır. 

 

Sonuç olarak Ortamdaki sürtünmeyi yok etmek sadece verimi arttırır bedava enerji alamazsınız. 

 

 

tarihinde Sütlü Kase tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Manyetik olarak bedava enerji üretmeye çalışıyorsanız bildiğiniz yöntemler işe yaramayacaktır. Sürtünmeyi azaltsanız da, yok etseniz de manyetik alanın bobinden akım geçen haline etkiyen kuvvetler @Sütlü Kase 'nin de söylediği gibi dönme hareketini zorlayan bir etki yaratacaktır.

 

Bunu başarmak için öncelikle bu konuda biraz daha detaylı araştırmalar yapmalısınız. Örneğin öncelikle Searl Efect nedir? Kim bulmuştur? Bunları araştırın ve bununla nasıl manyetik bedava bir hareket oluşturulabilir örnek çalışmaları inceleyin. Sonrasında bu işi çok kolay olarak yapabileceğiniz ikinci bir seçeneğiniz olan Bedini Motor projelerini inceleyin. Sıfır torklu motor tasarımı yaparak buradaki kütle çekiminden yada yerin manyetik alanından kaynaklı fazla enerjiyi nasıl elde edebileceğinizi öğrenin.

 

John Searl - Searl Effect

John Bedini - Bedini Motor

John Ahmet - Two Stage Mechanic Osscillator Electric Generator

 

Anlatmamı isterseniz benim projemi dinleyebilirsiniz ve gerçekten elektrik üretebileceğimi iddia ediyorum. Bunu zaten manyetik olarak yukarıdaki diğer iki yöntemle de üretebilirsiniz.

 

Fakat konu itibari ile benim yöntemim konuya daha uygun ayrıca manyetik olmayan diğer sistemlerle ilgili yine kütle çekiminin etkisinden faydalanılarak yapılan ve suyun kaldırma kuvvetlerinin ilave edildiği daha farklı bir yöntemden daha önce bahsetmiştim. Bu yöntemin çalışacağını yapacağınız basit hesaplardan sonra rahatlıkla anlayabilirsiniz. Yukarıda satışının yapıldığından bahsettiğim yazılara gelen itirazlara pek çok cevap içeren bu yöntemde oluşturulan pnomatik dinamikler için harcanacak enerjinin toplamda üretilenden çok daha az olacağı çıkarımını da rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu dörtte biri daha az olur tezini de böylece çürütmüş oluruz.

 

 

tarihinde John_Ahmet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
3 hours ago, John_Ahmet said:

Manyetik olarak bedava enerji üretmeye çalışıyorsanız bildiğiniz yöntemler işe yaramayacaktır. Sürtünmeyi azaltsanız da, yok etseniz de manyetik alanın bobinden akım geçen haline etkiyen kuvvetler @Sütlü Kase 'nin de söylediği gibi dönme hareketini zorlayan bir etki yaratacaktır.

 

Bunu başarmak için öncelikle bu konuda biraz daha detaylı araştırmalar yapmalısınız. Örneğin öncelikle Searl Efect nedir? Kim bulmuştur? Bunları araştırın ve bununla nasıl manyetik bedava bir hareket oluşturulabilir örnek çalışmaları inceleyin. Sonrasında bu işi çok kolay olarak yapabileceğiniz ikinci bir seçeneğiniz olan Bedini Motor projelerini inceleyin. Sıfır torklu motor tasarımı yaparak buradaki kütle çekiminden yada yerin manyetik alanından kaynaklı fazla enerjiyi nasıl elde edebileceğinizi öğrenin.

 

John Searl - Searl Effect

John Bedini - Bedini Motor

John Ahmet - Two Stage Mechanic Osscillator Electric Generator

 

Anlatmamı isterseniz benim projemi dinleyebilirsiniz ve gerçekten elektrik üretebileceğimi iddia ediyorum. Bunu zaten manyetik olarak yukarıdaki diğer iki yöntemle de üretebilirsiniz.

