Jump to content

AKP'nin hedefinde şimdi de Fenerbahçe mi var?


Recommended Posts

A Haber'den Fenerbahçelileri kızdıran Berat Albayrak haberi

Yandaş A Haber, Fenerbahçelileri kızdıran, skandal bir habere daha imza attı. 'Belgesel' gibi seslendirilen haberde 'Mesele Futbol Değil, Mesele Başka..." iması yapıldı.

Trabzonspor'un sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından hakem hataları gündeme gelirken, söz konusu durumdan Berat Albayrak sorumlu tutuldu. Bunun üzerine Fenerbahçe'nin sahasında Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta tribünlerden Berat Albayrak protesto edildi.

 

Fenerbahçeliler AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı "Damat istifa" sloganları ile istifaya davet etti.

A Haber'de yer alan haberde ise "Türkiye'nin güçlenmesinden neden rahatsızlar?" denildi.

Öte yandan "Mesele daha özel, daha duygusal" denilerek Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Başkanı iş insanı Ali Koç'un görüntüleri gösterildi. Ayrıca "Faizden eskisi kadar kazanamıyorlar. Bankalar üzerinde eskisi kadar at oynatamıyor, dev kasalara hortumlar koyamıyorlar" ifadeleri kullanıldı.

 

Berat Albayrak ile Fenerbahçeliler arasındaki gerilim yaz aylarında Albayrak'ın Trabzon ziyareti sırasında başlamıştı. Trabzonspor'un yeni sezon forması hediye edilen Berat Albayrak, "Yanlız bu forma 2010-2011 sezonunun formalarıymış. Yani Şampiyon sezonun formaları" diyerek “2010-2011 sezonunun şampiyonunun Trabzonspor olduğunu” iddia etmişti.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...