Jump to content

CiNDEKi TÜRK PiRAMiTLERi


Recommended Posts

iste böyleee,

                     

 
  • CiNDEKi TÜRK PiRAMiTLERi
    45) ORTA ASYA'DA TÜRK PİRAMİTLERİ - Yeniden …Diese Seite übersetzen
    https://yenidenergenekon.com/45-orta-asyada-turk-piramitleri

    Uygur bölgesinde bulunan, Mısır piramitlerinden yüzyıllarca önce yapılan ve Mısır piramitlerinden daha yüksek/büyük olan piramitleri yapan Türklerdir. Çin hükümeti buraya girişi tamamı ile yasaklamıştır. Çünkü bu piramitlerin içinde proto-Türk yazılar mevcut. Arkeologların dahi girişine kati surette izin verilmiyor. Çünkü dünya tarihinin tekrar yazılması gerekebilir.
    Gizlenen Türk Piramitleri Hakkında Bilgiler - …Diese Seite übersetzen
    https://www.youtube.com/watch?v=No3ViAv7OQc

    16.12.2015 · Maya piramitleri, inka piramitleri, aztek piramitleri ve zigguratların da birbirlerine çok benzer bir teknik ile inşa edilmesi bu teoriyi güçlendirmektedir.
    Autor: Cavit Pancar
    Aufrufe: 331K
    TÜRKLERDEN SAKLIYORLAR! ÇİN DEKİ TÜRK …Diese Seite übersetzen
    https://www.youtube.com/watch?v=pBpN1pS3JZo

    17.12.2019 · Çİn'dekİ tÜrk pİramİtlerİ İÇİnden Öyle bİrŞey Çikti kİ, gÖzlerİnİze İnanamayacaksiniz. tÜrklerden sakliyorlar! Çİn dekİ tÜrk pİramİtlerİ - bÜyÜk sir - kaynak...
    Autor: TUNCER - Gizem Avcısı
    Aufrufe: 348K
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 8 months later...

Türkler yapmışlar ama sonra kimse ogrenmesin diye gizlemisler. Hah hah haaaaaa.

 

Asil millet kendi eserine sahip çıkar. Terkedip gitmez. Aradan bilmem kaç yıl geçtikten sonra sahipsiz gördüğünüz herşeyi üstünüze alma huyunuzdan vazgeçin artık. 

 

Ha birde ne gariptir ki Orta Asya'da piramit bile yapan Türkler Anadolu'da tahta oymacılığıni Rumlardan öğreniyorlar. Taş işçiliği ise sıfır yani hiç yok. Bütün taş ustaları ya Ermeni yada Rum..

 

Hani koca kayaları yontup piramit yaparmışsınız ya.. iki usta getireydiniz de Anadolu'da kurs açarsınız..

 

Çömlekçiliği bile Anadoluda öğrettiler size. Ama gelişme yine yok.

 

Bir japon Çin yada modern Batı seramik sanatına bak bir de şu bizim piramit yapanlarinkine bak. Renk uyumu bile yok.

 

Piramit yapmadınız demiyorum mutlaka türk ustalar ve sanatkarlar güzel eserler yapmıştır ama toplum onları taşlayip kovmuştur. Şimdi ise yine kasıntısı size kaldı değil mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

                     Gerçekten BİDONADAMSIN.

Kutlarım seni.

Tam kendine uygun bir AD bulmuşun.

Ulan KELEK,TÜRKLER gibi dünya üzerinde çeşitli ülkelerde devletler kuran kaç milletvar,onu bir açıklasana biliyorsan.

Türkler bırakalım TÜRK  PİAMİTLERİNİ ,dünyada 3 enbüyük imparatorluk,16 devlet ve yüzlerce beylikler kurmuşlardır.

                     ATTİLA avrupaya diz çöktürmüş.Romaya inip PAPAYA ayak öptürmüştür.Şu anda dünyada 7 türk devleti vardır.Göster bakıyım hanki MİLLETİN şuanda dünyada TÜRKLERİN dışında kaç ülkeleri vardır.

                     Arapların TÜRKİSTANDAN köle yapıp arabıstana getirdigi Türkler MISIRDA iki tane devlet kurmuşlardır.Biri TOLON devleti ötekisi gene MISIRDA kurulan KÖLEMENLER devleti.Ulan milliyetsiz, TÜRKLER dışında KÖLEYKEN devlet kuran dünyada başkaları varmı?

                    Ulan sen TÜRKLERİN sı........... bo......... bile olamazsın.Açıkla bakıyım milliyetini?

