Siabent 0 Oluşturuldu: Kasım 25, 2019 Raporla Share Oluşturuldu: Kasım 25, 2019 bi daha mail adresime mAİL GELİRSE BURAYA GELİP HERKESE KÜFREDERİM ONA GÖRE HERKES AYAĞINI DENK ALSIN LAN TAMAM MI LAN MAL HACI ADMİNLİ GEVŞEK BANA MAİL ATMAYIN Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Siabent 0 Kasım 25, 2019 gönderildi Yazar Raporla Share Kasım 25, 2019 gönderildi BENİM FORUMLA MORUMLA İŞİM OLMAZ Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Smile Buddha 0 Kasım 25, 2019 gönderildi Raporla Share Kasım 25, 2019 gönderildi (düzenlendi) sana kim mail atıyor? Ve neden sana mail atsın? forum uyarıları geliyorsa hesap ayarlarından kapat. bağlantı adresini vermeyi unutmuşum. https://www.ateistforum.org/index.php?/notifications/options/ Kasım 25, 2019 tarihinde mirasyedi tarafından düzenlendi Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Doğuştan işşiz 0 Kasım 25, 2019 gönderildi Raporla Share Kasım 25, 2019 gönderildi (düzenlendi) Forumlarla işin olmuyorsa, ne işin var o zaman bu forumda? forumda işi olmuyan adama bakın hele, 122 iletisi var. Profiline koyduğun düşünen adam resmini kaldır , yakışmıyor senin zekanda'ki birine, oraya eşeğin resmini koy dicem ama eşeğe hakaret olur.. Kasım 25, 2019 tarihinde Doğuştan işşiz tarafından düzenlendi Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Smile Buddha 0 Kasım 25, 2019 gönderildi Raporla Share Kasım 25, 2019 gönderildi (düzenlendi) 4 dakika önce, Doğuştan işşiz yazdı: Forumlarla işin olmuyorsa, ne işin var o zaman bu forumda? forumda işi olmuyan adama bakın hele, 122 iletisi var. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. muharrem ince mesela tayyip erdoğan dan daha çok konuşulur oldu tvlerde. @haci @Siabent 'e mesaj atmış.Hiç ummazdık. Kasım 25, 2019 tarihinde mirasyedi tarafından düzenlendi Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Doğuştan işşiz 0 Kasım 25, 2019 gönderildi Raporla Share Kasım 25, 2019 gönderildi 1 dakika önce, mirasyedi yazdı: Reklamın iyisi kötüsü olmaz. muharrem ince mesela tayyip erdoğadan daha çok konuşulur oldu tvlerde. Ha ha ha ne alaka verdiğin örnekleme? Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Bir Buçuk 0 Kasım 25, 2019 gönderildi Raporla Share Kasım 25, 2019 gönderildi Konu tavanarasına, konuyu açan terbiyesizin hesabı ise tıpkı dilediği gibi çöplüğe gidiyor. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
ck789 0 Kasım 26, 2019 gönderildi Raporla Share Kasım 26, 2019 gönderildi bana onay maili bile gelmemişti hotmail gmail alayını denedim size nasıl ne maili geliyor Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Kenopsia 0 Kasım 26, 2019 gönderildi Raporla Share Kasım 26, 2019 gönderildi kılıçdaroğlu ve adamları sakın beni öldürmesin ha Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Brad pit 0 Aralık 2, 2019 gönderildi Raporla Share Aralık 2, 2019 gönderildi On 26.11.2019 at 23:16, ck789 yazdı: bana onay maili bile gelmemişti hotmail gmail alayını denedim size nasıl ne maili geliyor Onay mailini niye bekledin ki? 1 gün içinde üyelikler kabul ediliyor zaten. Başlığı açanla aynı zekadasın Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Brad pit 0 Aralık 2, 2019 gönderildi Raporla Share Aralık 2, 2019 gönderildi On 26.11.2019 at 23:17, Kenopsia yazdı: kılıçdaroğlu ve adamları sakın beni öldürmesin ha Onlar ancak böğürmeyi sever sana bir şey yapamazlar. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
ck789 0 Aralık 2, 2019 gönderildi Raporla Share Aralık 2, 2019 gönderildi yazmıyordu otomatik açılacak diye mailinizi doğrulayın diyordu Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Sodyum Klorur 0 Aralık 17, 2019 gönderildi Raporla Share Aralık 17, 2019 gönderildi Merhaba, Genetik müh. okuyorum. Yapamadığım bir sorum var. Maalesef başlık açamadım, o yüzden de buraya yazabildim. Şu soruma bakıp, yardımcı olabilirsiniz belki diye umut ediyorum. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Tartışmaya katıl
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.