 

Fakat konu itibari ile benim yöntemim konuya daha uygun ayrıca manyetik olmayan diğer sistemlerle ilgili yine kütle çekiminin etkisinden faydalanılarak yapılan ve suyun kaldırma kuvvetlerinin ilave edildiği daha farklı bir yöntemden daha önce bahsetmiştim. Bu yöntemin çalışacağını yapacağınız basit hesaplardan sonra rahatlıkla anlayabilirsiniz. Yukarıda satışının yapıldığından bahsettiğim yazılara gelen itirazlara pek çok cevap içeren bu yöntemde oluşturulan pnomatik dinamikler için harcanacak enerjinin toplamda üretilenden çok daha az olacağı çıkarımını da rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu dörtte biri daha az olur tezini de böylece çürütmüş oluruz.

 

 

 

Laf ile, üste para veren enerji bile ürettiniz ama, nedense hadi getir koy şu eve dedik mi, osura osura kaçıyor oluyorsunuz. 

 

Sana anlatacak lafımız yok, zira cahilsin bu mevzularda ve tipik cahil olarak ahmaksın. Tek diyeceğimiz, yap getir. Yapınca yaz özelden, taaa cumbabaya çıkarayım hatta seni, buyur, bekliyorum.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben bunları götümden uydurmuyorum. Senin gibi bir varoş köpeği gelip bir çuval inciri berbat edip her defasında gelip her şeyin içine sıçıyor. Burada bahsi geçen konuları araştırmak için google da küçük bir araştırma yapıp "searl effect generator", "bedini motor" gibi anahtar kelimelerin peşinden gidip bulabildiğiniz kadar sizi tatmin edecek bilimsellikte yazıları okursanız doğru bilgiye yaklaşacaksınız. Benim gözümde sen ve senin gibi konu daha açılır açılmaz köpek gibi havlayanlar üçüncü dünya ülkesindeki dünyadan haberi olmayan denyolardır. Kendi bildiğini mutlak doğru sanar.

 

[Buradan sonrasını insan olanlar okusun]

 

Konuyla ilgili şu quora linkindeki tüm yorumları okursanız, hakkında bilgi sahibi olan pek çok fizikçinin olumlu fikirlerini ve nasıl faydalanılacağı ile ilgili önemli bilgileri okuyabilirsiniz.

https://www.quora.com/Is-The-Searl-Effect-fact-or-fake

 

Searl effect aynı zamanda benzer etkiyi gösteren bir sistem çalışırken kütlesi azalıyor, evet yanlış duymadınız kütlesi azalıyor. Bu çok ilginç araştırmayı bir Rus ekibi devam ettiriyor ve çok ilginç sonuçlara ulaştılar. Yukarıdaki linkteki yorumların tümünü okursanız bu bilgileri edinebilirsiniz.

 

Yine konuyla ilgili sayamayacağım kadar çok yapılmış bedava enerji sistemi var. Konuyla ilgili olanlar bilirler.Bunların kullanımını ve yaygınlaşmasını engelleyen ve kendilerine göre haklı nedenleri olan pek çok güç var ve bugüne dek bunları bilmemenizin nedeni onlardır. İnat edip araştırırsanız size gerçekten dumur yaşatacak pek çok konu var.

 

Konumuz madem ki yerçekimi o halde bununla yapılan bazı çalışmaları paylaşmaya başlayayım. Öncelikle şunu bir inceleyin.

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sonra devam edelim ve muhtemelen çinde yapılan bu ilginç dönergeci inceleyelim. Sistem sürekli dengesiz halde bulunuyor ve dengeye ulaşmaya çalışırken sürekli olarak 1kW lık bir alternatörü çeviren bu sistemin videosunu paylaşıyorum.

 

 

tarihinde John_Ahmet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
1 hour ago, John_Ahmet said:

Ben bunları götümden uydurmuyorum. Senin gibi bir varoş köpeği gelip bir çuval inciri berbat edip her defasında gelip her şeyin içine sıçıyor. Burada bahsi geçen konuları araştırmak için google da küçük bir araştırma yapıp "searl effect generator", "bedini motor" gibi anahtar kelimelerin peşinden gidip bulabildiğiniz kadar sizi tatmin edecek bilimsellikte yazıları okursanız doğru bilgiye yaklaşacaksınız. Benim gözümde sen ve senin gibi konu daha açılır açılmaz köpek gibi havlayanlar üçüncü dünya ülkesindeki dünyadan haberi olmayan denyolardır. Kendi bildiğini mutlak doğru sanar.

