Jump to content

ÇİN'DEKİ OLAYLAR GRİP Mİ VEBA MI?


Recommended Posts

  • İleti 95
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gerçekte Çin'deki ölü sayısı yüzbinlerce kişi gibi gözüküyor. Enfekte olanlar ise milyonlarca.

 

Bu arada kuluçka süresini 9 haftaya kadar çıkartan iddialar var.

 

Ve beyazlar veya zenciler üzerinde etkisinin olup olmadığı veya ne derece olduğu hala tartışma konusu.

 

 

 

 

tarihinde EK tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Çin'de iyileşen kişilerde hastalığın tekrarladığı görülmekte. Muhtemelen hastalık zaten tam iyileşmemişti. Ve bir ihtimal, tam anlamıyla  iyileşen hiçbir kimse dahi olmayabilir. Ve bu kişilerin hastalığı yaymaya devam ettiği de bildirilmekte.

 

Önümüzdeki günlerde bu konu da netlik kazanacaktır.

 

 

tarihinde EK tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İngilizce forumlardan birinde Romanya'dan deplorable recollector nikiyle  yazan bir katılımcının en son yazdıkları (makine tercümesi ile):

 

Alıntı

"BÜYÜK GÜNCELLEME:


Güney Kore'de 87 vaka daha açıklandı.

142 daha önce, günlük toplam 229 yeni vaka için duyurdu.



Güney Kore'nin ÜÇ GÜN ÖNCE 51 vakası vardı . Şimdi 433'ü var .

Bu, süper dağıtıcı teorisini değil, R0> 6'yı doğrular.


Süper dağıtıcılar YOKTUR.
Virüs çatının hemen dışında bulaşıcıdır ve inkübasyon süresinden, semptomlardan bağımsız olarak maksimum verimlilikle son derece kolay yayılır.


Virüs bulaşmış her kişi, virüsü kasıldıktan birkaç saat sonra yayar.


Pandemi kontrolden çıktı. Her zaman öyleydi. Muhtemelen DSÖ'nün neden önemsiz olduğunu ve tüm hükümetlerin bunu durdurmak için hiçbir şey yapmadığını ...


Yüz binlerce insanın CİDDİ semptomlar göstermeye başlayacağı ve hastanelerin hastalar tarafından saldırıya uğradığı ayın sonuna yaklaşıyoruz.


Oyun bitti. Gelecek hafta, dünyadaki son "normal" hafta olacak.

İşler bu hafta hızlanacak, LOT. Panik önümüzdeki hafta pek çok yerde başlayacak.

5-6 Mart tarihlerine kadar SHTF."

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu "deplorable recollector" nikiyle yazan şahıs, yaptığı matematiksel hesaplamalara dayanarak; Çin'deki gerçek ölüm ve enfekte sayısının verilenden bin kat daha fazla olduğunu iddia ediyor. Örneğin 2700 değil en az 2,7 milyon Çinlinin dünyadan ayrıldığını söylemekte onun hesaplamaları. Ayrıca aşağıya alıntıladığım şu karamsar tabloyu sunuyor (yine onun İngilizce yazdıkları tercüme edildi):

 

Alıntı

Bu farklı bir canavar. Bu bir salgın ve çoğumuz için eve vuracak.

Yakın gelecekte olacağından% 100 emin olduğum bir takım şeyler var. Bir zaman çizgisi veremem, ancak 5-6 Mart'ın SHTF zamanı olduğuna inanıyorum.

Ekonomik etkinin yıkıcı olacağını biliyorum, bu da kitlesel işsizliği ve hızla yükselen fiyatları ... sosyal huzursuzluğu tetikleyecek.

Ne zaman olacağını bilmiyorum, ama yakında olacak.

Bilmediğim ve SHTF'yi hızlandırabilecek şey PANİK.
Tüm dünyada panik bekliyorum, ama bu nerede olacağına bağlı.

