Jump to content

Elektrikli sandalye'de idam edilen dünyanın en genç siyahi insanı.


Recommended Posts

Elektrikli sandalye tarafından idam edildiğinde sadece 14 yaşındaydı.Duruşması sırasında, infaz gününe kadar, masum olduğunu iddia ederek her zaman elinde bir İncil taşıdı.11 yaşındaki Betty ve 7 yaşındaki Mary olmak üzere iki beyaz kızı öldürmekle suçlandı, gencin ailesiyle birlikte ikamet ettiği evin yakınında bulundu.O sırada tüm jüri üyeleri beyazdı. Duruşma sadece 2 saat sürdü ve ceza 10 dakika sonra verildi.Çocuğun ailesi, mahkeme
ye hediyeler vermesi ve ardından onları o şehir
den kovması nedeniyle tehdit edildi, engellendi.
İnfazdan önce George, ebeveynlerini görmeden 81 gün geçirdi.Şehrinden 80 km uzakta, yalnız bir hücreye hapsolmuştu. Ebeveynlerinin veya bir avukatın varlığı olmadan yalnızdı.Kafasında 5,380 volt ile elektrik verildi. MASUMİYETİ ANCAK 70 YIL SONRA Güney Carolina'da bir yargıçca KANITLANDI. İki kızın öldürüldüğü alet 19.07 kilogramdan daha ağırdı. Bu nedenle, Stinney'in onu kaldırabilmesi imkansızdı, iki kızı öldürecek kadar sert vurabilecek kadar gücü de yoktu. Çocuk masumdu, biri onu sadece siyah olduğu için suçlamak için her şeyi bir araya getirdi.Stephen King, bu davadan 1996 yılında Green Mile ( YEŞİL YOL ) adlı kitabı yazarken bu hikayeden ilham aldı. Daha sonra filmi çekilen hikaye tüm dünyada bilindi!!???
GEORGE STİNNEY Jr., ABD'de 20. YÜZYILDA ÖLÜME MAHKUM EDILEN EN GENÇ İNSANDI!!?

 

 

 

 

73364239_419670925638748_8928292411931623424_n.jpg

tarihinde Doğuştan işşiz tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

 

Alıntı

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Eugenics_in_the_United_States

 

Amerikan öjeni hareketi, Carnegie Enstitüsü , Rockefeller Vakfı ve Harriman demiryolu serveti dahil olmak üzere çeşitli kurumsal kuruluşlardan kapsamlı fonlar aldı. 

 

Rockefeller Vakfı , Josef Mengele'nin Auschwitz'e gitmeden önce çalıştığı programlar da dahil olmak üzere çeşitli Alman öjeni programlarının geliştirilmesine ve finanse edilmesine yardım etti. 

 

Amerikada  ırkçılık Nazilerden önce başlamış.

İçlerinde ne yazık ki tanınmış bilim adamlarıda var.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...