Jump to content

Sosyopat sapık Sevan Nişanyan şimdi de depremde ölenlere hakaret etti


Recommended Posts

Karısının kafasından aşağı dışkısını boşaltmış bir insan olan Sevan, Elazığ halkının ölümüne sevinmiş:

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/sevan-nisanyandan-elaziglilara-skandal-sozler-265629h.htm

 

Kendisi daha önce de cinsel istismarcı bir psikologu savunmuştu:

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1225354/bu-kadarina-cus-sevan-nisanyan-cinsel-taciz-icin-bunlari-yazdi.html

5NAk3D.jpg

 

zGWVZ9.png

Penisin görevi bulduğu her deliğe girmekmiş. Tam bir tecavüzcü sapık kafası. 

 

Celal Şengör de ateist, bu herif de ateist. Ama Celal Şengör gayet masum açıklamalar yapınca havuz medyası çarpıtıp, kırpıp adamı linç ediyor. Karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama bu şeref yoksunu sapığa gelince pek ses çıkarmıyorlar. Eski dostları ne de olsa. Zaten Sevan ipnesi daha önce bir yerde "AKP'lileri Kemalistlere tercih ederim" gibi bir şey de diyordu.

 

Yani Celal Şengör bu sapık açıklamalardan birisini yapmış olsaydı başına neler neler gelirdi. Sırf Atatürk düşmanı, Türk düşmanı olduğu için Sevan ipnesini seviyor AKP'liler. 

 

tarihinde Las Seis Flechas tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Adamın her iki tespiti de yanlış. Türkiyenin en öyle kenti, Elazığ değil Kütahya'dır, kendi memleketim, ordan biliyorum hani. 

 

Ama bu neyi değiştirir? Birileri bir şeyler söyleyince, hemen ahanda hakaret ediyor diye lafı ağza tıkmak neyin nesidir? 

 

Sanırım bu adam "doğruları söylediği için", bu doğruları konuşmamak, kabullenmemek adına, adamın kendine saldırma dürtüsü. Ne denir di buna, bunun da meşhur bir safsata olarak adı vardı. 

 

Böyle şeylere hakgavedd ediyovvv diye zırlamak değil, oturup aslı astarı nedir bunu söylemek gerekir.

 

Tarih boyu dincilerin dinlerini koruma yöntemidir bu, amanda hakvet ediyov söylevi. Ve o kadar kepazelik, rezillik, yalan, dolan hepsi bu sayede korunmuştur. Muhammed namındaki bedevi resmen pedofildir, sapık bir çocuk istirmarcısıdır, ama bu gerçeği söylerseniz, amanda hakavvet ediyovvv.. 

 

Bunu bir aşın artık. Elazığ öyle mi değil mi gerçekten mesela, önce buna bir bakın. Bu kafayla, hiç bir pislikten kurtulamazsınız.

 

Dünyanın bu halinin önemli ölçüde sorumlusu, türkiyenin bu berbat halinin daha büyük ölçüde sorumlusu, şu iki şeydir:

 

Birisi bu amanda hakaret ediyor kafası. Bu bir şeylerin sorgulanmasını tabu eder, kral anadan doğma ve taharetsiz gezer, siz çıkıp kral çıplak diyemezsiniz.

 

Diğeri ise şu yok kapitalizmin işi bunlar, yok yok bunlar gomanist, yok hatta şunlar terörist, fetöcü, chpkkcı... İşte bu yaftalama sevdası. 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...