Örneğin, bir kilitlenmenin ardından İtalya'nın Milano kentindeki kontrolsüz bir panik, Kum, İran'daki bir panikten kesinlikle daha etkili olacaktır.

Avrupalılar ve Amerikalılar, Kum'da panik satın alırsa gözlerini kırpmazlar ... ama büyük bir Avrupa şehri olan Milano ise, bir şans verecekler.

Milano'da panik satın almak, BİRÇOK Avrupa şehrinde panik satın almayı tetikleyebilir. Panik satın alma Kum'da ya da Tayland ya da Kamboçya'da bir şehirde gerçekleşirse OLMAYAN bir zincirleme reaksiyon olacaktır.

Bu HER ŞEYİ hızlandırabilecek bir faktördür: panik, banka kapanışları, ekonomik çöküş, beklenenden çok daha önce.

Ekonomi çökecek,% 100.
Dünya çapında% 100 panik olacak.
Salgın tüm ülkelere% 100 vuracak.
% 100 kilitlenmeler olacak.
% 100 karantina olacaktır.
ÇOK ülkede% 100 sıkıyönetim olacak.

Tam olarak ne zaman, tam olarak nerede ve ne kadar kötüye gideceğini bilmiyorum.

Ancak biliyorum ki, kilitlenmeler önümüzdeki 72 saat içinde başlamazsa, birçok büyük şehirde ... SHTF İncil olacak, potansiyel olarak sosyal dokuyu kurtarmak için DECADES'i alacak şekilde yok edecek.

Ne yazık ki, hiçbir ülke çok geç olmadan büyük şehirleri kilitlemeyecektir ve geçen her gün en kötü senaryoya yol açmaktadır.

Hazırlanma süresi son derece kısadır. Ülkenin turizme maruz kalmasına bağlı olarak 3 ila 7 gün arasında.

Tarihsel bir değişime gidiyoruz. Önümüzdeki 2-3 hafta içinde dünya büyük ölçüde değişecek ve en iyi senaryo hala İspanyol Gribinin "iyi günler" gibi görünmesini sağlayacak bir pandemik ile tüm dünyada mutlak bir ekonomik kabus, sıkıyönetim.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Buna karşılık bu virüsün özellikle Çinlileri hedef aldığını söyleyenler dünyanın geri kalanı için iyimser bir tablo çiziyor.

Örneğin Wildthings3 nikiyle yabancı forumlarda yazan biri şöyle demiş (yine İngilizceden makine ile tercüme edildi):

 

Alıntı

Eğer ben olsaydım muhtemelen bunu görmezden gelmezdim.
Yapıcı (sadece) kuramımdan geri bildirim almak istiyorum lütfen.

Tamam çocuklar, kendimi bütün bu koronavirüs olayı üzerinde tutmaya çalıştım ve bence gayet iyi yaptım lol. Ancak bir ton araştırma yapıyorum. Muhtemelen okumak istediğinizden daha fazla. Bu yüzden mümkün olduğunca kısa olacağım.

İlk olarak, paniğe gerek olmadığını söyleyeyim. ABD vatandaşlarının çoğu akciğerlerinde Çin'de ölümlere neden olan patolojik değişiklikleri alma riski altında değildir.

Nitekim dün itibariyle Coronavirüs'ten 1.770 ölüm meydana geldi. DÖRT hariç hepsi Çin'de meydana geldi. Ölen dört kişi üzerinde araştırma yaptım ve TÜMÜNÜN Asya ile bağlantıları olduğunu gördüm.

Bu neden önemli?

Bugün itibariyle, Coronavirus teşhisi konan 77.000 kişinin olduğunu unutmayın. 26 farklı ülke virüs vakaları bildirmiştir. Yine de Çin dışında sadece 4 kişi mi öldü?

Çin'in elinde bir salgın olduğunu kabul etmesinden bu yana 7 hafta geçti, elbette Çin dışında daha yüksek bir ölüm oranı göreceğiz, özellikle de çoğu kişi Coronavirüs'ün Çin'in resmi açıklamasından en az 1 ay önce başladığını düşünüyor.

