Jump to content

Mutlu ilişki diye bir şey olamaz mı, aşk tamamen yalan mı?


Recommended Posts

Günümüzde herkes birileriyle flört ediyor ya da sevgili oluyor. Ama bir süre sonra aldatıyorlar/aldatılıyorlar, veyahut aralarında bir uyumsuzluk baş gösteriyor. Sonra da ayrılıyorlar.

 

Evlenenler de bir süre sonra genellikle boşanıyorlar. Boşanmayanların da büyük kısmı ömür boyu mutsuz bir evlilik yaşıyor. 

 

Tabii işin içine büyük ölçüde maddiyat kavramı da giriyor. Neredeyse herkesin gözü sadece parada. İnsanlar artık evlilik adı altında bildiğiniz fuhuş yapıyor. Fahişeye ya da jigoloya dönüyor millet. Tabii ki para olmadan saadet olmaz ama saadet sadece para ile de olmaz.

 

Böyle giderse ortada evlilik diye bir kurum kalmayacak, insanlar sadece hevesini alıncaya kadar sürecek kısa süreli ve tamamen cinsellikten ibaret ilişkiler kurmaya başlayacak.

 

Gittikçe daha da iğrenç bir hale dönüyoruz. Artık bu yüzden karşı cinsten tamamen uzak duruyorum. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kapitalist sistemde evlilikler de sevgiler de paradır.

Adı üstünde kapitalizm para demektir.

Kapitalizmde kadının temel ihtiyaçlarını karşılamak ayrı bir sorun, hadi karşıladın diyelim bu defa da temel ihtiyaçların karşılanmasından tek başına mutlu edemezsin.

Çünkü kapitalizm temel ihtiyaçtan ötesini ister,  bazıları bu ötesine kavuştuğu için diğerleri de onu ister, olmayınca da sorunlar başlar.

Yani kapitalizmde ev, araba, iyi bir gelir, iyi bir eş olmak yetmez, çünkü kapitalizmde parayla yapabileceğinin sınırı yok.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Biraz kabugunuzdan cikip, dunyaya acilin para beklentisi olmayan,kendi parasini kazanabilen bir suru kadin var.

 

Insanlar yasarken istekleri, hayata bakisi, zevkleri ve kisiligi degisebilir. Bir cok erkek iliskinin basinda kadini ilgi manyagi yapiyor, sonra normale donunce kadin bunu garipsiyor.

 

Ben sevgililerime ilk ay nasil davraniyorsam, 1 yil sonra da ayni sekilde davraniyorum. Yani normal davraniyorum ne abarti ne de vurdumduymaz. Sadece yabanci sevgili yapiyorum ben boyle cok mutluyum. Evlilikte cocuk falan yoksa bana cok gereksiz geliyor. Burda sevgilimle birlikte yasiyorum, kiz arkadasim sahsi her giderini kendisi oduyor (yeme, icme dahil).Evlensem de hic bir sey degismeyecek.

 

Turkiyedeki adetler belli iken (erkek her seyi oder) fazla zorlamaya gerek yok. Acilin dunyaya.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...