Jump to content

Muhammed musadan ayet çalan bir sahtekar, arap çobanıdır.


Recommended Posts

muhammed diye biri yok kuranda, musa isimdir, muhammedde arapçada bu ismin takısı yani öznel lakabıdır. kuranı musa yazmış açıkça belli oluyor firavun ayetlerini anlıyarak okuyunuz.bu yüzden öznel takı oldugu için sadece 1 kez geçiyor. isim oldugu için musa kuranda 136 kez geçiyor.ayetler firavunla knuşuyor, 1400 yıl önce sizce mantıklımı? kuranı anlıyarak okuyanlar farketmiştir.firavun yaşarken yazılmış ayetler, açıkça belli oluyor..israil oğullarını üstün kıldık diyen musadır, muhammed gerçekten olsaydı, bu ayet şöyle olurdu, biz arapları ve muhammedi diğer kavimlerden üstün kıldık.tahrif oldunu iddia ediyorlarsa bunuda hazmetsinler.düşünün kavim olarak diyor, üstün kıldık bu ayet 4500 yıl önce yazılmış . alemlerin rabbı diyor bunu allah demiyor yehova diyor, alemlerin rabbi arapçadır, kuranı aramiceden çevirirken arapça kelimelerle muhamemedin yazdıgı iddia edilmiş..ve hayali bir arap kahraman yaratılmış aslında.. bakara 47..Ey İsrail oğulları, yehovanın size verdiğim nimetlerimi, anın sizi bütün alemlerden üstün ettiğimi.

 

musanın tam adı, musa el muhammeddir. yani peygambere verilen lakaptır güvenilir musadır.

 

,musa islamın ilk ve tek peygamberidir.

 

muhammedse sadece musanın ayetlerini kopy paste yapmaya yapmaya çalışan 1400 yıl yaşamış arap bir koyun çobanı soytarısıdır...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hamede =ovdu
Hammede= cok ovdu
Muhammedun=cok övülen
Olmakla beraber herhangi sahis yada ozel isim niteligi taşımamaktadır...

 

Muhammed gerçekten hayalı, ama Musa gerçekten var ve tevratı bitirdikten sonra arap kökenli yahudilere veriyor, yaklaşık 3500 yıl sonra bu kuşaktan kuşaga giderek, 1400 yıl önce Muhammed diye bir çoban iç savaş başlatıyor medinede ve mekkede kontrolu ele geçirince, kureşlileri katlediyor sonrada tevrata bakarak kuranı şekillendiriyor ve kutsal kıtap yazdıgını iddia ederek pepgamber oldugunu açıklıyor cahiliye dönemı olduğu için çoğu bedevi ona inanıyor. .daha sonrada daha inandırıcı olması için! özellıkle 38 ayetten oluşan muhammed  ayetlerini kurana ekliyor ,gerçekten çok zekıce bir taktık. 1400 yıl önce kuran sadece firavun ve Muhammed sürelerinden oluşuyordu gerçeklere devam edelim.Muhammed öldükten sonra Ebu bekİr ve sırasıyla Ömer ve en sonunda Ali halife oluyor ali döneminde kuran tekrar modifiye oluyor.ali kurana ali imran sürelerini ekliyerek sünni kuran açıkça şii kuranı olmaya başlıyor.ali öldükten sonra Buhari Gazalı ve Farabi dönemlerinde ise .. kuran tekrar modifiye olmaya başlıyor..en büyük modifiye ise osmanlı dönemın'de oluyor binlerce sahte ayet ekleniyor. kurana.ve son modifiye ise 1947 ve 1956 yılları arasında oluyor, türk mealciler kuranı türkçeleştirip diyanete gönderiyor, diyanette ayetleri yanlış yorumluyarak ,6236 ayete göre tamamlıyor.işte size ilk ve tek gerçek ..işte bu yüzden kuran ayetleri farklı yorumlanıyor...çünkü islamın tek peygamberi Musadır... Muhammed kuranı aramiceden ve farscadan ve ibraniceden çevirmiştir.. Muhammed yahudi kökenlı bir arap oldugu için bu sahtekarlığı yapmıştır..Muhammedın ana dili, aslında ibranice ve aramıce idi arapçayı mektepte öğrendi..

 
 
 
 
tarihinde Doğuştan işşiz tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...