tolonbey 0 Ocak 2, 2020 gönderildi Raporla Share Ocak 2, 2020 gönderildi iste böyleee, Kavak.sen cok degisiklige ugramissin.Cokda iyi etmissin sen yillar yillar önce buralarda islami savunanlardandin sanirsam.Ne ise tam dogruya girmissin.Kolay gele. Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Ocak 2, 2020 gönderildi Yazar Raporla Share Ocak 2, 2020 gönderildi 12 saat önce, tolonbey yazdı: iste böyleee, Kavak.sen cok degisiklige ugramissin.Cokda iyi etmissin sen yillar yillar önce buralarda islami savunanlardandin sanirsam.Ne ise tam dogruya girmissin.Kolay gele. Tolon Dede, beni bir başkası ile karıştırmış olmayasın?! Ben bu foruma dinsiz imansız geldim ve görünen o ki gidişat hălă aynı yönde. Dindar olmam için gri hücrelerimin sulanması gerek. Link to post Sitelerde Paylaş
tolonbey 0 Ocak 3, 2020 gönderildi Raporla Share Ocak 3, 2020 gönderildi Iste böyleee, Sevgili Kavak,özür dilerimDDemek karistirmisim baskasiyla seni. Demekki dinsiz,imansiz geelmistin buraya. Aslina bakilirsa dinsiz imansiz olanlar DiNLi,iMANLI gecinnenlerdir. Tanri söyle diyür,siz NAMAZ kilip,ORUC tutup HACCADA gidiyorsunuz ama IMAN etmiiyorsunuz.Yaniii var olanlarin nasil var olduglarindan habariniz yok. Tanri derki beni kimse göremez.Cünkü ben evrenin heryerindeyim.Bana surdadir burdadir diyemezsiniz.Ama muhammet bile kalkip arsa gidiyor Allahla görüsmeye,.Yani enbasdaki Adam daha taniyamamis TANRIYI.Sonra ayatin birinde söyle der,Ben size sah damarinizdan yakinim,yani icinizdeyim.Dincilerse AAllahi göklerde saniyorlar.Hatta pek cogu yere indigine,eli ,ayagi bile olduguna inaniyor,dua ile bile is gördügünü saniyorlar.Yani en büyük dinsizler dinli gecinenlerdir. Bence ateistler inandiklarini sananlardan cok daha inanclidirlar. Hatta Allahin bilmem hanki peygambberle gürestigini az kalsin o peygambere yenilecegi sirada Allah peygambere bir celme takiyor ve peygamberi yendigine inaniyorlar.Aslinda enbüyük dinsizler ateistler degill dinliyiz diyenlerdir.Kendi uydurduklari dinlere inanmamaktadirlar bu ne yaptiklarini bilemeyenler. Tekrar özür dilerim KAVAK. Aslinda yok yoktur.Yoktanda birsey var olamaz. Isvicrede kurulan milletler arasi 10km dayre sisteminde evrenleri var edeni aruyorlar ama hala birsey bulabilmis degiller saniyorum.Neyse hadigörüsmek üzere. Dedeniz 0 Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Mart 25, 2020 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 25, 2020 gönderildi (düzenlendi) 18 saat önce, DMR yazdı: İyi insan olduğumuzda bence.. Bu söylem çok muğlak! İyi insan dediğiniz, nedir/kimdir ki? Mart 25, 2020 tarihinde kavak tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Namessar 0 Mart 25, 2020 gönderildi Raporla Share Mart 25, 2020 gönderildi Her tartışmada her yazdıklarımız da bilgidimiz tek şeyin hiç birşey bilmediğimiz olduğunu unutmamak Link to post Sitelerde Paylaş
Namessar 0 Mart 25, 2020 gönderildi Raporla Share Mart 25, 2020 gönderildi kendimize dürüst oldugumuzda Link to post Sitelerde Paylaş
RasyonelDüşünce 0 Mart 25, 2020 gönderildi Raporla Share Mart 25, 2020 gönderildi yönetici ve muhalefet liderlerin Her Ay belirli günlerde 2 saat Tarafsız medya ile Tarafsız izleyiciler eşliğinde soru - cevap - değerlendirme şeklinde program yapmaya başladıktan birkaç yıl sonra Adam Oluruz. Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Mart 27, 2020 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 27, 2020 gönderildi "Aman da benim dinim en şahane, aman da benim tanrım en yakışıklısı" minvalinde hezeyanlara son verdiğimizde. Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Nisan 19, 2020 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 19, 2020 gönderildi (düzenlendi) Kadınlara ve çocuklara tecavüz eden adam(!)ları adam gibi cezalandırdığımız zaman! Nisan 19, 2020 tarihinde kavak tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Nisan 20, 2020 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 20, 2020 gönderildi Olduğumuz gibi görünmeye çalıştığımız zaman. Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Nisan 21, 2020 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 21, 2020 gönderildi (düzenlendi) Sırf din, tanrı ve inanç uğruna kendimizden olmayanları ölümle/yakmakla tehdit etmenin, gerizekalılık olduğunu kavradığımızda. Nisan 21, 2020 tarihinde kavak tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Smile Buddha 0 Nisan 21, 2020 gönderildi Raporla Share Nisan 21, 2020 gönderildi 21 saat önce, kavak yazdı: Olduğumuz gibi görünmeye çalıştığımız zaman. Bu iletini ilk okuduğumda "Okuduğumuz gibi görünmeye çalıştığımız zaman." olarak okudum. Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Nisan 21, 2020 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 21, 2020 gönderildi Şimdi, mirasyedi yazdı: Bu iletini ilk okuduğumda "Okuduğumuz gibi görünmeye çalıştığımız zaman." olarak okudum. Seni bilmem, ama ben maalesef neredeyse iki seneden beri gözlük kullanıyorum. Hey gidi günler...eskiden gözlerim kartal gibi keskindi. Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Nisan 22, 2020 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 22, 2020 gönderildi Karşımızda herşeye gücü yeten bir tanrı olsa dahi, "Doğruya doğru, eğriye eğri" deme erdemliğini göstermeye başladığımız zaman. Link to post Sitelerde Paylaş
John_Ahmet 0 Nisan 23, 2020 gönderildi Raporla Share Nisan 23, 2020 gönderildi (düzenlendi) 1. Her bir yanımızın enerjiyle dolu olduğunu anlayabildiğimizde 2. Enerji üretmek için bir şeyleri yakmak, parçalamak zorunda olmadığımızı anladığımızda 3. Evrenin ve dünyanın enerji yoğunluğunun çok daha fazla olduğunu anlayıp havadaki elektriğin sadece bazı FM, TV, Wifi vericilerinden kaynaklı sinyallerden kaynaklı olmadığını, bundan çok daha fazlasının olduğunu anladığımızda (Radyan enerji) 4. Termodinamik yasalarını referans gösterip bildiklerimiz dışında enerji üretmenin mümkün olmadığını söylemeyi bıraktığımızda 5. Bilmediğimiz enerji kaynaklarını öğrenmeye başladığımızda (buna kütleçekimi de dahil) 6. Bildiklerimizin bilmediklerimiz karşısında evren ölçeğinde bir elektron kadar bile olmadığını anladığımızda 7. Sistemleri üretirken başarabildiğimiz verimliliğin çok daha iyisini yapabileceğimizi ve tedavüldekilerden çok daha başarılı şekilde uygulayabileceğimizi yüzyıllar öncesinden anladığımız halde halen neden uygulamaya geçmediğimizi fark ettiğimizde 8. Sistemleri çalıştırmak için nakledilen ya da depolanan bir enerji kaynağına ihtiyacımızın olmadığını anlayabildiğimizde, Çünkü ihtiyaç duyulan enerjinin zaten dünyanın etrafında görünür ışık olarak ya da görünmeyen radyan enerji olarak bulunduğunu gerçekten anlayabildiğimizde 9. Uçmak için araçların aerodinamik prensipleri kullanmak zorunda olmayıp, kütle bazlı propulsiyon ile de bunun yapılabileceğini anladığımızda 10. Nasıl ki korona günlerinde hayatımız için elzem olan konuların farkındalığını her zaman için hatırlayabildiğimizde Adam olabiliriz. Not: Arkadaşlar biliyorum, bu konuların çoğu size çok uzak ve anlamsız gelecek ancak sağlıktan sonra bizim için en önemli nedir sorusuna cevap ararsanız yazdıklarım anlam bulabilir. Ayrıca buradaki her madde için ayrı başlıklar oluşturup tüm bilimsel örneklerle gerçekte ne söylemek istediğimi paylaşabilirim. Bunu yapmayı çok arzuluyorum ancak küfürbaz arkadaşlardan forumu temizlerseniz forumu cennete çevirebilirim. Cennet var tanrı yok bu konuda da anlaşabiliriz. Sevgiler. @administrator Nisan 23, 2020 tarihinde John_Ahmet tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
John_Ahmet 0 Nisan 23, 2020 gönderildi Raporla Share Nisan 23, 2020 gönderildi (düzenlendi) düzeltme : 10. Nasıl ki korona günlerinde hayatımız için elzem olan konuların farkındalığını yaşıyorsak, bunu her zaman için hatırlayabildiğimizde Nisan 23, 2020 tarihinde John_Ahmet tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Nisan 23, 2020 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 23, 2020 gönderildi Habire boş beleş laf ebeliği yapmamayı öğrendiğimizde. Link to post Sitelerde Paylaş
pica pica 0 Kasım 10, 2020 gönderildi Raporla Share Kasım 10, 2020 gönderildi 1- Bir insana iftira atmamayı ve hakaret etmemeyi öğrendiğimizde... 2- İnsan olmanın ne demek olduğunu anlayabildiğimizde... 3- Hatalarımızı pişkince savunmadığımızda... 4- Karakterin ne olduğunu öğrendiğimizde... 5- İnsana karşı insan olabildiğimizde... 6- Doğayı sevip doğaya saygı duyduğumuzda... 7- Hayvanları kendimizle eşit görüp onlara yardım ettiğimizde... 8- Bilimi doğru anlamaya çalıştığımızda... 9- Düşünebildiğimizde... 10- Kendimize yararlı şeyler kattığımızda... Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Eylül 2, 2021 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 2, 2021 gönderildi Güncelleyelim... Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Eylül 3, 2021 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 3, 2021 gönderildi (düzenlendi) Hayali tanrı(lar) uğruna masum hayvanları katletmekten vazgeçtiğimizde. Eylül 3, 2021 tarihinde kavak tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts