Jump to content

Uzaylı ve Tanrı(Allah)


Recommended Posts

Kişioğlu dünya dışı varlıklara meraklıdır. Bir ufo haberi olduğunda direk trendlere girer.Bir soru sormak istiyorum müslümanlara 

soru: Elinizde tanrıdan olduğunu iddia ettiğiniz bir kitap var. Bu öyle büyük bir iddia ki bilinen ve bilinmeyen evrenin yanında başka evrenler bile yaratmış olabilecek, bununla yetinmeyip ahiret dediğimiz ruhani bir alem yaratabilecek akıl almaz güçte bir varlık bu. Adı ise Allah. 

Elinize kur'an-ı kerim'i alın ve camdan dışarı bakın.  Tam karşınızda boş bir cadde veya arazi olduğunu hayal edin, bilinmeyen bir gezegende belkide galaksiden bir uzay aracı geliyor tam o boş araziye iniyor. İçinden çıkan dünya dışı varlık sizin gibi ölümlü sadece teknolojik imkanları var. Tanrısal bir varlık ile kıyas dahi edilemeyecek sizden az gelişmiş bir şey işte.  O ufo sizin evinizin karşısına indiği andan itibaren tüm iletişim-yayın organları kitlenir. Dünyanın gözü orada olur ve tüm ülkeler teyakkuza geçer.  

Bir uzaylı bu kadar ilgi çekebilecekken evreni veya evrenleri yaratan akıl almaz güçte Tanrı olduğunu iddia ettiğiniz Allah ve kitabı neden kimsenin umurunda değil? ve tartışmaya bu kadar açık? 

Bir uzaylı kadar bile değeri olmayan şu saçma masal kahramanına inanmayı bırakmalısınız.. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Buna benzer şeyleri küçüklükten beri düşünmüşümdür. Allahın var olduğundan kesin emin oldukları halde neden günah olan şeyleri yaparlar diye. Herkes lafta emin ama iş yaşayışa gelip kendinle baş başa kalınca sanki yokmuş gibi. Bu aynı zamanda iki yüzlülük. Müslüman geçinip şerefsizlik yapan çok insan var ama sorarsan islam sevgi dinidir. 

 

Dindar olup iyi olanlar da var onların da hakkını yemeyelim şimdi. Ama her şeyden önemli olan insanın ahlakı. Küçük düşünen biri olmaması. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...