Jump to content

Muhsin Yazicioglu neden ve nicin öldürüldü?


Recommended Posts

iste böyleee,

 

.2019 - Hochgeladen von TAHSİN YAZICIOĞLU TÜM SIRLARI İLE. Yazar Kursad BERKKANu'nun ölümünde "Barnabas incili" şüphesi - .com › watch

 
 
08.12.2016 - Hochgeladen von Medya Berlin
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yazıcıoğlu'nun ölümünde "Barnabas incili" şüphesi - "Sevdam Gözlerinde Kaldı" filmi ...

 

image.jpeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yazıcıoğlu bir katildi, aynı zamanda katillerin şefiydi, yetmişli yıllarda onlarca devrimcinin öldürülmesini yöneten kişiydi.

O yıllarda kendisine verilen görevi yapmıştı, ayrıca mhpnin tayyibi iktidarda tutma görevine alacağı oylarla engel teşkil ediyordu, öldürülme nedeni budur.

Link to post
Sitelerde Paylaş
19 dakika önce, bilgivehis yazdı:

Yazıcıoğlu bir katildi, aynı zamanda katillerin şefiydi, yetmişli yıllarda onlarca devrimcinin öldürülmesini yöneten kişiydi.

O yıllarda kendisine verilen görevi yapmıştı, ayrıca mhpnin tayyibi iktidarda tutma görevine alacağı oylarla engel teşkil ediyordu, öldürülme nedeni budur.

Peki neden AKP'ye engel olmaya çalışıyordu o halde? BOP'ta bir rolü yok muydu?

Link to post
Sitelerde Paylaş
37 dakika önce, Las Seis Flechas yazdı:

Peki neden AKP'ye engel olmaya çalışıyordu o halde? BOP'ta bir rolü yok muydu?

 

MHP-Feto-Öcalan veya diğerleri gibi büyükbaş olmasa da elbette o da bir görevliydi.

Birinci nedeni, görevini artık tamamlamıştı, küçükbaşlar görevini tamamladıktan sonra önceden aldıkları desteğin forsu sayesinde mafya gibi siyasi parti gibi veya sivil toplum örgütü gibi gücü oranında kendi başına buyruk hareket ederler, bu da bazen abilerine ayakbağı olma gibi duruma düşerler. Böyle bir durumda tarih göstermiştir ki, kullanılan kuklaların görevi bittikten sonra hepsi ya öldürülmüş ya da bir şekilde etkisiz bırakılmıştır. Örneğin Saddam, Usame Bin Ladin, Enver Sedat, Mübarek, Yaser Arafat, Şah Rıza Pehlevi ve diğerleri böyle yok edilmiştir.

İkinci nedeni ise Tayyip ile bir proje yürütmektedirler, bu projenin yürümesi için diğer görevlilerle birlikte en çok MHP'ye ihtiyaç duyulmuştur. MHP ve AKP'nin oyları zaten bütün hilelere rağmen hedeflenen oranın sınırındadır, Yazıcıoğlu da o dönem yükselmekteydi, BOP gibi Orta Doğu ve Afrika'yı kapsayan büyük bir projeyi umulmadık şekilde sekteye uğratabilirdi ki, alacağı yüzde beş oy dahi bugünkü hedefin tutmasına engel olabilirdi.

Sonuçta görevi bitmiş bir küçükbaş için abileri böyle bir riske elbette giremezlerdi.

Ayrıca aynısı ilerde bugünkü büyükbaşların da başına geleceğinden hiç kuşkunuz olmasın, tarihte hep böyle olmuştur, doğal ölen kuklalar yok denecek kadar azdır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Muhsin Yazıcıoğlu çok boş beleş bir insandı. Fetullah'ı, Necip Fazıl'ı ve Said-i Kürdi'yi çok sever sayardı. Milliyetçiliğin böyle adamlara kalmış olması çok üzücü bir durumdur. Bunda tabii ki milliyetçilik ilkesini reddeden sahte Atatürkçüler de büyük pay sahibidir.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Muhsin Yazıcıoğlu sistemin ürettiği faşist bir köpek idi... Kaç kişiyi öldürdüğünü söyleyemeden geberdi gitti.

