Jump to content

Fetullahçılar Doğu Perinçek'ten neden bu kadar korkuyor?


Recommended Posts

Başka kimse Doğu Perinçek'i ciddiye almazken neden Fetullahçı teröristler Doğu Perinçek'i bu kadar adam yerine koyup ona düşmanlık besliyor? Bildiğim kadarıyla Ergenekon davalarında da parti olarak bir tek İşçi Partisi'ni hedef almışlardı. 

 

Zaman zaman sanal alemdeki Fetullahçıları okuduğum/izlediğim zamanlar da bu adamı dillerinden düşürmediklerini görüyorum. Adamı adeta şeytanlaştırmışlar, tüm pisliğin başı gibi lanse ediyorlar.

 

Özelliği nedir bu adamın? Gerçekten de zannedildiği kadar boş bir adam olmayabilir mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Belli ki topal Perinçek Fetoş gurubunun nemalandığı bir alandan beslenmeye başladığı için bertaraf edilmeye çalışıldı. Yoksa o topaldan yüz tane olsa bir adam etmez. Keza Adnan gurubu da cübbeli gurubuna düşmandı. Aynı mantıkla gidersek cübbeli dolu ve değerli bir adam mı?

 

Bunların tamamı kenefe atılacak ve üzerine sifon çekilecek boktan başka bir şey değildir...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dünyaya gelmiş geçmiş, her sakala tarak vurmakta zirve yapmış birinden sadece fetocular değil, herkes korkar.

Perinçek güç kimdeyse onun çakalı olmayı politik bir hedef yapmıştır.

Bugün insan türünü tehdit eden dünyanın en güçlü varlığı coronavirüs insan olsaydı eminim onu savunmak için bir an bile durmazdı.

60'lerde devrimciyim diye piyasaya çıktı, bütün devrimciler ve devrimci örgütler yok edilirken, perinçek örgütü sürekli ABD destekli örgütlerin çanak yalayıcılığını yaptı.

Bazen Atatürkçü, bazen Atatürk faşisttir diyen birisi, hiç bir zaman MHP'ye toz kondurmaz, bazen PKK'ci, 12 Eylül darbesinde ABD'ci, 70'lerde devrimci ispiyoncusu ve bugün de dinci faşist tayyibin kucağında oturuyor.

Bunlar daha bilinenler, bir de beslendiği abileri olduğuna dair zaman zaman iddialar var ki, bu iddialar hiç de yabana atılır cinsten değil.

Bugün bu ülkede Cumhuriyet bir figür haline geldiyse, ülke tek adamın iki dudağının arasına sıkıştıysa bunda perinçeğin inkar edilemez büyük payı bulunuyor.

Zaten bunda payı olduğunu da dolaylı olarak söylüyor, bu söylediklerini benim gibi eski devrimciler kolay anlar.

Eee, şimdi diyorsun ki, fetocular perinçekten neden korkar?

Her deliğe giren böylesi bir virüsten herkes korkar kardeşim.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...