İşte bu yüzden, ABD vatandaşlarının endişelenecek bir şeyleri olmadığı için şimdiye kadar gördüklerimize dayanarak neredeyse pozitifim.

SARs virüsü etrafta dolaşırken, araştırmacılar bunun için bir aşı oluşturdular. Ne yazık ki, bunu buldular (ifadeyi değiştirmeyeceğim, tam olarak yazıldığı gibi bırakıyorum).

“Araştırmacılar, bu proteinleri kodlayan genleri alıp bir dağıtım aracı olarak işlev gören başka bir virüs parçacığına yerleştirerek SARS-CoV S ve SARS-CoV N'ye dayanan aşılar oluşturdular. Farelere bu aşıları enjekte ettiler ve daha sonra farelerin yaptıkları spesifik SARS proteinlerine karşı bir bağışıklık tepkisi üretip üretmediklerini test ettiler. Bir sonraki adım, aşılarla enjekte edilen farelerin daha sonra SARS-CoV ile enfeksiyona karşı korunup korunmayacağını bulmaktı. Araştırmacılar, SARS-CoV S'ye dayanan aşı enjekte edilen farelerin, hem kısa vadede (aşılamadan sekiz hafta sonra) hem de uzun vadede (aşılamadan 54 hafta sonra) standart bir SARS-CoV suşu ile daha sonra enfeksiyona karşı korunduğunu buldular. Bununla birlikte, SARS-CoV N'ye dayanan aşı koruma ile sonuçlanmadı ve endişe verici bir şekilde,

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22536382

Şimdi, Coronavirus'a hızlı bir şekilde ilerleyin .... İşte Coronavirus (2019-N CoV olarak bilinir) için genom dizilimi ...

https://www.mdpi.com/1999-4915/12/2/135/htm

Tüm bunları okumanızı ve anlamanızı mı bekliyorum? HAYIR! Görmenizi
istediğim şu paragraf:

"N proteinine karşı 2019-nCoV antikorları muhtemelen SARS-CoV N proteinini de tanıyacak ve bağlayacaktır. N antikorları 2019-nCoV enfeksiyonuna karşı bağışıklık sağlamaz, ancak çapraz reaktivite SARS-CoV N proteini, asemptomatik vakalarda yeni CoV'ye maruz kalmayı belirlemek için serum bazlı bir test yapılmasına izin verecektir. "

Peki tüm bunlar ne demek?

Layman'ın terimleriyle, SARS virüsü için bir aşı yapıldı. Araştırmacılar daha sonra, aşılamadan 54 hafta sonra fareleri SARS ile tekrar enfekte ettiklerinde, aşılanmış farelerin akciğerlerinde patolojik değişiklikler gördüklerini keşfettiler.

Aynı protein, 2019-nCoV virüsüdür. Peki, zaten SAR aşıları olan ve şimdi yeniden enfekte olan insanlara ne olacağını düşünüyorsunuz? Görüyorsun! Pnuemonia (ve daha da kötüsü) alıp ölüyorlar! Ve sizce SAR aşıları olan insanlar nerede yaşıyor? Asya ülkelerinde, çoğu Çin'de SAR'ların çıktığı ÇİN'dedir!

Koronavirüsü alabilir misin? EVET
Virüs bulaşabilir.
Ondan ölecek misin? Muhtemelen çoktan ödün vermediyseniz VEYA SAR aşısı olmadıysanız hayır.

Elbette, olması gereken güçler ASLA bir aşının aslında bu ölümlere neden olduğunu kabul etmeyecektir, ancak şu ana kadar tüm resme bakın, teorimin doğru olduğunu kanıtlıyor. Zaman gösterecek.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

DİKKAT,  "deplorable recollector" nikiyle yazan şahıs güncelleme yapmış (yine makine ile tercüme edilerek aktarılmıştır):

 

Alıntı

ÖNEMLİ GÜNCELLEME

DURUMU: KRİTİK.

