Jump to content

Sosyalist ateist Çin'in Müslüman Uygur Türklerine zulmü devam ediyor


Recommended Posts

Bu Çin, geçmişteki Avrupalı kolonicileri mumla aratacak , bunlar gerçekten vahşi , etik anlayışı olmayan bir millet modern medeniyetimiz için en büyük tehdit. 

ABD gücüne sahip , dünyanın jandarmalığını üstlenmiş bir Çin ihtimalini hayal etmeye çalışırken bile korkuyorum , bu korkunç bir senaryo , hiç bir distopyada okuyamayacağınız kadar korkunç olacak. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 17.11.2019 at 22:17, Brad pit said:

 

Ne zulmü? 

 

O uygur dediğin herifler terörist, ayrılıkçı insanlar. 

 

 

Uygur terörizmini Çin hüküketinin aşırı yanlış ve tehlikeli politikaları besliyor 

Orda gerçekten tarihte eşi benzeri olmayan bir zülüm var, Ruhi çenetin görüntülerini kullandıği BBC videosunu izlemen lazım 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Çin'in sadece Uygur Türklerine değil bütün müslümanlara çok büyük bir zulmü var. Geçenler de bununla ilgili Çin kaynaklarından belgeler medyaya sızdı. Çin çok büyük bir devlet ve kimsenin gücü dizginlemeye yetmiyor. İstedikleri gibi at koşturabiliyorlar ama burada "sosyalist ve ateist Çin!" etiketi yapmanız da doğru değil. Bir insanın sosyalist ya da ateist olması farklı bir şeydir, zalim olması farklı bir şeydir. Çin'de çok büyük bir zulüm var ve ne yazık ki önüne geçemiyoruz. Keşke devletimiz 5 milyon Suriyeli yerine 5 milyon Uygur Türkünü ülkemize alıp doğu illerine yerleştirseydi.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...