Jump to content

BiZ KiMiZ ?


Recommended Posts

iste böyleee.

                       Sende YALANI sevdigine göre müslümansin LAS Seis.Müslümanlarin,helede yönetimde olanlari tutamasin Y...… n söylemesinler deeye.Onlarca Y...……….N haktir.

Ulu önderimiz ne demistti müslümandan TERÖRiST olmaz.Bakalim gercekten yokmu müslüman TERÖRiST.Yoksa pek cokmu?

 

                              

Müslüman kadınları kırbaçlayıp ve iple boğup katlettiler (Video İzle 18)

is2.jpg 2016.09.2815:03

Irak ve Suriye’de yönetimini ele geçirmek isteyen vahhabi teröristlerinden oluşan Işid, En-Nüsra, ÖSO ve diğer grupların cinayetleri bitmek bilmiyor.
Teröristler ele geçirdikleri şehirlerde insanları küçük bir bahane ile korkunç bir şekilde infaz ediyorlar.
Aşağıdaki 2 videoda teröristlerin işgale başladıkları birkaç yılda kadınlara ve kızlara karşı acımasızca cinayetlerinin bazı örneklerini göreceksiniz.

-Birinci videoda Işid üyelerinin Irak’ta kadınlara karşı cinayetlerini göreceksiniz.

Ulaşılan bilgiye göre vahhabi teröristleri Müslüman kadınları aynı günde kaç kişi ile yatmaya zorluyor ve bunun adını da seks cihadı koyuyorlar. İkinci videoda ise teröristler Suriyeli kadını iple boğup öldürüyorlar.

Acilnews, sunuyor:

flowplayer src=”http://sizinyol.com/wp-content/uploads/2016/09/video_2016-09-27_13-55-54.mov” ratio=”0.6″]

Qadını iplə boğub öldürürlər:
[flowplayer src=”http://sizinyol.com/wp-content/uploads/2016/09/ISIS-Executes-Syrian-Woman-in-Manbij-Aleppo.mp4″ ratio=”0.6″]

dedeniz

tarihinde tolonbey tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
10 dakika önce, bilgivehis yazdı:

 

Montaj olsa ne yazar, aynı güruhun yapmayacağı veya yapmadığı bir şey mi, hem niye bu kadar tepki gösterdin, bu resimden daha beterini yapıyorlar.

Ben yalnızca montaj olduğu bilinen bir fotoğrafın montaj olduğunu söyledim. Burada herhangi bir savunma amacı yok yani.

 

Kimi olursa olsun yalan veya sahte bir argümanla eleştirmek o kişiye zarar vermez; sadece o kişiyi eleştirenleri topyekün bir şekilde zan altında bırakır, iftiracı konumuna düşünür.

 

Mesela bazı yalancı Müslümanların İslam'ı kanıtlama(!) amacıyla ayda ezan sesi duyuldu, firavunun cesedi bulundu, ayın bölündüğü kanıtlandı, Kaptan Kusto veya falanca ünlü Müslüman oldu, falanca tarihi kişilik aslında gizli Müslüman'dı gibi yalanlar uydurması nasıl Müslümanları bizim gözümüzde yalancı ve cahil konumuna düşürüyor?

 

Sizin verdiğinize benzer tepkileri aslında halkın çoğunluğu veriyor. Mesela güya Atatürkçü ama cahil bir (Y)CHP'li adminin yönettiği bir Facebook sayfasında Norveççede Atatürk gibi düşünmek diye bir deyim olduğuna dair meşhur bir yalanın gerçek gibi paylaşıldığına şahit oldum. Ben de doğal olarak bunun bir yalan olduğunu söyleyince adamın biri gelip beni Atatürk düşmanı dinci falan ilan edip "Yallah Arabistan'a" nutku çekmişti.

 

Yani demek istediğim; evet AKP PKK ve FETÖ ile dibine kadar iş birliği yapmıştır ama böyle montaj fotoğraflarla bu kanıtlanamaz.

tarihinde Las Seis Flechas tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
On 22.01.2020 at 04:49, tolonbey yazdı:

iste böyleee,

                     Bizim kim oldugumuzu bilemeyen salakolar var oldukca sizi yönlendirecegiz demislerdir osmanlinin torunnlari iclerinden..

 
 
 

 

tarihinde tolonbey tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...