 

[Buradan sonrasını insan olanlar okusun]

 

Konuyla ilgili şu quora linkindeki tüm yorumları okursanız, hakkında bilgi sahibi olan pek çok fizikçinin olumlu fikirlerini ve nasıl faydalanılacağı ile ilgili önemli bilgileri okuyabilirsiniz.

https://www.quora.com/Is-The-Searl-Effect-fact-or-fake

 

Searl effect aynı zamanda benzer etkiyi gösteren bir sistem çalışırken kütlesi azalıyor, evet yanlış duymadınız kütlesi azalıyor. Bu çok ilginç araştırmayı bir Rus ekibi devam ettiriyor ve çok ilginç sonuçlara ulaştılar. Yukarıdaki linkteki yorumların tümünü okursanız bu bilgileri edinebilirsiniz.

 

Yine konuyla ilgili sayamayacağım kadar çok yapılmış bedava enerji sistemi var. Konuyla ilgili olanlar bilirler.Bunların kullanımını ve yaygınlaşmasını engelleyen ve kendilerine göre haklı nedenleri olan pek çok güç var ve bugüne dek bunları bilmemenizin nedeni onlardır. İnat edip araştırırsanız size gerçekten dumur yaşatacak pek çok konu var.

 

Konumuz madem ki yerçekimi o halde bununla yapılan bazı çalışmaları paylaşmaya başlayayım. Öncelikle şunu bir inceleyin.

 

 

Bak geri zekalı dümbük. Şunu görüyon mu:

 

solar-ed.jpg&client=amp-blogside-v2&sign

 

Bunu heryerde millet para verip alıyor. Evinin ihtiyacını karşılayıp, üstüne de bir de elektrik şirketine elektrik satıyor. Kimsenin üreticisine bomba attığı da yok, kuranın topuğuna da sıktığı yok. Dünyanın neresine gidersen git, çatır çatır alıp kullanıyor, güneşten enerjini çıkarıp, hatta üste para bile kazanıyorsun. 

 

Lazımsa, al buyur:

 

https://urun.n11.com/gunes-enerjisi/gunluk-24-kw-elektrik-uretimi-bag-ciftlik-ve-tesisler-P254631245?gclid=EAIaIQobChMIzeWUu_uI5QIV2eFRCh1YZQ-sEAQYBCABEgJeSfD_BwE&gclsrc=aw.ds

 

24 kW, bir sokağa yeter, hadi sokak değilse 10 haneli apartmana yeter. Veriyorsun 35 bin TL'cik, o kadar...

 

Yani, öyle bedava elektrik üreteni falan, petrol şirketleri şu bu gelip vurmuyor. Sen üretecek ol yeter ki, kimse de çıkıp sana bir şey diyemez, emin ol. 

 

Bu tek değil. Lazımsa, rüzgar santrali, gelgitten enerji üreten falan, çeşit çeşit böyle "bedava" enerji üreten şey var. Seç beğen al.

 

Ve sen ve senin boyuna buralara koyup durduğun madrabazlar, neden bir tanecik, allah veya zeus için bir tanecik yahu, şu enerji üretme şeysini koyup, aha şu para, gelin alın kullanın demezler, diyemezler? 

 

Bak zavallı mankafa, beklentimiz bu, artık senin o bok beynine laf anlatmak imkansız, biliyoruz. İşte, yap, yapan bul getir, ben koyup satıcam, bakalım kim durdurabilecek? 

 

Ya yap getir, koy taksim meydanına, hepsi bu.

Ya da, aç siteni, koy ebaya falan, sat, hem para kazan, hem burada alayımızın ağzına sıç. 

 

Ya da o amcık ağzını kapatıp, milletin kafasını böyle boktan icatlarla doldurup durma.

 

Buyur, seçim senin, hangisi?

 

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...