kavak 0 Kasım 21, 2020 gönderildi Raporla Share Kasım 21, 2020 gönderildi @nogodbutAllah Neden hiç kimsenin okumayacağı tarzda saçma sapan ve daldan dala atlayan yazılar yazıyorsun? Ne zaman yazdığını okumaya başlasam, ikinci cümlende okumaktan vaz geçiyorum. Hep aynı bom boş zımbırtılar ve saçmalıklar. Bak ne diyecem... Bu hayatta doğum ve ölümün dışındaki yegane gerçek şu: Her canlı yaşamak ve hayatta kalmak uğruna diğer canlıları katletmek/öldürmek zorunda. Bu yalın gerçeği istediğin kadar kamufle et, farketmez. Sen yaşamak için diğer canlıları öldürmek zorundasın. Bitti. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Teşup'unOğlu 0 Kasım 21, 2020 gönderildi Raporla Share Kasım 21, 2020 gönderildi (düzenlendi) 6 saat önce, nogodbutAllah yazdı: materyalist mantık ile hayatı doğum ve ölüm gibi dar bir alana hapsederseniz elbette doğum ve ölüm acı verir adaletsiz görünür Ulan şakirt !! doğum ve ölüm senin gerizakali,yarım akıllı sahtekâr said in anlayabileceği bir durum değil. Anca boş boş zirvalar durur. Hayatta yaşamak ne kadar gerçekse ölüm de bir o kadar hayatın içinden,normal ve gerçektir. Öyle günde 5 kez domalarak, huri hayali kurarak, taş etrafında 7 tur atarak ölümü yenemezsin. Bu durumu kabul edip hayatını buna göre şekillendirmen gerekir.Bahsettiğin ölüm sonrası yaşama gidip gelmiş kimse yok.!! Yok yani yok !!! O yüzden bol keseden sallamayı bırak ta biraz gerçeklere odaklan. Kasım 21, 2020 tarihinde Teşup'unOğlu tarafından düzenlendi Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
ApollonTheGod 0 Kasım 25, 2020 gönderildi Raporla Share Kasım 25, 2020 gönderildi Konu başlığına cevap: %20 öldüren bir hastalık yaşlılarca gerçekten önemsenirken, %80 öldürmeyen bir hastalık gençler tarafından hiç önemsenmeyebilir. Yani, iş sende ve tedbirlerinde bitiyor. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
zemzemsuyuyolunda 0 Kasım 28, 2020 gönderildi Raporla Share Kasım 28, 2020 gönderildi Bu konuda Allah inancı olmayanların hiçbir şeyden korkmadığını söyleyen ufak cümleler gördüm. Adam Allah'tan öyle korkuyor ki, onun gibi inançlı olmayan biri artık hiçbir şeyden korkmazmış... Kafaya bak. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
bayşapka 0 Aralık 18, 2020 gönderildi Raporla Share Aralık 18, 2020 gönderildi On 21.11.2020 at 15:31, nogodbutAllah said: materyalist mantık ile hayatı doğum ve ölüm gibi dar bir alana hapsederseniz elbette doğum ve ölüm acı verir adaletsiz görünür Bu zatla karşılıklı anlaşmak mümkün değil, belki kitabını okumamış dinle alakası olmayan bilmediği konularda atıp tutan başka level1 müslümanlar okur diye yazayım: "Materyalist mantık" dediğiniz şey "gerçekçi mantık"tır. Kendi kendini kandırmadığın, uydurukçuluğa, safsataya kapılmadığın, sadist cennet cehennem fantazileri kurmadığın, çevrende olan biteni olduğu gibi kabullendiğin ve üzerinde durduğun toz zerresinden baktığında evrenin büyüklüğü, keşfedilebilecek öğrenilebilecek şeyler karşısında heyecan duyabildiğin bir mantıktır. Bunun dışındaki her şey de cehalet ve korkudan ibarettir. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
denizbey 0 Ocak 11 gönderildi Raporla Share Ocak 11 gönderildi Elimizden geldiğince içimiz rahat edeceği kadar dikkat etmeliyiz. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
dursun 0 Ocak 11 gönderildi Raporla Share Ocak 11 gönderildi On 25.03.2020 at 15:36, nogodbutAllah yazdı: misal zehirli bir yılanı yakalar bir cam kavanoza koysam kapağını sıkı kapatsam ışığı söndürür rahatça uyurum gece yarısı ışığı açtım kapak açılmış yılan yok.nerde olduğu ne yaptığı ve ya yapacağı belli olmadığı için büyük korku oluşturur.zira artık kontrol altında değil ve ona hükmedemiyorsun ve belirsiz. Bak dostum. Çevrende bir yılan varsa hep risk var. Kavanoza koymak filan da çözüm değil. Çoluk çocuğun eli çarpar, kavanoz yere düşer kırılır filan. Çözüm olarak o yılanı yaşadığın evin uzaklarına atıyorsun veya doğaya salıyorsun. Bu şekilde sana zerkedeceği zehirden kurtuluyorsun. Ben öyle yaptım. Şuan yılanın zehirinden korkmuyorum. Zehirlenme ihtimalim hiç yok. Kafam rahat. Sana tavsiyem, o yılandan kurtul bir şekilde Zehirlenme Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Kaz 0 Ocak 12 gönderildi Raporla Share Ocak 12 gönderildi Elinde köpeği savuşturabilecek bir sopan varsa yine köpekten korkmazsın onun sahipli olup olmamasına güvenmemek lazım eğer aşı vurulursak da bu virüsü savuşturma şansımız var yoksa covid-19'un kudreti allah'ın elindeyken onun bizi hasta etmesini veya onun allah'ın belası olup olmadığını düşünmenin pratikte bir faydası yok, önleyemediğimiz sürece uzaydan gelebilecek bir tehlike için de bir şey yapamayız ölümde acınacak bir şey yoktur bilmedikleri halde onda ahireti arayanlar da yaşayanlardır, bir şeyi kesin olarak bilmeden rahatlamak için de inanmak gerekiyor ölene kadar sürecek bir kuruntu ve kendini kandırmaca... Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Tartışmaya katıl
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.