                    Belçıka kıralı, baş papazı çağrır,yabancı işciye gereksimimiz var.Sen milletleri iyi tanırsın hanki ülkeden işci alalım?Baş PAPAZ,hiç düşünmeden TÜRKLERDEN al der.KRAL TÜRKİYEDEN işci alır.Ardından ISVEÇDE olaylar, gürültüler başlar.KRAL PAPAZI çağırır,senin TÜRKLERİ getirdik İSVEÇDE olaylar başladı der.PAPAZ derki ben sana TÜRKİYEDEN demedim TÜRKLERDEN al dedim.TÜRKİYEDE 72,5 buçuk millet var.(Balkanlardan,Kafkaslardan nakadar yamuk varsa kaçıp TÜRKİYEYE dolmuşlardır.Osmanlı ayriyeten buralardan heryıl 850,000 CARİYE toplardı,620 yıl yaşayan osmanlı devleti ülkeye soktuğu bu ilkelleri bir düşünün 850,000 çarpalım 620 le görün ülkeye doldurulan ilkelleri)Sen gittin sıradan TÜRKÜ,KÜRDÜ,ARABI,GÜRCÜYÜ,ÇERKEZİ FALANI FISTIĞI ayırt etmeden topladın getirdin.BEN  SANA  TÜRKİYEDEN  demedim TÜRKLERDEN işciyi al dedim.KRAL bak orasını düşünemedim HAKLISIN  der PAPAZA.

                    Alman genç anlatıyor.ATTİLA,Fillerden, atlardan oluşturduğu orduyla Almanyaya girdiginde bizim Almanların üstünde elbise bile yoktu.KIÇLARINI,ÖNLERİNİ bir yaprakla örtüyürlerdi,agaçlara tırmanıp ağaçlardan ATİLLANIN ordusuna ok atıyorlardı.TÜRKLER ALMANYA üzerinden İtalyaya girdiler.Roma kapılarına dayandılar.Papa ATİLLANIN ayaklarına kapandı,nolur ROMAYI ortadan kaldırma.Bu yalvarma etkisini gösterdi ATİLLA gençliginde tanıştıgı pirensesi alarak ROMADAN ayrılır.

                 AVRUPALILAR hala şunu söylerler,ATTİLANIN geçtigi yolda OT bitmez.500,000 kişilik ordunun geçtigi yerde haliyle ot bitmez.TARİH  TÜRKLERLE  BAŞLAMIŞTIR.

Fazla kıskanma MAYASUL  olursun.

                    3 bacanak kayın pederlerde toplanırız.Azeri bacanak askerden izine geldigi için asker elbisesiyleydi.Çerkez bacanağın anası dedigi,evladım,çıkar şu asker elbisesini üstünden,o elbiseyle seni DÜŞMAN gibi görüyorum.Bu söz üzerine hepımiz şaşırdık bu GARI ne saçmalıyor diye.Çerkez bacanak,biz bacanaklarına işaret etti çıkalım bahçaya diye.

                      Çıktık 3 bacanak bahçaya.Çerkez bacanak başladı anasına çeşitli kötü sözler söylemeye.Anam osmanlı soyundanmış.Demiyorki ben osmanlının orospusuydum,osmanlının carıyesiydim.

                    Dedimki bacanak,anan cahil bir kadın,üstüne okadar düşme.Ne cahili atası ÇERKEZ ethem yüzünden yaşadığı yeyip içtigi, gülüp eylendigi bu ülkeyi ve ASKERLERİNİ düşman görüyor dedi çerkez bacanak anası için.

                   Sende sanırım Çerkez bacanağın anasının TÜRÜNDENSİN.

Dedeniz

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

16 devlet kurmuş ama 16 sını da kendiniz çok kısa sürede yıkmışsınız. 16 devlet kurmakla piramit yapmak arasında nasıl bir bağlantı var merak ettim. Gidip yağmalamışsınız. Gittiğiniz yerde bir medeniyet eseriniz yok. Bozkırda çadırda yaşayıp yerleşik hayata alışamamışsınız.

 

Kaba kuvvetle barbarlıkla diz çöktürdüğünüzü zannettiğininiz ülkelerde bir kadın sizi kıçıyla kandırmış. Attilanın ölümü , çin kızlarının turk kırallarına yaptıkları , bizansın Osmanlıya kızlarını kakalayıp yönetimi çok kısa sürede ele geçirmesi...

 

Bütün bunlar gerçek devletin öyle kılıç ile kaba kuvvetle olmadığını ve rğklerin de devletten bir halt anlamadıklarını gösteriyor.

 

Devlet kurmaktan anlasaydınız önce biat kültüründen vazgeçer demokrasi yönetimine yaklaşırdınız. Ama senin devlet dediğin oluşumda topraklar Hakan'ın malı sayıldığından adamı hangi karı kandırmışsa ülke ikiye bölünüp parçalanmış ve yıkılmaktan kurtulamamış.

 

Devlet öyle olmaz. 

 

Biat kültürümüzden dolayı gidip İslam'ı seçip Arap kılıcı altında inlemişsiniz ve hala inliyorsunuz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...