(Bu yazı günlük olarak güncellenecektir, pg.79 yazısı ile aynıdır)

Bu sayfa 79 güncellemesinde 23 Şubat'ta yayınladığım şeydir:

Güney Kore'de ek kümelerin (1-2) bir sonraki dönemde çıkması bekleniyor 48 saat, geçmiş Daegu kümesinden yeni vakalarla birlikte, önceki günlerden daha az da olsa.
Bir sonraki küme muhtemelen Daegu'nun hemen güneyinde Seul bölgesinde ve / veya Cheongdo şehrinde olacak.

İtalya'da Lombardia kümesinden gelen yeni vakalarla birlikte önümüzdeki 72 saat içinde ek kümelerin (1-2) ortaya çıkması bekleniyor.
Bir sonraki küme muhtemelen Venedik bölgesinde olacak.

Önümüzdeki 72 saat içinde diğer ülkelerde kümelenme bekleniyor.
Önümüzdeki 48-72 saat içinde Japonya'da kümelenme bekleniyor.



TÜM ama Japonya kümesi doğrulandı, ama yine de 24 saat. Japonya'nın kümelenmesi için ayrıldı:

Seul ve Busan kümeleri.
Venedik ve Vo'Euganeo kümeleri.
5 ülkede Orta Doğu kümeleri ortaya çıkıyor (merkez üssü olan İran dışında).



İran ve Orta Doğu'ya girmeden önce Güney Kore ve İtalya için kısa bir özet.


SK hükümeti virüsün yayılmasını kontrol altına almak için inanılmaz bir iş çıkarıyor. Ne yazık ki, çevreleme başarısız oldu, SK genelinde 2 düzineden fazla gizli tespit edilmemiş kümeler var, bu da bu haftanın sonunda patlayacak.

İtalya için de aynı şey geçerli. Birden fazla tespit edilmemiş kümeler bu hafta sonuna kadar patlamak üzere.

Güney Kore virüse karşı savaşmak için yapabileceklerinin% 100'ünü yapıyor. Bunun önemli olacağını düşünmüyorum, çünkü biri Daegu'da (en büyüğü), Busan'da daha küçük olan ve zaten güvenli bir koğuşta bulunan psikiyatri koğuş kümesinde 3 kümeyle zar zor başa çıkabilirler. koğuş pozitiftir (101 üzerinden 98).

SK'nın önceki 2 güne kıyasla bugün daha az vaka doğrulaması gerçeği sadece bir şey ifade ediyor: Daegu kümesini IN TIME içerdiler, evdeki potansiyel vakaları izole ettiler ve şimdi buldukları vakalar Daegu kümesinden kalanlar.


SK hükümeti ülkenin kilitlenmesine hazırlanıyor.

İtalya virüsü elinde tutmak için mümkün olduğunca çok çaba sarf ediyor, ancak savaşı çoktan kaybettiler.
Ancak İtalya yoğun bir şekilde ülkenin kaçınılmaz kilitlenmesine hazırlanıyor.


Kendi ülkenizin nasıl yaşayacağına bir göz atmak istiyorsanız, SK ve İtalya'ya bakın. Her ülke için geliyor.


İran ve Orta Doğu.


Bu en endişe verici olanı. Kuveyt, Bahreyn, BAE, Umman ve Irak'ta ortaya çıkan davalar, İran'ın ilk davalarını açıklamasından 3 gün sonraydı.
Bu sadece 2 şey anlamına gelebilir, her ikisi de kötü:
1.İranları yaklaşık 3 hafta boyunca sakladı (en olası) veya
2. İran virüsü ÇOK DAHA bulaşıcı, çok daha kısa bir kuluçka dönemi ve Çin virüsünden daha ölümcül. (çok olası değil, ancak mümkün).

Her iki durumda da İran Ortadoğu merkez üssü. Ne yazık ki İran için savaşı çoktan kaybettiler ve ülke hızla virüs ve kötü sağlık sisteminden çok çirkin bir anarşi ve büyük kayıplara girecek.

