Jump to content

Allah katilleri neden yaratır?


Recommended Posts

Müslümanlara göre Allah hiçbir canlıyı yaratmadan önce vardı. Öyle bir an geldiki aynı anda bütün canlıları yarattı.

Muhammed'ten tutun da en azılı katile kadar. 

Hesapta Allah diyor ki bana inananı, iyilik yapanı cennete atarım, kötülük yapanı da cehenneme.

O halde Allah cehenneme atacağı bir insanı neden yaratır? Tamamen kendi tasarladığı bir şeyden söz ediyoruz. O tasarlayana kadar katil yoktu, kötülük yoktu.

Allah bir katili göz göre göre neden yaratsın ki? Hem o adama yazık değil mi? Onu peygamber yaratma kudretine de sahip.

Kimisini peygamber yapıp en büyük kıyağı yapıyor; kimisi de yerin dibine batırıyor. Bu nasıl bir çifte standart, nasıl bir adaletsizlik ? 

 

Hala 6. yüzyılın Arap hikayelerine inanarak yaşayan badem bıyıklı saplamalar, bu zırvalıkları kendilerine nasıl açıklıyorlar?

tarihinde Fridolin tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
12 dakika önce, Fridolin yazdı:

Hala 6. yüzyılın Arap hikayelerine inanarak yaşayan badem bıyıklı saplamalar, bu zırvalıkları kendilerine nasıl açıklıyorlar?

 

Dinler onlar için bir kazanç kapısıdır, sırf dinden nemalanmak için kendi tanrılarını kandırmaya çalışıyorlar, aynen tanrılarının yaptığını yapıyorlar, tanrı onları onlar da tanrılarını kandırmaya çalışıyor. Bu yüzden dini bırakamıyorlar, dini bıraksalar işsiz kalacaklar, çünkü hiç bir sahtekarlık din kadar etkili değildir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
5 minutes ago, nogodbutAllah said:

dinler tarihine bakıldığında dinlere ilk inanan fakir köle garip zayıf kimselerdir

islamı örnek verirsek bilal habeşi selman farisi  gibi köleler tüm öldürme tehditlerine azap ve işkencelere aç bırakmalara karşın iman ettiler

 

iman ı kuvvetle zenginlikle açıklamak beyhudedir .

 

Türkiye okuduğunu anlamada 70 ülke arasında 50. sıradaymış. Sınava katılan öğrencilerin yarısının okuduğunu anlayamadığı ortaya çıkmış.

 

Aha örneklerden bir tanesi. Ben diyorum Ankara, sen diyorsun götüm kara.

 

tarihinde Fridolin tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Katiller, masum küçük çocuklara tecavüz edenlerin yanında melek kalırlar.

Piyasadaki tüm tanrılar (bunların içinde elbette bu Arap tanrısı da vardır), bu eyleme kayıtsız kaldıkları gibi muhtemelen kendileri de masturbasyon yapıyorlardır.

Eylemsizliklerinin başka bir açıklaması olamaz.

Artı tüm tanrı taparlar, inandıkları tanrıyı/tanrıları eylemsizliklerinden ötürü kınayamadıkları sürece, bu tecavüz eylemini kendilerinin de onayladığı anlamına gelir.

Mesela @nogodbutAllah, taptığı Arap tanrısını kınayamaz diyorum hatta kınamaya dili varmaz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bence de, eğer her şeye gücü yeten, yüce bir tanrı olsaydı kötü ve adaletsiz olan hiçbir şeyin var olmasına izin vermezdi. Öyle sınav saçmalığına falan da girmezdi, sonsuz cenneti yaratıp ölümsüz varlıklarla doldururdu illa bir şey yaratacaksa. Doğadaki adaletsizlik ve kötülük, tanrı diye bir şeyin olmadığını gösteriyor zaten. Varlık aşağılık olduğu için, daha üst bir varlık olarak tanrı, cennet kavramlarını ve ilahi adalet vaadiyle varlığa biçilen manevi bir anlam olarak da dinleri uyduruyorlar çünkü gerçekte hiçbiri yok. Varlıkta bir adalet yok, evrenin sahibi olan ve onu yaratan veya din gönderen bir tanrı da yok. Ya hiçbir şey var olmamalıydı ya da cidden katilleri ve cümle kötülükleri, adaletsizlikleri cezalandırabilecek bir ilahi adalet mekanizması olmalıydı. Bu şekilde varlık aşağılık, adaletsiz, 3 gün yaşayıp sonra ölüp yok olduğumuz anlamsız, saçma bir kötülük. Bir hiçlik ifade ediyor. Her sonuç hiçliğe çıkıyor. Her şey bu yüzden hiçtir, hiçbir şeydir. Aile de en büyük kötülüktür çünkü birinin var olmasına sebep olmak aynı zamanda yok olmasına sebep olmaktır ve bu birine yapılabilecek en büyük kötülüktür. Ben bu yüzden hiçbir şeyin var olmamasından, var olan her şeyin yok olmasından yanayım. Nihilistim. Hiçim.

hiç (1).jpg

tarihinde Filozofça tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
3 saat önce, nogodbutAllah yazdı:

benim cevabım mesajımın hemen üstünde dinleri kazanç çıkar kapısı diyene idi

 

Birinin yazdığı kitaba tapacağına biraz da kitaplı dinlerin çıkış nedeniyle ilgilen.

Kitaplı dinlerin çıktığı dönemlerde dinler hem maddi hem manevi kazanç kapıları olması nedeniyle rağbet görüyordu ki, günümüzde halen öyle.

Dinler insanlara öbür dünyada cennet bu dünyada ise ganimet fırsatı tanıyordu, bu fırsat o dönem için seçeneklerden biri değil, bizzat tek seçenek olarak dayatılıyordu, aynen günümüzde olduğu gibi.

Dinleri uyduranlar bu şekilde avantadan ordu oluşturuyordu, ganimet için bu müthiş bir buluştu.

Kadınlara tecavüz etmenin adına tanrı nikahı zırvası koyarak tecavüzü hak gören bir din elbette o zamanki ilkel insanlara göre kaçırılmayacak bir fırsattı ve o kafayı taşıyanlar için halen de öyle.

 

Başkalarının kadınlarına tecavüz edeceksin, başkalarının malına konacaksın ve üstüne bir de cennetle ödüllendirileceksin, aynen tayyibin tecavüzcüleri koruduğu gibi.

Bu çıkarcılığı ve hatta namussuzluğu halen burada savunmaya çalışma, savundukça batarsın.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...