77 yılında Kahramanmaraş'ta yapılan katliamın lideri olan bu faşisti kimse öldürmedi. Sistemin ürettiği bu şerefsiz katil, kar fırtınası esnasında (gitme demelerine rağmen) düşmesi kesin olan helikoptere bindi, helikopter düştü ve geberip gitti...  Öldüğü gün kutlama günü ilan edilmeli ve bu şerefsiz köpek tanımayan gençlere her yönüyle anlatılmalıdır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Muhsin Yazıcıoğlu cumhuriyet ilkelerini hiç bir zaman benimsememiş islamcı, şeriat sevdalısı bir adamdır. Zaten mhp den kopması bu sebepten. İnandığı şeylerin doğruluğundan şüphesi olmadığından elini kana bulamaktan hiç çekinmemiştir. Belki bazılarınız söylediklerime kızacaksınız ama bu adam ne kadar katil ve canavar olsa da servet sahibi olmamış paraya, ranta tapmamış sadece davasına inanmış bir adam. Parayla satın alınamıyorsan ve bilmemen gereken şeyleri biliyorsan fazla yaşamıyorsun.

Link to post
Sitelerde Paylaş
16 saat önce, tolonbey yazdı:

iste böyleee,

 

.2019 - Hochgeladen von MUHSiN YAZICIOĞLU TÜM SIRLARI İLE. Yazar Kursad BERKKANu'nun ölümünde "Barnabas incili" şüphesi - .com › watch

 
 
08.12.2016 - Hochgeladen von Medya Berlin
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yazıcıoğlu'nun ölümünde "Barnabas incili" şüphesi - "Sevdam Gözlerinde Kaldı" filmi ...

 

image.jpeg

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee.

                     Bence Yazicioglunu öldürenler yazicioglunun öldürtttügü insanlarin arkasindaki insanlar GEBERTiRDi  bu TÜRK-Arap SENTEZiNi.Bu adamin azili düsmanlik duyduklari genelde ALEVI  TÜRKLERDi.Atatürkcülerdide deyebiliriz.Bunu gebertme pilani okadar AKILCI hazirlanmiski bu pilanda elde omadan olabilecekler icinde ne yapilmasi gerektigi dahi hesap edilmis ona görede ek pilanlar yapilmis ve uygulanmistir.

                   Köylüler diyorkiiiiii helikopter  su sirtlarin ardina düstü,biz gördük.ama yardim ekibi köylülere siz yanlis gördünüz heliikopter sizin gördügünüz yere degil tan tersin yere düsmüstür.Ters yere gidilip uzun uzun aranir gibi oralarda dolanilir.Ne zamanki helikopterdeki ölmemislerinde cep telefonlari susar.Aaaaaaaa yanlis yerde arama yapiyoruz deyip köylülerin dediklari yere giderler ve parcalanmis helikopteri bulurlar ama heli kopterden sag kimse kalmamis yaralilar donarak ölmüslerdir.Yaniii Muhsin BOKYOLUNA  gitti NiYAZi olup cikti.

               Atalarimiz ne demistii,ETME  KULUM  BULURSUN, SONRA  PiSMAN  OLLURSUN.Amaaaaa o pismanlik artik para etmez.Tabiki %100 dogruyuz diyemeyiz ama basinda cikan yazilardan bööyle ölabilir deye düsünüyoruz.