Irak için de aynı şey geçerli. Irak kayboldu.

Orta Doğu'daki diğer ülkelerin kaybetmeden önce ne kadar mücadele edeceğini bilmiyorum, ama emin olduğum bir şey, İsrail'in ağır bir şekilde etkilenirken, YILLAR'ın felaketle başa çıkabilmesi için araçlara sahip olmasıdır. senaryo.
Yasaya göre, İsrail'deki her ailenin yaklaşık 4 hafta boyunca yiyecek rezervleri olması gerekiyor.



Herkes herkese uçuşu askıya alıyor. Başlıyor. Ve bugünden itibaren hızlı bir şekilde hızlanacak.
Piyasalar tepki gösterecek, ancak çöküş bu hafta gerçekleşmeyecek. Kötü olacak, ancak Japonya, AB ve ABD bu hafta çalışmaya devam etmek için borsada bıraktıkları her şeyi pompalıyorlar.

Avrupa cephesinde, işler hızlanacak ve birçok ülkede kümeler patlayacak. Almanya her ne pahasına olursa olsun olayları bildirmekten kaçınacaktır. Fransa ile aynı. Ancak diğer ülkeler test kapasitelerine göre vakaları rapor edecekler.

ABD cephesinde her şey iyi olacak. İnsanlar sokaklarda ölebilir, ABD her şeyin yolunda olduğunu söyleyecektir. Sadece bu hafta. Gelecek hafta, ABD vakaları çok fazla olacak, gizlenmesi imkansız olacak.
ABD birden fazla şehrin toplu karantinalarına ve kilitlenmelerine hazırlanıyor.

Sonuç: hazırlık zamanı neredeyse bitti. Belki salgın için önemsiz olan bazı ülkeler için 4-5 gün kaldı (ABD, Almanya, Fransa, Japonya gibi).


Bu hafta, daha önce söylediğim gibi, bu Dünya'daki son normal haftadır.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 24.02.2020 at 00:40, EK yazdı:

Virüsün daha çok zarar verdiği kesim; Çinliler(sarı ırk), bağışıklığı zayıf olanlar, erkekler, sigara içenler, domuz eti yiyenler.

 

Hah hah ha...

Salla sallayabildiğin kadar, kim tutar seni?!

Batılılar ve uzak doğulular hapı yutmuş da, haberimiz yok!

Eehh, ne güzel işte gavurlardan nihayet kurtuluyorsunuz, ne mutlu sizin gibi safkan müslümanlara.

Ancak korkarım, müslümanların baş belası olan musevilerden kurtulamayacaksınız, çünkü onlar da domuz eti yemezler.

Zaten domuz eti teranesini onlardan araklayanlar müslümanlar.

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
On 27.02.2020 at 00:59, EK yazdı:

Emir Yıldızdan yeni bir deşifre iddiasında:

 

https://twitter.com/EmirYildizdan/status/1231274026615627785

 

Emre bu ne?:0_80cbc_37a71a73_L:

Senin komplo teorisi manyağı olduğunu biliyordum, ama bu kadarı da fazla yani..

 

EmirYıldızdan dan inciler:  Virüs savaşları devam ediyor:Bu sefer hazırlanan YAZ Virüsü.Yazın aktif olacak. Hazırlayanlar; Fransa ve Almanya Hedef Ülke; İngiltere!

Sallayın sallayabildiğiniz kadar, kim tutar sizi?!

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...
gönderildi (düzenlendi)

Yabancı forumlarda "deplorable recollector" nikiyle yazan elemanın söylediklerini artık tercüme etmiyorum çünkü özetlemek gerekirse karamsar bir ifadeyle şimdi şunu belirtiyor: Önümüzdeki 2 hafta içinde veya en geç bir ay içinde çoğu Avrupa ve Amerika ülkesi Mad Max filmlerindeki korkunç yaşama kavuşacak veya benzeri bir şekilde medeniyetleri mahvolacak iddiasında...

tarihinde EK tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...