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

iste böyleee,

                     Yazicioglunun helikopterininde bulundugu yerde nöbet tutan kisi anlatiyor.Gece bir Adam geldi parolayi sordum bilemedi.Ama kendisini bana tanitti.Bizi yönetenleri cok iyi taniyordu.Bu nedenle istegi üzerine bölgeye girmesine müsaade ettim demisti,aklimda yanlis kalmadiysa.Adam helikopterin yanina gider bir müddet sonrada Döner.Ertesi günüde Helikopter düser.Zaten kendiside ayni süphe icindeydi.Bir gün benim helikopteri düsürecekler ama bakalim ne Zaman demisti ve eklemisti.KORKU  ölüme cara degildir deyede söylemisti.Biir gün beni öldürecekler mutlaka hha erken ölmüsüm hada gec demisti sanirim.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Adam % 90 arap degil FELLAHLASMIS biriydi.O tip insanlarin TANRININ verdigi ömrü yasamalari mümkün degildir.Romanya diktatoru Cavusesko ,halk yirtik elbiselerle dolanirkan,saplari kirik kahve taslari kullanirkan gümrükcüler bir cift terlige arabalari aramadan giris izni verilen ülkede bastakilerin uzun yasamalarinin mümkünü yoktur.Eninde sonunda ER veya GEC TEPELENiiRLER.Romanyada bir alman ayleye konuk olmustuk.Roomanyanin varlikli bölgesi sayilan nufusunun cogu Alman olan bu bölge insanlarin durumu icler acisiydi.Alman ayle bölgemiz Romanyanin Zengin bölgesidir.Bizim böyle oldugumuza göre cogu Romanyali olan bölgeleri düsünün.Evet,icler acisi yasamlari vardi.Halkin yasami böyleyken DiKTATOR Cavusesko 1100 odali sarayda yasiyordu.Amahalktan bir GOCAKARI bu diktatorun canini Aldi.

                 Cavusesko bir gün onbinlerce cahal halka konusurken halkin arasindan bir KOCAKARI  cikar ve söyle der.Eyyyyyyy ROMANYA  HALKI daha nekadar KANACAKSINIZ bu DiKTATORA.YÜRÜYÜN basimizdan atalim bu yalanci diktatoru.Halkin daha dayanacagi kalmadigindan diktatorun üstüne yürür ROMANYA halki.Cavusesko kacip 1100 odali sarayin altinda yaptirdigi savunma odalarina siginir.Halk sarayi ele gecirir.Orduda halka katilinca iki haftalik bir direnme sonucunda DiKTATOR ele gecirilir.Defteri dürülür…………………. sürülür.Veeeeeee ROMANYA  diktatordan kurtulur.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Gazataci CETiN ALTAN bir gün 3 arkadasiyla otomobiliyle Iran üzerinden Pakistana gitmek icin Iranda yol alirkan birde bakarlarki karsidan bir atin üstüne Ciplak baglanmis bir ölü ve atin yanindada 4 kisi geliyor.Cetin Altan arabayi durdurur sorar, nere gidiyorsunuz?.Babamiz öldüde onu MEZERE götürüyoruz derler.Peki niye ölüyü kefenlemediniz?Adamlar ne derler biliyormusun?Bizim üstümüzde Dogru dürüst bir giyecek yokken ölüye KEFENI nerden bulacaktik.Evettttttt,ama SAHIN  TUVALETLERi bile ALTINDANDI.Pekiiiiiiiii sonuc ne oldu HUMEYNi cikti KODU  sahin……………..NA.Ne demis atalarimiz COK YiYEN  CABUK  ölür.

               Eden mutlaka bulur.ER  yada GEC.

Vietnamda Amarikanin  direk askeri korumasinda olan SAYGON diktatoruna karsi WiETKONG örgütü yillarca direndi gece Gündüz savas Verdi.6000 amerikan askerini öldürdü WIETKONG bir gün geldi  saygon  kapilarina dayandi, yarim Saat daha kacamasaydilar saygon rejimi ve amarikan askerleri Wietkong örgütünün eline gececeklerdi.

                Ne demis ATALARIMIZ,ETME  KULUM  BULURSUN,SONRA  PiSMAN  OLURSUN.Ama son pismanlikta para etmez.

Yazicioglu okadar büyüyememisti ama genede bircok cana kiydirmistii kafasindaki putperest rejim icin.

Dedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...